World of Darkness helyzetjelentés

  • Írta: zoenn
  • 2013. április 27.
  • Hír
Link másolása
Tegnap a CCP házi rendezvényén, az EVE Fanfesten tiszteletét tette a World of Darkness MMO is. A 2006-ban bejelentett cím fejlesztése gőzerővel halad, már a PvE-környezetet és a ruházati rendszert készítik a srácok.

Az ígéreteknek megfelelően a CCP csapata az EVE Fanfest 2013 keretein belül néhány infómorzsát osztott meg a nagyközönséggel a World of Darknessről. A Vampire: The Masquerade, a Werewolf és számos nagy sikerű White Wolf-hoz tartozó szerepjáték alapján készülő MMO-n már hetven ember dolgozik gőzerővel. Korrekt szerverbázis dübörög majd a játék alatt, s a vámpírképességeinkkel való mókázásra épül a World of Darkness.

Az év hátralévő részében a csapat azt tervezi, hogy elkészíti a ruházati rendszert, illetve a PvE-környezetet. Az MMO-hoz egy webes közösségi rendszer és egy tárgykészítő program is tartozni fog. Azonban senki ne várjon a játéktól forradalmi crafting-rendszert, te vagy az éjszaka erős, halhatatlan ura, nincs szükséged mágikus öltözeteke és más sallangra.

A CCP-s prezentációban a városok arculatát és az épületeket mutatták be, amely kicsit unalmasnak hangzik, de a motor képességei meggyőzőek. Felvételünk még nincs róla, de a Famitsu magazin leközölt néhány képet a bemutatóról.

A World of Darknessre még rengeteg munka vár, így ne higgyük azt, hogy a közeljövőben megjelenik.

6.
6.
thernielle
Ez nagyon kevés. Nagyon-nagyon kevés. Két éve nem lehet belőlük egy normális screenshotot kihúzni. Kezdek roppantul türelmetlen lenni! :)

Egyébként itt van nektek egy honlap, kedves barátok, percrekész infókkal, twitter hírekkel, egyebekkel, relevánsabb tájékozódással:
http://www.themasquera.de/
5.
5.
Claymen
anno rengetek játszottam a masquerade Redeptionnel, imádtam. A bloodlines furcsa volt nekem, annyira nem fogott meg. Nálam igazság szerint a történet volt, ami mindig kirántott a valóságba. 1 napos újszülöttként lenyomunk 20-30 Sabbat szektást meg egy Tzimicse öreget? :) Viszont a hangulata jó volt, ha az asztali szerepjáték alapjaira épül nálam tuti vétel lesz.
3.
3.
K2 The Highest
Én is nagyon várom már. Mondjuk egy új Masquerade Bloodlines-nak is örülnék...vagy egy Remake-nek is :)
1.
1.
Marcus T.
Régóta várok már egy kemény, dark mmo-t, ami nem is értinti az epikus fantasy vagy sci-fi vonulatot. Remélem, ez ilyen lesz, bár még sok a kérdés.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...