A Forma 1-et is beveszi az Angry Birds

  • Írta: fojesz
  • 2012. március 15.
  • Érdekesség
Link másolása
Az Angry Birds-széria nem először tűnik fel a Forma 1-ben, most első alkalommal fog előfordulni, hogy a Rovio az egyik versenyzővel együttműködve népszerűsítse a játéksorozatát. Az egyik dühös madár Kovalainen bukósisakján fog feszíteni, a megállapodás értelmében pedig egy új játék is érkezik.

Idén elárasztják a finnek a Forma 1-et, nemcsak Raikkönen tér vissza a hétvégén, hanem a szintén finn Rovio is aktívabban hirdet majd a verseny során. Az Angry Birds fejlesztői a - ki nem találnátok - finn Heikki Kovalainennel kötöttek megállapodást, aki többek között a sisakján viseli majd a játék logóját és az egyik dühös madár képét is:

 

 

Mindez persze csak a kezdet. Tavasszal közös merchandise cuccok kerülnek boltokba, s bár ezekről sok részlet nem látott napvilágot, nagy valószínűség szerint Forma 1 témájú plüssállatokra, bögrékre, pólókra és hasonlókra kell gondolni. A nyár folyamán egy új játék is megjelenik: ebben egyértelműen autóversenyes Angry Birds-pályák kapnak majd helyet.

Az újdonsült partnerek kölcsönösen el vannak ájulva egymástól, Kovalainen elmondása szerint ez az első alkalom, hogy egy játékos márkával szerződik, ráadásul különösen örül, hogy az szintén finn. Kovalainen egyébként hatalmas Angry Birds-rajongó, amit most kivételesen el is hiszünk - Angry Birdsözni mindenki szeret.

19.
19.
NestQuick
#17: nem iOS exkluzív, van iOS-re, Androidra, és a DSiWare-ben is megjelent, most ráadásul HTML5 verzió is van http://www.cuttherope.ie/ , és a képek alapján Windows 8-on is lesz (igaz az is ugyanúgy HTML5 alapú) :D . Eddig a Cut the Rope Experiments volt iOS exklúzív, de nemrég elérhető Androidra is :)
18.
18.
frenkyboyhun
#17: a figurát amikor még anno megláttam benne azthittem behalok. mármint a cut the rope-os figurát. :D
17.
17.
Dogmatix
#16: jó igazából a célközönség minden bizonnyal nem a hardcore gamer réteg :D És amelyik mobilt ezzel reklámozzák, azt sem a telefonbuzik veszik meg. Kíváncsi vagyok meddig tart még ez az őrület. Kár, hogy a cut the rope iOS exkluzív, mert simán felvehetné a kesztyűt a madarakkal szemben :) Om Nom ráadásul egy roppant szerethető figura :)
16.
16.
frenkyboyhun
#15: na jó az angry birds bajnokság nyáron már tényleg túlzás volt. :D de a mobilokat szerintem nyugodtan reklámozhatják vele.
15.
15.
Dogmatix
#14: valószínűleg nem utálnám ennyire, hogyha szép csendesen ellene magában. Nyugodtan adjanak el belőle több milliót, de ez azért túlzás :D Nyilván ha én csináltam volna meg én is meglovagolnám ezt a hullámot (plüssök, hangszórók meg minden lóf@sz), csak engem már zavar, hogy mindenhol az Angry Birdssel feszítenek :)
14.
14.
frenkyboyhun
#13: amm a cut the rope nekem is nagy kedvencem. De az angry birdsel én személy szerint tökéletesen meg vagyok elégedve.
13.
13.
Dogmatix
#12: de inkább 100szor végignyomom a Cut the ropet, minthogy akármelyik birds-öt 1szer is :D
11.
11.
McDuff
így is elég felkapott már,mindenki ismeri,nem kell ennek már ilyen reklám!
10.
10.
Dogmatix
#7: Igen a sisak elég jó lett :)

Supra:
Léteznek sokkal jobb játékok, akár ebben a műfajban is Siege Hero pl 100x jobb mint ez a túlhypeolt angrybirds. Egyébként fent van nekem is, nagy ritkán játszom vele picit, de annyira monoton az egész...
9.
9.
Extol
Anno a Star Wars-os felszerelés után már semmin sem lepdöm meg.
8.
8.
Supra
Szerintem mobilra igenis nagyon szórakoztató tud lenni.
7.
7.
nero66
#2,3,4: Egyetértek!!! Mondjuk a sisak elég faszán néz ki. :DD
4.
4.
Extol
Ez szenzációs. Megérteném ha egy Skyrim, CS:GO, Rage vagy monnyuk egy GoW reklám lenne de angry birds... Nincs mit tenni ezt ismeri a nép.
3.
3.
kirschakos
Még mindig értetlenül állok a nagy felhajtás miatt ezzel a játékkal kapcsolatban.
2.
2.
Dogmatix
Lassan vége lehetne már ennek az Angry Birds pusztulatnak...mielőtt kijött, a neten 1millió ilyen játék volt, amik között akadt jobb minőségű is mint az madaras...nem tudom hogy lehet ennyire felkapott :S
1.
1.
oddi
Már majdnem azt hittem hogy benne se lesz ez a mondat "Kovalainen egyébként hatalmas Angry Birds-rajongó"
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...