LEGO City Undercover PC, PS4, SW, WIIU, XBOXONE

GTA-szerű LEGO-játék a Travellers Talestől. Vajon sikerül Chase McCainnek elkapni Rex Furyt?
Típus: Akció

Felsorakoznak az Xbox Game Pass júliusi játékai

Nyolc játék költözik a következő két hétben az Xbox Game Pass-szolgáltatások katalógusába: a felük a PC-sek és az xboxosok számára egyaránt elérhető, míg három számítógép-, egy pedig konzol-exkluzív.

LEGO City Undercover teszt

LEGO City városát a bűn és az erőszak uralja. Chase McCain rendőrtiszt négy évvel ezelőtt Wii U-n már megtisztította az utcákat, most pedig ugyanez lesz a feladata PC-n, PlayStation 4-en, Xbox One-on és Switch-en.

Brit toplista: legyőzték az új Mass Effectet

A két hétig tartó uralkodás után legyőzőre talált a BioWare űroperája. A trónt a Persona-sorozat ötödik epizódja kaparintotta meg, míg mögötte továbbra is régről ismert arcok találhatóak meg a dobogón.

LEGO City: Undercover - megjelentek az új verziók

Ha eddig irigykedtél a Wii U-tulajokra a LEGO City: Undercover miatt, végre megnyugodhatsz. A LEGO City: Undercover felújított változata Amerikában már elérhető, hozzánk pedig pénteken érkezik.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Határozottan sűrűnek ígérkezik ez a hét, többek között egy olyan játék is érkezik majd, ami nemigen kapott kilenc pontnál rosszabb értékelést a nemzetközi sajtóban. Nézzük a heti játékmegjelenéseket és filmpremiereket!

Frissítve: Megnyugtatta a Warner a Switch-tulajokat

A Redditen bosszankodtak a Switch-tulajok a LEGO City: Undercover miatt, mert a játék borítóján szereplő címke szerint még a dobozos verzió esetében is masszív letöltenivaló várt volna rájuk. A Warner megnyugtatott mindenkit.

Áprilisban jön a felújított LEGO City: Undercover

Miután a Wii U-exkluzívitás lejárt, PC-n és a többi konzolon is napvilágot láthat a LEGO City: Undercover. Most már azt is tudjuk, hogy pontosan mikor jön a grafikai ráncfelvarrást kapott változat.

Előzetesen a felújított LEGO City Undercover

Megérkezett a felújított LEGO City Undercover első előzetese, így megleshetjük, hogy Chase McCain hogyan száll alá a LEGO-alvilág bugyraiba, hogy aztán felfedje annak titkait.

Felújítják a LEGO City Undercovert

PC-re, Xbox One-ra, PS4-re és Nintendo Switchre is kiadják a LEGO City Undercover remaster-változatát. Az eredetileg Wii U-ra megjelent anyag jelentős ráncfelvarráson esik át az új platformokon.

Minecraft ihlette LEGO-játék készül?

Egy kiszivárgott hirdetés szerint a TT Games csapata ezúttal nem egy ismert brand alapján készít LEGO-játékot. A LEGO Worlds sokkal inkább egy Minecraft-szerű alkotás lesz, amiben teljesen szabad kezet kap majd a játékos.