Jak and Daxter HD Collection megerősítve?

  • Írta: fojesz
  • 2011. október 11.
  • Pletyka
Link másolása
A Naughty Dog fejlesztési vezetője egy norvég sajtórendezvény alkalmával kotyogta ki, hogy a korábbi pletykáknak megfelelően valóban készül a Jak and Daxter-sorozat HD kollekciója. Bár formális bejelentés nem történt, az úriember meglehetősen világosan kijelentette, hogy jövőre várhatjuk a megjelenést.

Korábban több pletykát is hallottunk afelől, hogy a PlayStation egyik legnépszerűbb sorozata, a Jak and Daxter is megkaphatja a maga HD kollekcióját, a rejtélyes fejlesztői nyilatkozatok után például egy dél-afrikai üzlet is megszellőztette a csomag létezését, de természetesen a Sony azóta is mélyen hallgat, ahogy valószínűleg Justin Richmond, a Naughty Dog fejlesztési vezetőjének nyilatkozata után sem fog magyarázkodásba kezdeni.

Richmond az Uncharted 3 norvég sajtóbemutatóján vett részt, ahol a derék újságírók a Jak and Daxter-széria jövőjével kapcsolatban is kifaggatták az úriembert, s bár ő nem eresztette bő lére a válaszát, azt kereken kijelentette: jelenleg egy HD kollekció készül a sorozathoz PlayStation 3-ra, megjelenése 2012-ben várható, és az első három rész kap benne helyet HD-felbontásra húzva.

Bár a mondat egyértelműnek tűnik, és látszólag egybecseng a korábbi híresztelésekkel, azért egyelőre kár lenne inni a medve bőrére: ez semmi esetre sem hivatalos bejelentés, sok konkrétumot nem is tartalmaz (bár egy HD kollekción nagyon nincs mit részletezni, ez igaz), és végül úgyis a Sony szava lesz a döntő. Arra mindenesetre kíváncsiak vagyunk, hogy kik csinálják a gyűjteményt, ha az tényleg készülne, és vajon lehet-e előjele ez egy új résznek, ahogy annak idején a Sly-kollekció is megelőlegezte a Sly 4 bejelentést?

1.
1.
ReNegAdE
Nem lenne rossz egy Jak&Daxter HD kollekció,de egy új résznek jobban örülnék!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...