BlizzCon 2011: Átalakul a Blizzard piactere

  • Írta: zoenn
  • 2011. október 24.
  • Hír
Link másolása
A neves fejlesztőcsapat a BlizzConon jelentette be, hogy némileg átalakul a korábban Blizzard Marketplace néven futó piactere - első lépésként átnevezték szimplán Blizzard Arcade-re. Innen érhetjük majd el az ilyen-olyan modokat és egyedi térképeket, némi pénzmagért cserébe természetesen.

A Marketplace új designja szolgálja majd a Battle.net egyedi játékainak alapját a jövőben, melyet bővíteni fognak és bevezetik a prémium szolgáltatásokat is hamarosan, így ha a modderek és pályatervezők úgy döntenek, hogy szeretnének keresni némi pénzmagot a munkájukért, megtehetik azt bármikor. Persze ha tényleg minőségi munkákat tesznek le az asztalra.

A felület "lehetővé teszi, hogy az egyedi játékot készítők némi pénzt kapjanak munkájukért, ezzel ösztönözzük őket minőségi egyedi címek készítésére, mely mindenképpen előnyös a játékosok és a készítőik esetében is" - mondta az egyik Blizzard szakember.

Az új kezelőfelület könnyebben kezelhető és átláthatóbb, mint a régi: bármikor megtalálhatjuk a minőségi modokat, de kereshetünk cuccokat ár alapján, kategória szerint vagy a felhasználói értékelések figyelembe vételével. Elsőként kipróbálhatjuk őket ,és csak később dönthetünk a vásárlás felől.

A Blizzard Arcade néven futó új verzió vélhetőleg még a Starcraft II: Heart of the Swarm megjelenése előtt élesedik, minden Starcraft II-kiadást támogat majd és a játék meglévő modjait is átalakítják - olyan funkciókat raknak bele, mellyel egyedi átvezető animációkat készíthetünk.

10.
10.
Lordnekroseth
A nagy az relatív. lehet a tiédhez képest egész elenyésző
9.
9.
Stranger666
#7: Az, hogy vannak fanok egy gamer oldalon szerintem ez nem egy újkeletű megállapítás, viszont a szűklátókörűséget a helyedben egész óvatosan használnám, mert valaki a végén meg úgy le nagyfejűz, hogy csak zörren.
8.
8.
Stranger666
#5: Szerintem te indulhatsz is a politikusi pályán!! Olyan jót mondtál ide, hogy csak na! És még igazad is van! Ez már nem semmi!!! A kedvenc részem az irományodból az: "és még rengeteg ember" ez egyszerűen olyan újszerő látásmódja a dolgoknak, hogy esküszöm te lehetsz a jövő nemzedékek vezető politikusa!
7.
7.
Lordnekroseth
sajnos igaz....A pénz beszél.
Nem is igaz. Talán pont az ellenkezője :D tele van szűk látókörű trollokkal és fanokkal.
A messiás az igaz...miért is tagadjam.
6.
6.
Necreon
#2: Nem, általában minden híroldal kommentfala tele van "nyílt látásmódú mindentudó messiásokkal".
5.
5.
Elyas
egyetértek Lordnekrosethel és neki válaszolnék hogy sajnos nem csak az amcsik ilyen pénzsovárok hanem az összes politikus és még rengeteg ember
4.
4.
Lordnekroseth
Nem igazán árulhatja amiket más készít....kivéve, ha abba beleegyezik....ha rendesen elolvassátok a map editor mit ír, ottvan, hogy SE TE SE MÁS nem árulhatja a mapjaitokat,
Viszont azzal egyetértek, ebből megint a pénzmánia jön....mindent el akar majd adni, bár ez számomra nem baj, csak úgy valahogy elundorít, hogy a pénzes kis usa fosok veszik meguknak a pólót, meg a "frostmourneLevélnyitót" mikor valószínű életében 2 sort nem olvasott még, más meg örül, ha végre olyan gépet tud öszerakni amin rendesen mega játék.

De egyéb részről igenis nagyon fasza dolog lessz, sőtt igazán példa értékű, ez azt jelenti rengeteg content lesza játékokhoz, ami pl diablónál külön jó lessz.
De akár Dotához is inkább arra kell gondolni hogy veszel skineket a heroidhoz, mint Lol-ban....mellesleg talán pont az előző Blizzconos postban votl ,hogy a Blizzard Dota ingyenes lessz.

Egyébként végig olvastad a postot Herod? Inkább tedd azt.
3.
3.
Stranger666
#2: Te nem a szitán látsz át csak szimplán hülyeségeket beszélsz.
2.
2.
HerodPK
Hat ja meg Bliiz like neven majd fika penzért benyuljak az olyan dolgokat amiert valaki sokat dolgozott.....iigaz az o motorjuk meg jatekuk..csak lehet epp valaki valmi olyat talalk ki amir a blizz maskent nem tudna ravetni a kis mancsat...igy 1 x rubb igaz....nekem ez jutott eszembe 1x.....de lehet csak én latok at a szitan és minedki ezt jo otletnek tartja...
1.
1.
Split
Fogadjunk, hogy a Blizzard DOTA lesz az első olyan madár, amiért fizetni kell... -.-
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...