Dragon Quest X , PC, WIIU

Nintendo Wii U-ra is készül a legújabb Dragon Quest. Astortia öt kontinensén folyik az epikus méretű kalandozás.
1633611600

Elhunyt a Dragon Quest legendás zeneszerzője

Koichi Sugiyama harmincöt évet töltött videojátékok zenéinek megkomponálásával, amelyek közül minden bizonnyal a Dragon Quest-játékokhoz írt dallamai a leghíresebbek. Kilencvenéves korában hunyt el.
1631253600

Ezzel készül a Square Enix a Tokyo Game Show-ra

Az idei Tokyo Game Show szeptember végén esedékes, és a kisebb-nagyobb kiadók mellett a Square Enix is részt fog venni rajta. Egy tucat játékkal készülnek, most konkretizálták, hogy melyekkel.
1484292042

A Skyrim és a FIFA is jön Nintendo Switchre

A ma hajnali Nintendo-livestreamben a Bethesda illetékese végre megerősítette a The Elder Scrolls V: Skyrim Switch-verzióját, illetve az EA Sports is kijelentette, hogy elhozza a FIFA-frencsájzt az új masinára. Third-party körkép.
1454601640

Nyereséges a Square Enix

A japán kiadónál iszonyúan pörögnek a mobilos és a PC-s címek, a tavalyi év utolsó kilenc hónapjára vonatkozó pénzügyi jelentés szerint még profitot is sikerült termelni. A Just Cause 3 és az új Tomb Raider is jól fogy.
1438149600

Nintendo NX-re is megjelenhet az új Dragon Quest

Tegnap Dragon Quest-napot tartott a Square Enix, és alapos helyzetjelentéssel szolgált a sorozat jövőjét illetően. Többek között bemutatkozott az új rész is, ami - ha minden jól megy - Nintendo NX-re is megjelenhet majd.
1372063491

PC-re is megjelenik a Dragon Quest X

Noha nálunk még mindig nem rajtolt el a Dragon Quest tizedik része, jó hír viszont, hogy ha végre megérkezik ide is, nemcsak Nintendo-platformokon, de PC-n is tiszteletét teheti.
1352278855

Másfél millió példánynál jár a Sleeping Dogs

Mérsékelt sikert aratott a hongkongi szervezett bűnözés világát bemutató Sleeping Dogs. A Square Enix bejelentette, hogy 1,5 millió példányt szállított le a boltoknak. A kiadó másik sikercímének a Dragon Quest X bizonyult. A szerepjátékból 700 ezer kópiát halmoztak fel a kiskereskedők.
1316430000

TGS 2011: Nem jött a Level-5, saját showt szervez

Ha az utóbbi években az egyszeri gamer ellátogatott a Tokyo Game Show-ra, akkor egy dologban biztos lehetett: Japán egyik legnépszerűbb és legnagyobb fejlesztőcsapata, a Level-5 egy akkora standdal képviseltette magát, hogy nem lehetett ellátni az egyik végéből a másikba.
1315476046

Tíz perc a Dragon Quest X társaságában

Magunk se értjük, miért csapunk le melegében a Dragon Quest X újabb finomságaira, holott a szerepjáték-frencsájz csak Japánban virágzik leginkább, de ott nagyon. Most már tudjuk, hogy Wii U-ra is el fog készülni, de mozgásban most láthatjuk először. Reméljük, hozzánk is eljut majd.
1315325580

Dragon Quest X - a részvények bánták a bejelentést

Hosszas titkolózás után a napokban végre újra elővette a Square Enix a Dragon Quest tizedik részét, s bár az újbóli bejelentés sok meglepő érdekességet vonultatott fel, a befektetőknek látszólag nem tetszett a legújabb epizód: nemcsak a Square Enix, de a Sony részvényei is megsínylették a bemutatót.