Több játszható karakter is lesz a GTA V-ben?

  • Írta: fojesz
  • 2011. október 26.
  • Pletyka
Link másolása
A Grand Theft Auto V bejelentésével azonnal elindultak a találgatások, mindenki azon agyal, miről szól majd és hol fog játszódni a várva-várt folytatás. A pletykák folyamatosan érkeznek, a Take-Two pedig csendben örül: a kiadó részvényei 6 százalékot erősödtek a nagy hír után.

A legfrissebb pletykákat a Kotaku szállította, igaz, ezek többsége már korábban is ismert volt, így annyira nem meghökkentőek: a helyszín kapcsán például továbbra is úgy tartják - ezt támasztják alá a korábban pletykált szinkronmunkálatok is -, hogy egy Los Angelesre hajazó városban játszódhat a játék, ahogy a Grand Theft Auto: San Andreasban is volt erre példa.

(Zárójelben jegyezzük meg, hogy bár a hivatalos honlapra feltöltött logó is a San Andreasra emlékeztet, a közösség észrevételei szerint a római ötös kialakítása némileg az ötdolláros bankó formatervét idézi, ezért néhányan arra voksolnak, hogy Washington lehet a folytatás helyszíne. Érdekes lenne, meglátjuk!)

Még egy érdekes adalék, szintén a Kotakutól, hogy az új rész története több játszható karakter körül forog majd, azt azonban nem sikerült tisztázni, hogy ez mit is takar valóban: hasonlóra a GTA IV-nél is volt példa, ott viszont az új hősök a kiegészítőkkel mutatkoztak be - itt mindenképpen csavart jelentene, ha már az alapjátékban ugrálna a sztori a főbb szereplők között.

Mindez természetesen pletyka, amikre választ csak a jövő héten, november 2-án fogunk kapni, mikor megtekinthetjük a játék első előzetesét. Addig mindenesetre van miért örülnie a Take-Two-nak: a kiadó részvényei 6 százalékot erősödtek (15 dollár 22 centes árról van szó) erősödtek a bejelentés után, ami az elemzők szerint csak fokozódhat, ha az első trailer végére odabiggyesztik a GTA V megjelenési dátumát is - a szakértők egyébként 25 milliós eladásokat várnak az új résztől, a GTA IV 22 millió példányban kelt el.

44.
44.
norbi1989
Ja és a fele játékidő jelenbe játszódna és a másik fele meg a múltban.
43.
43.
norbi1989
Leírom, hogy nekem mi tetszene a legjobban. Szerintem az sokkal jobb lenne, ha inkább maradnának az egy játszható karakternél, és néha visszamennénk az időbe és más városba, hogy a főhősünk elmondja a történetét pl hogy most 90 valahányba vagyunk los angelesbe vagy las vegasba és vissza mennénk 80 valahányba vice citybe. Ez szerintem jó ötlet lenne a részükről.
42.
42.
tatec
Jo lene a Vice City es onnan lehessen atutazni vagy repcsivel vagy motor csonakkal Las venturas-ba.L.A. volt man a Midnight Cluban is.
39.
39.
Emerico_HU
mit szólnatok egy vice city las ventútas kombinációna?
38.
38.
aruha
#37: Am szerintetek a "RUSH"-nak lesz valami tényleges köze a GTAV-höz? :D
37.
37.
Zakkantable
Én eddig azt vettem észre hogy egyik GTA-ban sem csalódtam még szerintem tudják ők hogy mit csinálnak.Legalább is remélem.
És a Vice City feeling nem lenne rossz.
35.
35.
Quent1n
#20: Tudok angolul nem skippeltem semmit :) De nem tudtam megszeretni se őt se Romant. Sajnos. Tommy Vercetti-t de még a 3-ból a névtelen srácot is jobban bírtam, hát ez van. CJ... Hát őt se bírtam nagyon de egy fokkal jobban. Niconak jók a dumái de attól még mint karakter egy cseppet sem volt szimpatikus, kicsit se izgatott se az ő se Roman sorsa. Párhuzamként pl. John Marston az RDR-ből egy sokkal szimpatikusabb és szerethetőbb figura volt.

De ez csak magánvélemény. :)
34.
34.
Makknyusz
#27: A gta 1-ben benne volt mind a három város
33.
33.
Hubert Cumberdale
#30: Az a lényege a GTA-nak, hogy a nagy usanka. Főszálban a büdös életben nem lesz más ország benne. Max egy külön mellékrészként, mint a londonos rész. De mindig usa marad a fő helyszín. Ez a lényege és ne is változtassák meg. Persze jó lenne más tájakat is bebarangolni benne, de most döntsük el, hogy interaktív GPS-t akarunk, vagy GTA-t?
32.
32.
Füge
22: Akkor te nem vágod a Sebhelyes arcút, mivel Tony Montana teljesen más mint Tommy Vercetti. Talán csak az az összefüggés kettőjük között, h Miamiban tevékenykedtek.
31.
31.
Wizard8
#30: évszak változás, és utazás más országokba, ez így lenne nagyon komoly :O
30.
30.
givi6
Nem rég beszélgettünk haverommal a Gta 5-ről, minket inkább az izgatott, hogy hol fog játszódni, két pletyka is van, vagy London, vagy Vice City ...,
De végül arra tértünk ki, hogy lassan válthatnának, és ne csak Amerikában játszódjanak a Gta-k, azt már teljesen kibelezték, remélem hamarosan Európába is ellátogatnak, mondjuk Párizsba, az nagyot ütne, vagy esetleg Hong Kong-ba, Ázsiában, hogy egy kis getto style-t is belevigyünk....
29.
29.
aruha
#28: azért pl lehetnének benne rendőrkutyák ,meg amúgy is kutyák,macskák,egerek, esetleg lovak sztem ezek színesítenék a játékot :D meg sok sok easter egg és rejtett csomag
28.
28.
wildláma
#24: inkább az lenne jó, ha befolyásolná a sztori nagy részét, hogy fehér/fekete amerikai/ázsiai/európai férfi/nő meg ilyesmi lenne. Hogy hogy állnak hozzád az emberek, hogy miként halad a küldetés meg ilyesmi, szóval többször végigjátszható lenne
27.
27.
wildláma
#25: ez egy kicsapongás volt a főszál mellett ... de a GTA1 és GTA 2 is eléggé liberty city volt
26.
26.
aruha
#25: Szerintem ha csinálnak még ezen kívül GTA-t már pedig remélem h csinálnak, akkor biztosra veheted h lesz GTA London 2 !! De annak a neve is az lesz
25.
25.
mdr88
#23: És a GTA: London-t hova tennéd ebben az "örök" körforgásban?? O.o
24.
24.
mdr88
Szerintem is elég egy főhős... Mondjuk én azt is díjaznám, ha teljes mértékben én alakíthatnám ki a megjelenését/kinézetét (tudom, hogy ez nem RPG de attól még tetszene a dolog és a sztorit nem nagyon befolyásolná).
23.
23.
OLLiE
Bárki bármit is mond, a játék Vice Cityben fog játszódni !!! A GTA-ban mindig is így ment körbe-körbe..... Liberty, Vice, San Andreas.... Szóval ne várjatok Las Venturast, hanem egy ízig vérig napsütétes South Beachet ( FUCK YEAH) !!!!
22.
22.
Sun9us
#20: Tényleg Nico, a legértelmesebb, GTA főszereplő,talán még ott van Tommy Vercetti, de ő full sebhelyes arcú koppintás. CJ-t pedig egyenesen utáltam. Az orosz, és az olasz maffia nekem nagyon átjött, de a San Andreas-os gengszter repper-es műmájerkedés, nekem komolytalan volt. A szavazatomat, pedig Vice City-re tenném.
21.
21.
SütiMester00
20.
20.
Dezseee
#18: Nico nem szerethető? Hát veled mi a rák van? Ha így gondolod valószínűleg nem nagyon tudsz angolul és a gta 4et is úgy toltad végig hogy skippelted az összes cinematikot. A gtanak nagyon nagyon jó története van,és az egyik legjobban szerethető főhős. Vagy te lehet hogy a gta 3ra gondoltál,ahol meg se szólal a főhős,de Niconak olyan dumái vannak hogy hihetetlen.
19.
19.
wattdafakka
Mortis: GTA IV COOP? mert abba benne lennék és még tok másokat is:D
18.
18.
Quent1n
Szerintem meg legyen egy karakter de az legyen profin kidolgozva és legyen szerethető, nem egy ilyen csöves Nico, akit az egész játék alatt egy kicsit se tudtam megkedvelni. Legyen jobban kidolgozva az élete pl. a randis rész stb. Nekem nem kell több karakter max 1-2 küldetés erejéig. Egy legyen de az profin megcsinálva, plusz a side karakterek is legyenek erőteljesek nem ilyen feledhető arcok.

Helyszín tekintetébe szerintem egy is elég lenne alapjáraton és mellé lenne 1-2 európai helyszín de csak 1-2 küldetés erejéig. De akár lehetne Mexikói helyszín is, vagy valami. Én amúgy Vegast választanám vagy Miamit, de Los Angeles és San Francisco se lenne ellenemre. Csak ne Washington. :)
17.
17.
Mortis
Kooperatív mód? Valaki?

Szerintem felesleges feltételezésekbe bocsátkozni. Úgy is az lesz a helyszín, amelyik a legnépszerűbb.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...