E3 2012: Tomb Raider - új videó, dátum

  • Írta: zoenn
  • 2012. június 1.
  • Videó
Link másolása
A GT.TV nem volt rest rátenni a mancsát a Tomb Raider reboot legújabb játékmeneti felvételére. A Square Enix emellett megerősítette, hogy a játék világszerte 2013. március 5-én landol a boltok polcain. Már most látszik, hogy iszonyatosan durva alkotással van dolgunk. Készüljetek!

Az ifjú Lara Croft hajótörést szenved és egy rejtélyes szigeten találja magát, a következő videó azt mutatja, hogy mivel múlatjuk az időnket közvetlenül a baleset után. A leányzó az erdőben kavar, vadállatokra vadászik íjával, azok husikáját megsüti, miközben kétségbeesetten próbálja felvenni a kapcsolatot más túlélőkkel - mert ugye többen vannak. Lara csakhamar csapdába esik.

A Tomb Raider 2013. március 5-én jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra.

31.
31.
kazetta
#27: az uncharted épült a tomb raiderre (régiek) de mind1;
amúgy nagyon jó játék lesz :)
28.
28.
caleb007
Ez valami eszméletlen játék lesz, tuti megveszem az már most biztos. Csak hát ez nem Tomb Raider.
27.
27.
giga321
Na ez az ez már tetszik végre egy Uncharted szerű jó kis mászkálós túlélős game ÉS még PC-re is jön hát kell nekem ennél több? Naná , lehetne már március.
26.
26.
AzRaeL
#23: Pont ezt akartam írni :D
25.
25.
Kreto
#24: Akkor elnézést így már érthető :D Ahogy már sokszor mondtam kellene az a törlő/szerkesztő gomb
24.
24.
Calintz
#23: Ez a beszéd Tokodboy
24.
24.
vektor123
#8: először 2012 volt :D
23.
23.
Tokodboy
SH+MGS3+jó adag Uncharted.
Rohadtul várom:)
22.
22.
Calintz
#21: És szerintem jót is tett Laranak kicsit Unchartedesebbé válnia. Kellemes lesz ez a gém, az eddigi videók nem mutattak ennyi mindent, de azért Lara megszenvedi a Hírnevet. Majdnem megerőszakolos... hát merész.
21.
21.
Robbie17
Legjobb TR a generációban :D
19.
19.
dvs00
Nagyon várom, de nem tetszik ez a rengeteg akció, mindig is azt szerettem a korábbi részekben hogy sejtelmes hangulata volt. De az is lehet hogy az akciók nagyrészét vágták csak egybe és a hangsúly továbbra is az ugrálás/mászás/gyűjtögetések/rejtvények -en lesz, mint eddig. De ahogy látom elég sok LOST-os elem került a játékban, mint például a helikopter megjelenése is ami egyfajta spoiler szerintem nem kellett volna ellőni már most..
18.
18.
Split
#16: Igazad van, a reboot nem a régi rajongókat szolgálja ki, tehát vajmi kevés köze lesz az elődökhöz.
Ez a játékmenet eléggé mature, sokkal realisztikusabb, és ezáltal sokkal drámaibb is. Én pontosan így tudnám elképzelni Lara Croft egyik komolyabb kalandját, mert nem csak az a kaland, hogy soha nem is volt barlangokba kell tologatni a kapcsolókat (habár remélem azért ebből emel át az új trónkövetelő is :) ).
16.
16.
Stranger
EZ AZ. Robbanások, scriptelt jelenetek hada. Ez minden csak nem TR. Remélem lesz vagy 10óra végigjátszása ennek is, amiből 3óra filmnézés. Nem gondoltam volna, hogy visszafogom sírni a Legend, Underworldot, de ezek után még annyi köze se lesz a klasszikus részekhez. Mint TR, ez szar.
15.
15.
Maga a játék tetszik, bár egyenlőre elég rondácska szegény, de ez ( remélhetőleg ) azért még változni fog. Viszont Lara folyamatos nyávogása valami borzasztó idegesítő. Persze értem én, hogy fiatal kis fruska egyedül a dzsungelben, meg az életére törnek. De akkor is jobban örülnék egy Lara Croft-hoz méltó kimért hideg, cinikus karakternek...
14.
14.
JcGross
Maga a játék nagyon jó lesz de ez a trailer szerintem nem valami jól öszeállított. Szerintem túl sokat mutat, túl sok mindent lő le előre, ráadásul ott az a hülye WUBWUB is ami már tényleg az agyamra megy.
13.
13.
Split
Ezután a trailer után visszanézve a régi Tomb Raidereket, kb annyi különbség van, mint a Lego és a Duplo között. :D

Ez valami hihetetlenül hangulatos alkotás lesz, engem abszolút megvett kilóra!
12.
12.
azureknight0715
Na én már biztos vagyok benn hogy ez nagy siker lesz. Ez a változás szerintem nagyon jót fog tenni a sorozatnak.
11.
11.
Vopesz
#10: Nincs alcím, ez a manapság divatos reboot hullám része (Mortal Kombat pl.) Simán csak Tomb Raider. Bár személyes véleményem szerint a Lara Croft hozzáillőbb lenne.
10.
10.
Neo1989
Nem mondod hogy márc 5 pont akkor leszek 24 :)
Am ennek mi az alcíme , v ki tudja ?
9.
9.
Scoo
Nagyon jó! Mondjuk nem néztem végig mivel brutálisan tetszik és inkább nem lövöm le a poénokat a játék előtt. Mindenképp must have!
8.
8.
Kreto
#1: Mi már játszunk vele te nem? :D amúgy 2013
7.
7.
Eledhryon
Látványos és meggyőző...
6.
6.
Vopesz
Biztos vétel volt már az alapkoncepció után is, és ez a trailer sem nagyon ingatott meg ebben.
5.
5.
hakydakillah
Nagyon hangulatos trailer, mintha egy nagyon jó kis filmből láttam volna előzetest. Ez az első olyan reboot, melyet tűkön ülve várok.
4.
4.
drakecsaj
Drake bácsi félhet itt bizony trónfosztás lesz, Lara követeli vissza méltó helyét! :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...