Madden NFL 25 - védekezz!

  • Írta: fojesz
  • 2013. május 20.
  • Videó
Link másolása
Befutott a Madden NFL 25 virtuális playbookjának második fejezete, az új rész a védelem lehetőségeit összegzi röviden, miközben a San Francisco 49ers játékosa, Navorro Bowman kommentálja a látottakat.

Az augusztus 27-én PS3-ra és Xbox 360-ra megjelenő Madden NFL 25 nemcsak a sorozat huszonötödik születésnapja alkalmából csinál nagy felhajtást, de az Infinity Engine fejlesztései is ígérnek némi újdonságot a rajongók számára. Csekkoljátok le az új előzetest, hogy ellenőrizzétek!

3.
3.
Dreadlox
#1: hát ha jobban megnézed a videót látod hogy van itt is egyensúlyuk és tömegük, mert pár ütközésnél még próbálkozik továbbfutni de szép lassan döl el a nyomás végett, inkább az a baj vele hogy nem multiplatform, mig a fifa igen, ezért több eladást is tud produkálni
1.
1.
galmat
Hiába telnek az évek, a Maddenben meg az NHL szériában is a mozgások, ütközések nagy mű érzésűk, mintha nem lenne súlya az embereknek, az animációk se folyamatosak, olyan hirtelen vált át egyikből a másikba, hogy ilyet a fizika törvényei miatt a valóságban nem láthat az ember.
Gondolom ez a fizikai kontakt miatt nehéz jól modellezni, animálni, de a Fifa-ban ezt egyre jobban megoldják, a játékosoknak ott van egyensúlyuk, tömegük egy ütközésnél, ami számít is, súlypontjuk, elcsúsznak, stb. De említhetném az 5 éves gta 4-et, ami szerintem animációban, fizikában sok mai játék előtt jár.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...