Ryse: Son of Rome - infómorzsák a sztoriról

  • Írta: fojesz
  • 2013. július 20.
  • Hír
Link másolása
A Ryse: Son of Rome is előkerült a Comic-Conon, a Crytek a játék történetéről árult el némi plusz információt. Bemutatkoznak a legfontosabb szereplők, és három új screenshotot is tudunk mutatni.

Az Xbox One exkluzív nyitócímének Marius Titus lesz a főhőse, a fiatal római katona családját barbárok mészárolják le, a játék során az ő bosszúja hajtja majd előre a történetet: emberünk egyre magasabbra mászik a hadsereg ranglétráján, mígnem a barbárokkal teli Britanniába sodródik, hogy beteljesítse a küldetését.

Elöljáróban ezeket a szereplőket kell megismernünk:

  • Marius: a játék főhőse, erős kötelességtudat vezérli, és maximálisan elkötelezett Róma mellett. A birodalom terjeszkedése és ellenfeleinek legyőzése a legfontosabb számára, míg rá nem jön, hogy Rómát sokkal nagyobb veszély is fenyegeti a barbároknál, és ez a veszély belülről jön.
  • Vitallion: az öreg tábornok Marius mentora, több évtizede szolgálja Rómát.
  • Nero: Róma császára, fiait a saját magára istenként tekintő Commodust és a kegyetlen, brutális Basilliust fontos pozíciókba helyezi: ők irányíthatják az ingatag Britanniát. Nero minden potenciális riválisától tart, de nem fél végezni azokkal, akik keresztül húzhatják a számításait.
  • Boudica: a britonok uralkodójának, Oswald királynak a lánya, utálja Rómát, amiért a népét szenvedés alatt tartja. Boudica ellenállást szervez, maga lázad fel elnyomóival szemben. Apja naiv és sebezhető, de ő a világ végére is képes elmenni az embereiért.
  • Glott: az északi barbárok vezetője, azt mondják, sokkal inkább szörny, mint ember. Keveset lehet tudni róla, de az biztos, hogy megszállottul harcol a függetlenségéért - mind Róma, mind a britonok ellen. 


A Comic-Conon emellett bejelentették: interaktív képregény készült a Ryse története alapján, a Ryse: Sword of Damoclest azért is érdemes végigolvasni, mert különböző játékbeli tartalmakat lehet feloldani vele.

Köszi, DevilGamer!

24.
24.
kopic
Eddig nekem nagyon bejön a game, csak sok QTE van benne !:/ VEGYÉK KI BELŐLE !!!
20.
20.
Irasalgor
#18: Nem is a nevekre gondoltam, hanem az alaptörténetre...Elmegy ez is Britanniába, gondolom majd a NAGY LOJÁLIS rómaiból hirtelenjébe kevésbé lojális római lesz, és ellene fordul Nero-nak...
18.
18.
Seaxa
#4: Srác most nem azért, de mind két név eredeti birtokosa történelmi alak, akik kb. azt a szerepet töltötték be mint ebben a játékban, szal nem hinném, hogy egy krimi adta a neveket :DD
17.
17.
simon 555
#12: De nem ennyi:D
Kotaku egyik újságírója kipróbálta az E3-as demót. Volt is róla hír.
A QTE még akkor is lement ha nem nyomott semmit, vagy rossz gombot nyomott.
Megkérdezte a fejlesztőket a standnál és erre azt mondták, hogy nem akarják elvenni a játékosok kedvét a meghalással(vagy valami ilyesmi volt)...
16.
16.
DON GONDOCS
Hát ez még akkor is jobban nézet ki amikor kinectre fejlesztették, gondolom nem működött és ezért lett qte játék. Azért még nem kell temetni, de nem kell sokat várni tőle
15.
15.
DON GONDOCS
#14: infó morzsa: Új akciójáték a Crytektől, amelyet a Microsoft megbízásából készítenek Xbox One-ra. (A fejlesztés Xbox 360-ra kezdődött!)
14.
14.
Jocilus
Szóval akkor ez Xbox360-ra nem jelenik meg? :O
10.
10.
supair
Az tuti hogy teszek vele pár kört.
Leírni valamit amit nem próbáltál még,hiba!
A Római történelem és környezete amúgy is bejön nekem,és ami biztos hogy a grafikára nem lesz panasz.
7.
7.
ki55i
Lesz vmi gebasz, vki nagyon el fog rontani vmit a rómaiaknál de szegényre verik majd a balhét és gladriátor lesz senki se tudja legyőzni hajtja a bosszú. Aztán kitör a pestis és meghal.
5.
5.
DevilGamer
Ez a cím ígérkezik az XOne egyik legjobbjának. Fogadni mernék, hogy az lesz a vége, hogy legyőzzük Nero-t és átvesszük a hatalmát.
4.
4.
Irasalgor
Úgy tűnik a fejlesztők olvastak Manda Scott könyveket (Nero, Boudica)... ha akartok olvassatok utána, egész jó szórakoztató történelmi krimi
3.
3.
Trapyd
Mivel ezt a "játékot" Kinect re akarták nyomni, de még Kinect2 vel sem lesz olyan, mint, amit akartak nem tudom mit várjak a Kinect2 től.
2.
2.
Trapyd
#1: Ha kiveszik azt a sok QTE-t és szkriptet akkor törölték a játékot.
1.
1.
EBR2000
Ha kiveszik azt a sok QTE-t és szkriptet akkor jó is kisülhet belőle!
A történet meg az amit ellehet képzelni... Se több, se kevesebb!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...