Kognitív funkciókat javít a World of Warcraft

  • Írta: InGen
  • 2012. február 23.
  • Érdekesség
Link másolása
A héten már a második szenzációhajhász, "a videojáték gyógyít" posztunk következik. Nem tehetünk róla, ha egyszer tanulmányokkal támasztják alá a dolgot, akkor mi is úgy érezzük, hogy komoly oldal vagyunk, mert tanulmányokról írunk. Gyakorlatilag tudományos oldal vagyunk!

A tanulmányban egy idősebb csoport vett részt, tekintve, hogy általában nekik szokott problémájuk lenni a kognitív funkcióikkal. A 60 és 77 év közötti időseket két csoportra osztották, ebből az egyik 14 órát World of Warcraftozott két hét alatt, míg a másik szolgált kontrollcsoportként. A végeredmény szerint azoknak, akiknek már eleve jók voltak a kognitív képességeik, a játék nem sokat segített - hiszen nem nagyon volt min javítani.


Akiknek viszont a kezdeti tesztek szerint rosszabbak voltak, azoknál látható javulás következett be az alapvető kognitív képességekben, az odafigyelésben és a térbeli felismerésben. Anne Collins McLaughlin, a kutatásban résztvevő egyik professzor elmondta, azért választották a World of Warcraftot, mert a játékmenete megfelelő kognitív kihívást nyújt, emellett pedig a szociális interakció is jelentős szerepet játszik benne.

3.
3.
adam222
#1: a 3d sexvilla pedig késlelteti az orgazmust mivel a játékban akár répát is dughatunk egy női nemiszervbe ami ezáltal feltöltődik karrotinnal és a karotin mint tudományosan bizonyított tény megtanít fütyülni. Ígytehát aktus közben a játékban látottak alapján elkezdjük fütyülni a kedvenc nótánkat ezzel is elterelve magáról az aktusról a gondolatainkat, ezáltal késleltetve az orgazmust. Dr H. Ádám _ Troll Scientist
2.
2.
Lorthirash
1.
1.
daenath
Legkozelebb mi jon? Mennyit javit egy jatek a szexualis eleten? :))))
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...