Indul a Humble Double Fine Bundle

  • Írta: fojesz
  • 2013. május 8.
  • Hír
Link másolása
Az új Humble Bundle-akció is óriási sikert arathat, ezúttal a Double Fine Productions játékait veheted meg annyiért, amennyiért szeretnéd. (Persze minél többet tejelsz, annál több extrát kapsz majd.)

Az új Humble Bundle keretein belül a Double Fine Productions játékait veheted meg. A Costume Quest, a Psychonauts és a Stacking DRM-mentes változatáért annyit fizetsz, amennyit szeretnél - egyes játékok mellé a soundtrack is ajándékba jár -, és külön érdekesség, hogy mindegyik címből elérhető a windowsos, a Mac-es és a Linuxos változat is.

Ha a befizetések átlagán felül tejelsz (ez most 7 dollár 92 cent), a Brütal Legend is a csomag része lesz, 35 dollárért a Broken Age című, fejlesztés alatt álló kickstarteres kalandjáték támogatója leszel, 70 dollár fölött pedig egy exkluzív póló lehet még a tiéd. A befizetés előtt a felhasználók maguk dönthetik el, hogy kinek jusson a pénzükből: a fejlesztők és az akció szervezői mellett jótékonysági célokra is lehet fordítani az összegből. Az új Humble Bundle május 21-ig vásárolható meg.

Köszi, Cuppak!

2.
2.
simon 555
Szeretem a HumbleBundlet, de ez most nekem nem kell. Túl magas az átlag:S
1.
1.
DON GONDOCS
Jókis akció, remélem összejön.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...