Készül a Dead Space-film

  • Írta: fojesz
  • 2013. július 20.
  • Cooltúra
Link másolása
Úgy tűnik, az Electronic Arts megirigyelte a Ubisoft filmes törekvéseit, még be sem fejezte a Need for Speed-mozit, máris bejelentette, hogy a Dead Space-t is feldolgozza. Azért még messze van a premier.

Hiába tűnik úgy, hogy az EA jegelni akarja a Dead Space-sorozatot, azért fogunk hallani a cím felől a jövőben: a Comic-Conon hivatalosan is megerősítették, hogy készül a sorozat filmadaptációja.

A munkálatokat csak most kezdték el, jelenleg a forgatókönyvet írják, míg a kiadó azon fáradozik, hogy stúdiókat és tőkét szerezzen a projekthez. Ugyanakkor aggodalomra adhat okot, hogy a szkriptet az a Justin Marks írja, aki a Street Fighter: The Legend of Chun-Li történetét is összerakta, míg a társproducer Neal Moritz, az I Am Legend producere lesz.

Marks elmondta: a film nem marad 100 százalékosan hű a játékokhoz, a történet inkább a főszereplőre koncentrál majd. Hozzátette, hogy ellenkező esetben csak egy új Event Horizont vagy Alient csinálnának, márpedig azokat a filmeket már mindenki látta.

32.
32.
malaczat
ebböl a játékból nem lehet filmet az lenne hogy megy a happek aztán öli a szőrnyeket és néha ilyen telós pofázás és egy barát aki biztos hogy meghal a film során és egyedül öli meg az összes szőrnyet EZ NEM PC JÁTÉK FILM RENDEZŐK !
31.
31.
Stack
#29: Szerintem a Max Payne borzalmas volt. Minke kellett ilyen halucinogén sz@arokat belekeverni...
A Hitman viszont néhány részben remekeül vissza adta a hangulatot, ha a jelmezeket, helyszíneket nézted akkor jó volt. A henteléses részeket inkább nem említem, mert annak megint nem sok köze volt a játékhoz.
Témához visszatérve sajnos én sem fűzök sok reményt a filmhez...
30.
30.
Papus
Valószínűleg halivúdi' maszlag lesz szar sztorival,béna párbeszédekkel,és tiszteletét teszi a ˝vicces feka" meg a többi agyonhasznált karakter.Valószínűleg a hangsúly a gagyi történeten lesz ahelyett,hogy egy kísérteties helyszínen játszódó túlélő-horrort kapnánk.Lehetne ebből jó filmet is csinálni,de valószínűleg nem fognak:(
29.
29.
bodortamas1
Amelyik filmadaptációt láttam és tetszett az a Max Payne volt. A többi borzalmas. Nálam nem a Far Cry volt a legrosszabb, hanem ami nálam mindent ver, az a Kaptár, egyszerűen felháborító amit műveltek. A Hitmanra is furcsán néztem, szerintem egyáltalán nem volt Hitman feelengje a filmnek, vagy én tévednék? A Doom szintén a rossz kategória, ott aztán mindent csináltak, csak azt nem, ami a játékban volt. Nekem amik még tetszettek, azok a Tomb Raider mozik, bár azok sem maradtak hűek a játékhoz, de nem is lehetett nagyon, és jól megoldották. Hirtelen nem jut több eszembe, amit így nemrég láttam.
Dead Spaceval kapcsolatban én nem mondanék előítéleteket, inkább várjuk meg az 1. előzetest, aztán lehet beszélni róla.
27.
27.
nomcsa
"a film nem marad 100 százalékosan hű a játékokhoz" magyarul egy közös vonásuk lesz, a nekromorfok. (why EA, why?!)
26.
26.
Jinbobo
#7: Szerintem a Silent Hill film folytatása is nagyon jó lett! Megvan a hangulata, a képi világa, a szörnyek és az alakítás is jó volt. Nekem spec tetszik a Max Payne című film is, pont ezek miatt mint a SH. Senki ne várjon pont olyant egy filmtől mint egy játéktól, kell némi visszafogottság különben meg azért lenne bukta.
Az a helyzet hogy túl válogatósak lettünk filmek terén. Meg adunk a másik véleményére. Persze én nem. Azt mondom, 50 ember azt mondja az Avatar kurvajó film, ezért páran szintén azt mondják hogy jó, pedig nem is tetszett nekik, azért hogy ne lógjanak ki a sorból...
Témához hozzáfűzve, én várom ezt a mozit, és nem írom le előre. Ha igazán rossz filmadaptációt akartok nézni, ott a Fry cry mozi. Na ott kezdődik az igazán rossz film!
25.
25.
Kleppi
Én még egy Far Cry(tudom van egy része,de a 3mat) Filmet néznék meg,de ez sem rossz ötlet..
24.
24.
Simonus18
#20: Tűrhető játékadaptáció, mint film természetesen gagyi, nincs kétség. Jah kifelejtettem a Prince of Persiát, az viszont tűrhetőbb :D
23.
23.
Simonus18
#21: Jah tényleg, az First Person volt, sorry
22.
22.
DevilGamer
I Am Legend producere? Jól hangzik!
21.
21.
LtK
20.
20.
kirschakos
#15: Szerintem marhára nem volt tűrhető film semmilyen téren XD
18.
18.
Drazhar
Na, azért ilyen acélos forgatókönyvírót se találni minden bokorban, mint az a fasz aki azt a hulladék Street Figthert csinálta :D
Zseniális, hogy az EA előbb a játékot bassza el tudatosan (több akció, coop erőltetés) most meg a filmnél meg se próbálnak egy normálisat csinálni, egyből ilyen szar arcok kezébe adják. Taps EA, de komolyan...
17.
17.
Big Boss
Nem értem miért olyan nagy dolog egy jó játékhoz egy normális filmes stábot összehozni. Miért kell ez a nemtörődömség hogy mindegy csak írja meg a forg könyvet valaki meg valami elsőfilmes rendező vagy valami Zs-kategóriás gyorsan gányolja össze. Én pl ha egy Aliens feelingű filmet hoznának össze talán nem is lenne rossz. De nem, csak azért is ez a felfogás kell, ne legyen hű a játékhoz, találjunk ki egy hülye sztorit és kész csak lényeg hogy film legyen belőle. Inkább csináljanak belőle filmet a Fanok :)
16.
16.
Jared
The thing ennsőt mondok
15.
15.
Simonus18
A Doom volt kb a tűrhető kategben, de az is csak azért, mert fasza volt Clint Mansell rockos soundtrackje, és a 3d-person shooter rész miatt. De annak a storyját (ami eredetileg sem volt komplikált) ugyanúgy megmásították még szarabbra.
14.
14.
IAppearMissing
#13: Na igen, az első SH film jó volt, de csak a folytatáshoz képest. :D Ha viszont a játéksorozat első 3 (vagy 4) részével hasonlítjuk össze, már nem ennyire rózsás a helyzet. Az egész sztorit félreértették, vagy szándékosan alakították úgy ahogy, de köze nincs japán csapat által megálmodott koncepcióhoz. Minden ami a játékban mély, groteszk, sötét és csavaros volt, azt a film leredukálta egy béna boszorkányégető szektás, multidimenziós nonszensszé. Az a baj, hogy amikor más emberek kezébe kerül egy ilyen koncepció, azok mindig késztetést éreznek hogy az egészet átvariálják, mert szerintük úgy sokkal jobb lesz... hát nem!!! És úgy tűnik sok évnyi szerencsétlenkedés, és bukta után sem fog változni a helyzet...
13.
13.
Macifasz
#7: Az első SH film sztem teljesen jó volt. A folytatást inkább hagyjuk. :-D
12.
12.
giga321
Sok sikert nekik. Remélem nem basszák el. Bár a történelem nem ezt bizonyítja.
11.
11.
dBLOOD
#6: Wow Valaki más is tovább lát az orránál? Restecpa!
10.
10.
Zombiekiller6
Inkább hallanék többet az Uncharted, AC filmekről meg ha nem fújták volna le a Bioshock filmet, akkor arról!
9.
9.
Zombiekiller6
Az I Am Legend jó volt, de nem a rendezője lesz az hanem a producere. Meg egyébként is fos lesz.
7.
7.
Gamerdavid
Kb olyan sorsa lesz, mint a Silent Hillnek.
6.
6.
IAppearMissing
Ez a felfogás röhejes a készítők részéről! Mikor fogják már fel, hogy a jó filmadaptáció alapja az, hogy hűek legyenek a játékhoz?! Persze csak amennyire egy film megengedi, de amikor azt mondják, hogy eltérnek, mert az a film senkit sem érdekelne, már alapból botrányos... Hány jó filmadaptáció is készült eddig??? Sehány??? Na és hány tűrhető??? Őőő... egy-kettő??!! Szánalmas az egész, nyilván az a cél, hogy minél olcsóbban kixarjanak egy ócska filmet, a sok birka úgyis megnézi, a maréknyi rajongó és igényes filmnéző meg le van xarva, nem ők termelik a profitot...
5.
5.
Ecneb
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...