Mike Capps végleg otthagyja az Epicet

  • Írta: fojesz
  • 2013. március 9.
  • Homo Nobilis
Link másolása
Mike Capps még decemberben jelentette be, hogy lemond az Epic Games elnöki posztjáról, akkor viszont úgy határozott, hogy az igazgatótanács tagjaként jelen marad a fejlesztőcég életben.

Capps viszont a minap arról számolt be a Facebook-oldalán, hogy az igazgatótanácsban betöltött szerepéről is lemond, tehát végleg ott hagyja az Epic Games csapatát.

"Mikor bejelentettük, hogy ki akarom vonni magam az Epicnél betöltött vezetői szerep alól, a terv az volt, hogy ha kevésbé aktívan, de maradok az igazgatótanács tagja, és elméletben egy különc, félig visszavonult srácként visszajövök a tesztekre és az aranylemezes bulikra. Szomorúan mondhatom, hogy ezek a tervek megváltoztak, február 11-től nem állok semmilyen kapcsolatban az Epic Gamesszel" - írta a cég néhai elnöke.

Capps a tervei szerint a jövőben más játékos cégeknél dolgozik majd igazgatótanácsi tagként, illetve egyetemi tanárnak is felcsap, ha minden igaz. Ráadásul néhány héten belül megszületik a gyermeke, így ezek mellett apai teendőire szeretne koncentrálni.

4.
4.
dBLOOD
Jól van, még egy rohadék fehérgalléros bűnöző odébbáll, jön helyette nyolc másik. Csak el ne sírjam magam...
2.
2.
Ha lassan egy hónapja kiszállt, akkor nem otthagyja, hanem otthagyta, nem? :)
1.
1.
Split
Istenem, ez van... túltettük magunkat rajta, többé nem fog álmatlan éjszakákat okozni a dolog. Inkább arról lenne jó hallani, hogy ki csüccsen bele az igazgatói székbe eztán.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...