Metro: Last Light - elérhető a Season Pass

  • Írta: fojesz
  • 2013. május 22.
  • Hír
Link másolása
A Deep Silver elérhetővé tette a Metro: Last Light Season Passét, ha megveszed, egyebek mellett több egyjátékos DLC is a tiéd lehet a nyár folyamán. Tizenöt dolcsit kérnek érte.

Ha tetszett a Metro: Last Light, és folytatnád is, a Season Passt neked találták ki: 1200 Microsoft Pontért, illetve 15 dolcsiért kínált előfizetéssel az FPS mindegyik DLC-jét megkapod.

Merthogy több is lesz, mindegyik a nyáron érkezik, a Faction Pack és a Chronicles Pack a kampányt bővítik ki, míg a Tower Pack különböző egyjátékos kihívásokat tartogat a rajongók számára. Érkezik egy úgynevezett Developer Pack is, amivel a játékosok különböző eszközöket készíthetnek - hogy ez pontosan mit jelent, azt nem tudni.

Ahogy az sem világos, mennyibe kerülnek majd külön-külön a DLC-k, és így mennyit spórolnak (ha spórolnak egyáltalán) a Season Pass-vásárlók. (Ők egyébként garantált ajándékot kapnak az Abzats nevű félautomata shotgun formájában.)

Az első kiegészítő a Faction Pack lesz, ez már júniusban megjelenik.

8.
8.
crytek
Venném is ha odaadnák a ranger modot mellé!
7.
7.
KocZkaZ
#3: Magyarul nem megy, vagy csak az angol tudásod akartad megmutatni? Mellesleg a "ripoff" azaz "rablás" az külön van, ha helyesen is akarsz írni. ;-)
6.
6.
TheDeathFlash
Biztos jó game.
5.
5.
Nebuloid
Ahh, mennyibe kerülnek már összességében a játékok? 60+10/20/30 $? Olyan szomorú ez... Már nem is felháborító... Egyszerűen csak szomorú... :(
4.
4.
Donpedro
Igazán köszönjük, Deep SIlver.
3.
3.
Necreon
Another ripoff, nothing to see here, move along, move along...
1.
1.
NinjaNorb
Ranger fiaskó után elég meredek a single season pass de maga a játék meg marha jó volt :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...