Élen nyitott itthon a Halo 4

 • Írta: fojesz
 • 2012. november 19.
 • Toplista
Kapásból a hazai játékeladási toplista élére ugrott a Halo 4, ezzel a 343 Industries FPS-e még az Assassin's Creed harmadik részét is hátrébb tolta. Újonc volt még a héten a legutóbbi Professor Layton-játék is, a 3DS-es cím egy szerény negyvenedik helyet zsebelt be.

Itthon is kedvező fogadtatást kapott a Halo negyedik része, a játék az eladási toplista élén nyitott, őt pedig a múltkori aranyérmes, az Assassin's Creed III követi. A dobogó harmadik fokára a World of Warcraft előfizetői kártyája állhatott fel, majd rögvest a nyomában érkezik a Mists of Pandaria című kiegészítő is. Az ötödik az F1 2012 lett.

 

A Guild Wars 2 hatodik helyezésre cserélte a múltkori kilencediket, utána az Euro Truck Simulator 2 és a Football Manager 2013 jön. A Diablo III a kilencedik helyezett lett ezúttal, míg a sereghajtó szerepében a World of Warcraft előző, Cataclysm nevű kiegészítője tetszeleg a legjobb tíz között. A teljes listát itt böngészhetitek!

 1. Halo 4
 2. Assassin's Creed III
 3. World of Warcraft-előfizetői kártya
 4. World of Warcraft: Mists of Pandaria
 5. F1 2012
 6. Guild Wars 2
 7. Euro Truck Simulator 2
 8. Football Manager 2013
 9. Diablo III
 10. World of Warcraft: Catalysm 
23.
trion96
#13: Még jó h a fifa nincs a listán
16.
zadori75
A Halo 4 nekem is nagyon tetszik. A kampányt végig is vittem, igaz még csak normálon, de elkzedtem heroicon is. Valaki esetleg nem akar co.op ban játszani ?
15.
leviske
"Euro Truck Simulator 2"
.... még csak olcsónak se olcsó. Nem értem.
14.
Neo1989
Na már kezdődőik jó takarítást :) Modok .
13.
avus
12.
Kis off: AC3 PC-re meg szokásához híven, már tölthető a hivatalos megjelenés előtt. Youtube-on megtalálható pár videó alapján egész faszául néz ki, bár így ránézésre nincsenek egetverő különbségek a konzolos verzióhoz képest. De pár nap és meggyün a Join or Die Edition-öm, oszt majd én is megtapasztalhatom, milyen. Kíváncsi vagyok, hogy majd mennyire (nem?) dobja meg az eladásokat... :)
11.
bodortamas1
Végre, ez egy erős lista!!
6.
Jared
Ahogy a Depresszió mondja :)
4.
robogo98
az ac3 multyplatform a halo4 meg csak boxos
1.
Neo1989
Na akkor meg érte a fáradozás az MS-nek .
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...