Far Cry 3 - a taktikákról és a képességekről

  • Írta: zoenn
  • 2012. november 24.
  • Videó
Link másolása
Dan Hay fejlesztői fejtágítása a második részéhez érkezett. Ebben a videóban az alkalmazható taktikákról, a változatos fegyverekről és a speciális képességekről esik szó. Visszahódíthatjuk a szigetet, ha elfoglaljuk a helyőrségeket.

A producer folytatja a Far Cry 3 szépszámú jellegzetességeinek felsorolását. A helyőrségek elfoglalása kulcsfontossággal bír, hiszen, ha a kontrollpontok a mi fennhatóságunk alatt állnak, bármikor élhetünk a köztük lévő gyorsutazás lehetőségével. Ha egy bázist megtisztítottunk, nem fordulhat velünk elő az, ami a második részben: a megtisztított területen nem "élednek újjá" a rosszfiúk. A karunkon lévő tetoválásoknak is hangsúlyos szerep jut, csekkold a videót a részletekért. Még hat nap van hátra a megjelenésig!

A szigetcsoportokon és vízben olyan vadállatok élnek, mint krokodilok, cápák, komodói varánuszok, medvék, nagymacskák, dingók, majmok és más, nem éppen barátságos lények. Csaknem harminc faj képviseli magát a sandbox címben, ráadásul a levadászásukért jutalom is jár. A következő videóban Isten teremtményei ellen vonulunk harcba:

30.
30.
Blaun75
csóri Maci Laci kirobbanó sikert aratott :D
29.
29.
Hardy
Szegény maci meg teknőőőőőőős :(((( KELL EZ A JÁTÉK! :D Téli szünetben nem sok alvást fog engedni ez a játék. :D
28.
28.
Zoltanovits
Csóró medve a ketrecben . :) Nah ilyet nem tudnék csinálni egy mackóval sem. :D Tuti vétel!!! :D
27.
27.
Hubert Cumberdale
#24: rfactor :D
De most ezzel nem fikázom a játékot, nálam alap goty lesz, csak annyira rámentek az első 10 perces vidiben is a realitásra, hogy azért szemetszúr az ilyen, mikor a farcry unokatestvérében a crysisban még a nanosuitos fickót is megöli a cápa :D itt meg egy kis piperkőc kaszabolja a gepárducokat meg a krokodilokat.
25.
25.
olasz0331
remélem már pénteken kiszállitják az én kis insane editionomat :P :))
24.
24.
olasz0331
#22: Mondj egy játékot ami számodra reális nagyon kiváncsi vagyok rá....;)
23.
23.
metercsiken
A 2. videó végén az az "állatfajta" nagyon emlékeztet az emberre! : )

Jól össze van ez rakva ahogy elnézem. Ez jó! : )
22.
22.
Hubert Cumberdale
#21: reális? Egy elit kommandós sem ölne meg így egy krokodilt... ha túl is élné az max a szerencséjének köszönhető lenne,de azonnali orvosi ellátásra szorulna. Adrenalin, meg túlélési ösztön ide, vagy oda, nincs az az ember, aki egy krokodilt vagy egy cápát lazán reflexből lever. (kivéve persze Chuckot) Az lenne reális, ha a kroki meg a cápa lazán megölne minket a vízben.
21.
21.
Dark_Temptation
#4: a játék elején 1 beszari kis sráccal megyünk aki a játék során folyamatosan fejlődik és képződik. tehát igenis reális.
20.
20.
traumraise
#18: FC3! engem az ac 3 nem kötött le annyira. szép meg jó de nekem hiányzik belőle a spiritusz és az akció. Bár a tengeri küldetések, a hajócsata az fenomenális, én abból szeretnék egy önálló játékot :P
19.
19.
traumraise
#16: szerintem ebben a vidiben sok az olyan jelenet amit még teszt fázisban rögzíthettek, ilyen a ketreces medve is... látszik,hogy a készítők tették oda egymagába a pusztára tesztelés céljával, valszeg a lényege az volt,h a ketrec nem blokkolja-e a robbanást. de csak egy tipp. amúgy nagyon várós. Aki warezolja és nem veszi meg ezt a játékot, az megérdemelné,h 5 fps-sel fusson neki.
18.
18.
Jared
Most nemtom a Far Cry 3-at vagy az Ac3-at vegyem meg szerintetek ?
17.
17.
shooter1234
#16: Nekem is bejön ez az íj dolog. Lehet hobbiból nekiállok vele vadászgatni majd. Kíváncsi vagyok hatékonyabb -e az állatokra az íj meg a nagyobb kaliberű puska (puskák) mint mondjuk egy automata cucc.
16.
16.
giga321
Szegény medvét felrobbantani úgy hogy alapból ketrecben van? :/ . Meg szegény teknős. Teknősön kívül mindenkit kinyírok persze ha küldetéshez kell majd kitudja akkor sajnos muszáj megtenni. De az íjazás nagyon jól néz ki végig azzal leszek szerintem.
14.
14.
azureknight0715
Én az elöző hírnél döntöttem el hogy megveszem. Túl jónak tünik. Értékelések is már-már jobbak az assassin creednél is. Szal szerintem nagy esélyel pályázhat az év játékára. Hmm remélem jővőhét pénteken már a boltokba lesz me akkor megyek is megvenni:D
12.
12.
drat576
machete + íj + sniper (amihez remélem lesz suppressor)
11.
11.
drat576
#9: ugyanmár, vannak külön vadászszimulátorok, amik ugyanannyira elfogadottak mint pl a horgászjátékok..de elképzelhető hogy lesznek hőbörgők, de ezek a játékot semmiféle formában nem veszélyeztetik
10.
10.
Vurgi
#8: Ugyanezt csinálták az AC III-mal is, és lám mi sült ki belőle! :D
9.
9.
fules66
A következő héten meg arról olvashatunk hogy az állatvédők perelnek hogy "ez milyen erkölcstelen, hogy lehet szegény állatok gyilkolására biztatni valakit...". A patkánygyilkolásnak sem örültek anno, és az még csak nem is egy cuki teknős :D.
8.
8.
Lacek896
#4: Ezt amolyan jellemfejlődés lehet legalábbis szerintem.

A cikkhez:
Kicsit már túlzásnak érzem az Ubisoft részéről a hype-t. De nem baj már csak néhány nap! :)
7.
7.
robogo98
6.
6.
adam6751
Ki az az állat aki le mer szúrni egy teknőst ? :O
Amúgy jó lesz ez.
5.
5.
szogyenyi
2. videóban 1:54-nél az milyen állatfaj akarna lenni? :D
4.
4.
Hubert Cumberdale
Spoiler alert:

Kicsit érdekes, hogy az elején rosszul van a főszereplő attól is, hogy egy embert megölnek előtte, aztán nem sokkal rá majd krokodilokat fog megölni, miközben az a vízben a halálforgással próbál végezni vele. Ez így "so real"

De attól még goty számomra eddig.
3.
3.
shooter1234
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...