Elindult a World of Warcraft animációs sorozat

  • Írta: fojesz
  • 2013. augusztus 5.
  • Hír
Link másolása
Az Activision Blizzard legutóbbi pénzügyi jelentéséből derült ki, hogy a World of Warcraft előfizetői tábora újabb 600 ezer játékossal csökkent. Aligha meglepő, hogy a Blizzard a játékosok lelkesítésén dolgozik.

Valószínűleg ugyanis ennek jegyében készült el az az animációs sorozat is, ami az utolsó pandaren császár, a tízezer évvel ezelőtt uralkodó Shaohao történetét meséli el hat epizódon keresztül. Az első felvonást már meg lehet nézni, íme:

28.
28.
Sznfctm
Jah a köv kiegben kiderül, hogy az elmúlt 6 év WoWos sztoriját csak Mannoroth álmodta, és mikor felébred, ott találja a Lich Kinget a zuhany alatt. :P Döbbent arckifejezés, drámai zene, stáblista. ;)
27.
27.
Szudzsio
A wownak leáldozot! Ennyi! Elkerülhetetlen ez minden játéknál!
26.
26.
Lorthirash
#25: Én nem szeretném hogy a sok játszani nem tudó meg 12 éves kis trollok jöjjenek eredetire maradjanak csak taurin meg hasonlók.
25.
25.
Gamelord
f2p remélem nem lesz egy ideig. Persze biztos sok eredetis akarja hogy jöjjön az összes wodos + instant szerós ,és csökkenjen az átlagéletkor 10 évvel.
24.
24.
Machiavelli
#21: Szerintem Blizz conon be fogják jelenteni az új kiegészítőt, vagy legalábbis nagyon merem remélni. Vissza hozhatnák a Lich Kinget. Mert ugye nem halt meg a mi drágalátos Lidérc Királyunk csak újra küzd azért hogy egybe olvadhasson a lelke Bolvarral. Esetleg vissza hozhatnák Sargerast vagy tudom is én csak nekem nem tetszik ez a keleti stílus.
23.
23.
jani091
#22: Mindenesetre én nagyon szurkolok nekik, hogy valami jót dobjanak össze. Nem szeretném, ha addig süllyedne a játékosok száma, hogy f2p-re váltson. Az egyenlő lenne a lassú halállal, márpedig a Wow ennél többet érdemel!
22.
22.
Lorthirash
#21: biztos vagyok benne hogy jó lesz új kieg mert nagyon dolgoznak rajta titan projektet is visszább vették majd blizzconra érdemes lesz figyelni
21.
21.
jani091
#20: Ja, Mannoroth már nem él...Sebaj, akkor támasszák fel! Micsoda csavar lenne! :D
20.
20.
jani091
#19: Tudom-tudom :) Épp ma délelőtt olvastam végig a Warcraft lore-t, meg a Warcraft RTS-eket is vágom. De akkor is! az utolsó két kieg kiöte a wow-ból azt a hangulatot amiért az előzőeket szerettem. És szerintem nem csak én vagyok vele így...
Legyen olyan a kövi kieg, hogy most az embereket használja fel Mannoroth és neki mennek a békéssé vált hordának, vagy mit tudom én :D A lényeg, hogy nyúljanak vissza az alapszituhoz.
19.
19.
Lorthirash
#17: Azt gyanítom hogy nem azzal fog végződni a történet hogy a szövetség és a horda kiírtják egymást de tuti hogy a lángoló légió visszatér.
igazábóla horda nem gonosz ahogy az orcok sem csupán Sargeras és a tőbbiek....... befojása alatt voltak na mind1 ez hosszú ne menjünk bele a történetbe :)
18.
18.
Lorthirash
tévedés az hogy haldoklik a wow bc óta csupán az emlékezet szépíti meg azt ami rég volt bár fogyogat a játékos bázis azt túlzás kijelenteni hogy haldoklik. Semmivel nem rosszabb minta BC annó még BC idején beleakarták rakni ezt a pandás dolgot is de mind1.
Azt se felejtsük el hogy azér nem olyan komolytalanok a pandák mint egy ázsiai mmoban de sajnos a többség abból indul ki.
Biztos vagyok benne hogy a köv kieg ahogy az előttem szló is mondta valami Darkosabb lesz gyanítom hogy feltűnik Újra majd a Lángoló Légió.

*F2P:Ehez annyit fűznék hozzá hogy addig jó amíg így marad fieztősként én egyre jobban utálom ezeket a free to play játékokat az emberek nem veszik észre de sokkal nagyon lehúzás mint a wow.
én 2000-2500 Ft /Hó díjat fizetek szerintem kilehet bírni ha már ott tartunk hogy egy doboz cigi 700 Ft inkább az a drága nem ez.
17.
17.
jani091
A f*szomat sem érdekli a retardált pandacsászár!! Lángoló Légiót, meg horda- szövetség háborút akarok, a fene vigye el!!
16.
16.
pimpa25
#5: De,rosszabb lenne.A f2p rendszer-eltekintve az elenyésző számú kivételtől-büdös szinten nagyobb lehúzás,mint a p2p modell,és ez tény.És legyünk őszinték,azért acti-blizz szereti annyira a pééézt,h ne a legbarátibb f2p modellel álljanak elő,nem mellesleg erre szükségük is lenne,ha a mostani 7-8 millió usernek megfelelő profitot szeretnék kitermelni.Ha ezt nem tudják hozni mikrotranzakciós bevételekből,akkor meg hülyék lennének váltani.A f2p játékok kiadói se azért adják "ingyen" a játékukat,h Te,mint olyan élvezhesd a produktumukat ingyen és bérmentve,hanem mert egyéb módon labdába se rúghatnak,tehát már a kiadás napja után 1 hónappal be is lehet zárogatni a szervereket.A többi cég se kevésbé pénzéhes(sőt,néhány játék fájdalmasan undorító item shoppal,és megkötésekkel rendelkezik a nagy bevétel reményében),csak nem voltak anno jókor,jó helyen,így már nem tudnak csippenteni a p2p piacból.Az első gondolatomhoz meg annyit,h túl vagyok már kismillió f2p játékon,és bármikor választanám azt a havi 3k plusz költséget,amit a p2p jelent,h ne kelljen a megkötések feloldásához 20* annyit belevernem vagy pénzben,vagy farmolható mikro fizető eszköz esetén(aka Lotro)időben.
On: Adom a be lehet kapni véleményt,ezer éve sírok már egy warcraft lore-t felölelő animációs sorozatért,erre ezt idetolni,a pofátlanság netovábbja.
15.
15.
Sznfctm
#12: Jaja, ilyen állatos, mint a izé, Madagaszkár. :D

A minap (pár hete) próbáltam játszódni vele egy kicsit, épp Chen söréhez kellett összegyűjteni a hozzávalókat, és az unokahúgát hajkurászni zöldellő mezőkön, kicsiny manga rókák és farkaskák és egyéb manófélék támadásaitól tartva. Vágom én, hogy ott a föld gonosz szelleme, meg éleződik a nemzetközi helyzet, és bár már a végén lennék, mert ami a sztori integráns része (ally vs horda), az érdekelne. De ahhoz át kell rágni magam millió meg egy ilyen tök érdektelen és számomra a wowtól rettenetesen idegen küldetésen. (Hogy a közhelyes érvelést, miszerint "a hős aki lenyomta Nefariant, manapság répaszedéssel fényezi hírnevét", már elő se húzzam.)

Általában azt mondanám, hogy "ha már fizettem érte akkor is végignyomom ha beledöglök mire összegyűjtöm azt az öt répát az istenverte lusta pandájának", de ha Pandáriára kerül a sor, arra se visz rá a lélek, hogy jó magyarként a pénzemre gondoljak. És ez megrémít. :)))
14.
14.
daenath
#13: Ja meg mert pont a cukimuki pandakrol csinaltak animet? Ja hogy ezt bizti nezi minden gyerkoz....No Comment.
Es mi a faszert nem lehet berakni egy rakos szerkeszto gombot, tisztelt GK?
13.
13.
daenath
Nah jo, ahogy imadtam a Warcraft-ot, most ugy gyulolom, WoW pfffff....es most meg ez is, hiabba no... Acti...Acti... es nem kell a rizsa hogy a Blizz kulon nyomul, a faszom se veszi be :P
12.
12.
goblinfing
#10: Cukormázas történet? 1 kieggel toltuk?
11.
11.
goblinfing
#6: A vanilla jó volt nem tagadom, de igazából ez a "TBC óta haldoklik" dolog nem csak a wowban látható, Az emberek nehezen fogadják el a változásokat és ezt magamon is észreveszem de csak menj át az új bf4-es hírre és meglátod miről beszélek.
10.
10.
Sznfctm
Halott a WoW. Meg a PC. Ja, és legyen F2P. :D

Nemtom velem van-e a baj de a rajzfilmet ugyanúgy lelőttem a felénél (pedig csak néééégy perc, 4!!!! :P), mint ahogy a WoW pandás kiegjét is abbahagytam félúton. Amennyire érdekes meg eredeti volt Chen anno a Warcraft 3-ban, annyira baromira unalmas egy kontinensnyi panda meg a csatolt cukormázas sztori.

Valami darkosabb kéne ide, sztori meg játékmenet szempontjából is, nem hiszem, hogy raiden meg pvpn kívül bárhol meg lehetne halni a játékban, pl. ;) Uncsi.
9.
9.
wolfwarrior
Az a baj a wow-val hogy akik rég óta ott vannak nehezen tudnák ott hagyni mert annyi órát és munkát öltek bele, hogy nehezen hagynák ott a karaktereiket és ezt ha nagyon szemét a blizzard ki használhatja vagy már használja remélem ezzel nem élnek vissza.
A sorozatról meg hát még mindig nem fagyok képes elfogadni a kung-fu pandákat,
és miért a legfrissebben megjelent fajról szól indítanak mini sorozatot oké hogy új és be akarják mutatni történetüket meg minden de SZERINTEM bénák ehhez.
8.
8.
Hunner
#5: Te vagy naiv vagy, vagy idealista utópisztikus álomvilágban élsz. Amíg egy játéknak 9 év után van egy 7millió főből álló havidíjat fizető játékosbázisa, akkor te itt abszurdisztán közepén pattoghatsz azért hogy legyen f2p. :) Nem hülyék, kapitalisták. Egyébként szerintem téves elképzeléseid vannak arról, hogy mit akar a wowwal a blizzard. Nem szorulnak rá arra, hogy "mindenki másképp álljon hozzá" a játékukhoz.
7.
7.
Gamelord
#6: Semmi. Csak megunták sokan a wowot.
6.
6.
Split
#4: Mindenhol ezt hallom, hogy TBC óta haldoklik a WoW. WotLK még sokak számára szerethető volt (inkább úgy mondanám, hogy WotLK alatt vegetált a széria)... Én Cata kijövetelkor játszottam vele egészen Pandáig (azt már nem vettem meg).

Had kérjek már egy kis felvilágosítást, mi volt annyira jó abban a TBC-ben, hogy mindenki ahhoz méri a WoW-os időszámítást... :D
5.
5.
norbi1989
Mindent megtesznek ezek a mocsok pénzhajhászok, hogy még a maradék bőrt is lekaparják a játékosokról. Könyörgöm egy 9 éves játékot, tegyenek már free 2 play-é, az nem zavarna, ha magát a játékot megkéne venni, meg akkor többen is vennék meg, ha nem kéne utána fizetni, és már mindenki másként állna hozzá ehhez a játékhoz. Azt meg nekem ne mesélje be senki, hogy sokkal rosszabb lenne a játék élmény havi díj nélkül!
4.
4.
Grekton
Nekem még mindig nem tetszenek a pandák, ha a kövi kieg TBC kaliberű lenne szerintem egyből lenne újra 10 milla fölötti előfizető.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...