Élen nyitott itthon az új Ghost Recon

 • Írta: fojesz
 • 2012. június 3.
 • Toplista
Bár hétfőn szoktunk jelentkezni a heti toplistával, az E3 miatt kivételt teszünk, letudjuk a kötelező rovatot már most, hogy holnap ismét a kiállításra koncentrálhassunk. A legutóbbi játékeladási listát a Ghost Recon: Future Soldier vezeti, a játék remekül szerepelt a magyar játékosoknál.

A Ghost Recon: Future Soldier konzolos változatai remekül teljesítettek a hazai kasszáknál, a játék azonnal az élen nyitott, így könnyedén megelőzte a második Kinect Star Warst és a harmadik Battlefield 3-mat. A Diablo III meglepetésre csak a negyedik helyet csípte meg, az ötödik pedig a World of Warcraft előfizetői kártya lett.

Jókorát esett vissza a FIFA 12, hiszen most már csak a hatodik a múltkori ezüstérmes pozíció után, miközben a DLC-ként elérhető UEFA Euro 2012 játék (pontosabban a letöltést biztosító kód) előreugrott a kilencedik helyre. A hetedik az Assassin's Creed II, a nyolcadik a Call of Duty: Modern Warfare 3, míg az élbolyt a Call of Duty: Black Ops zárja. A teljes listát itt találhatjátok meg!

 1. Ghost Recon: Future Soldier
 2. Kinect Star Wars
 3. Battlefield 3
 4. Diablo III
 5. World of Warcraft előfizetői kártya
 6. FIFA 12
 7. Assassin's Creed II
 8. Call of Duy: Modern Warfare 3
 9. UEFA Euro 2012
 10. Call of Duty: Black Ops
15.
15.
robogo98
Az első simán megüti
14.
14.
simon 555
#13: amúgy meg én konkrét számokra lennék kíváncsi ezeknél a toplistáknál.
mennyit adhattak el az első helyezettekből?100-at megütheti?
8.
8.
KeXxX
örülök hogy a ghost recon az első helyen van. hol van johnnyhun hogy az orrá alá lehessen dörgölni a két call of duty-t? :D :D
7.
7.
bazsko
diablo csak azért lett 4. mert már akinek kellett az megvette, vagy nem volt kapható, vagy digitálisan vette meg (mint én is mert nem volt cd-s verzió, de ez még májusban volt xD)
5.
5.
fojesz
3.
3.
Papus
#2: Könnyen lehet,hogy jövőhéten be kell érnie az első és a harmadik közti hellyel :D
2.
2.
Dontrip
"...hiszen most már csak a második a múltkori ezüstérmes pozíció után..."
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...