E3 2012: Darksiders 2 - jég hátán a Halál

  • Írta: zoenn
  • 2012. június 7.
  • Videó
Link másolása
A Vigil Games egy fagyos témájú demóval képviselteti magát az E3-on, a Halállal különféle lidérceket ölünk halomra és egy bitang főellenséggel is felvesszük a kesztyűt. A látottak teljesen meggyőzőek, a produktum kiforrott, bőven felkészült a megjelenésre. Bonthatjuk a pezsgőt?

A háború csípős hidegben érzi magát elemében - a kisebb mobok özönlenek szüntelenül, ám egy Ice Giant is fel szeretné tartóztatni az Apokalipszis Lovasát. A Darksiders 2 stílusos és igazi hangulatbomba a hack and slash kedvelőinek. A cím augusztusban érkezik PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra. A Wii U-s verzió a konzol startjakor.

11.
11.
KeXxX
Majdnem tökéletes a játék.
+ szép grafika
+ fasza harc rendszer
- minek az az életjelző a szörnyek fölé? - én a hack 'n slash játékokban azt szoktam meg hogy nincs a szörny fölött életjelző, és nem kell azon aggódnod hogy "jajj már csak egy kevés élete van..." minek ez?
10.
10.
rossitibi
Én meg pont örülök hogy legalább van életcsík,tökmindegy milyen de legalább van! És végre ha kinyírod az ellenfelet,nincs az a hülye QTE amit rühellek! Az meg nem jelent semmit hogy könnyedén kinyírta,fokozatok biztos vannak! Én nagyon várom! El tudtam volna képzelni az új Ninja Gaident és a Dmc-t ilyen helyszíneken,szerintem látványosabb,dehát ez van! Gyere csak Darksaiders,ha a régieket nem is de az újakat biztos lekörözöd! Fényévekkel! :)
9.
9.
Veldspar
#5: A videókban látható falon-mászós-futós animok engem is a POP4-ben látottakra emlékeztetnek.
8.
8.
Noeel
#5: énis egyből azt néztem hogy miez.. valami ujabb PoP reboot?:D
7.
7.
Dercsi
Az ellenség élet erő jelzője nagyon gagyi...remélem lesz rá lehetőség kikapcsolni. A boss fightnál azt tűnt fel hogy kicsit könnyed...bizakodjunk hogy nem egy hard fokozatú gameplayt láttunk...Ne legyen rosszabb gém mint az első, és akkor már jól vagyunk!
6.
6.
Folti1985
szimoatikus ez az inventorys fegyverfelszedös dolog nagyon. Város :D az 1 is nagyon nagy game
5.
5.
Nebuloid
Ahh, tudom, megint csak a hiszti, de a mászkálós részekről meg a fal futásról ÓRDÍT a POP feeling. Nem lehetne csak egy kicsikét másra csinálni, csak egy kicsit...

Amúgy meg jó lesz ez! :D
3.
3.
Drought
Jó lesz ez az egy is jó volt. Mondjuk sztem a grafika pont nem egy nagy durranás...de kutyát se érdekli :D
2.
2.
droida
Nagyon jó!!! Lehetne már augusztus!!!!
1.
1.
Matt8888
Baromi szép a grafika *-*
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...