Együtt árulhatják a PS4-et a PS Vitával

  • Írta: fojesz
  • 2013. augusztus 5.
  • Pletyka
Link másolása
Masszív pletyka esett be estére, igaz, valószínűleg többen is számítottak rá: a hírek szerint a Sony olyan kiszerelést is árulhat a PlayStation 4-ből, ami mellé PS Vita jár majd.

A Machinima értesülései szerint a Sony olyan bundle-t is piacra dobna az év végén, ami egy csomagban tartalmazna egy PlayStation 4-et és egy PlayStation Vitát. A pakk ráadásul 500 dollárba kerülne, tehát még mindig versenyképes lenne az Xbox One mellett.

Több infónk nincsen ezzel kapcsolatban, de azért kijelenthető: többen éppen azt vártuk, hogy a Sony lecsapja ezt a labdát. Lássuk, mi utalhatott erre:

  • A kézikonzoloknak nagyon rosszul megy.
  • A PS Vitának különösen.
  • A Sony látszólag mégis eltökélt.
  • A gyártó erősen hangsúlyozza a PS4 és a Vita által közösen nyújtott lehetőségeket.
  • A PS4-re fejlesztőknek kötelező Remote Play-támogatást építeniük a játékukba.
83.
83.
Yami
#82: Az idei E3-on is olyan sok játékot mutatott a Sony a Vita-ra, hogy alig győztem számolni...

Ezt amúgy komolyan egy érvnek szántad? Streamelhetem rá a játékokat? Igazad van, nem is értem miért is gondoltam, hogy egy hordozható konzolt utazás közben használjak. Sokkal jobb otthon ülni vele és Wii U-nak használni az együttesen majdnem 200k-ba kerülő konzol-apparátust.
82.
82.
simon 555
#77: Nem hiszem, hogy a Sony hibája lenne, hogy nincs rá játék, sokkal inkább a külsős kiadók nem akarnak rá fejleszteni.
Pont a Sony belsős játékaiból van a legtöbb VITA-ra.
De PS4 megjelenése után bármelyik játékod streamelheted majd VITA-ra is és azon játszhatsz.
81.
81.
Csoki80
#73: Igazából mindkettő cég elég undorító, ne védjed egyiket se. Én még mindig úgy érzem kár volt belépniük a játékok világába........ (amit ki is sajátítottak)
80.
80.
p3ti
Valahogy értékesíteni kell a Vita -t is, hisz akkora bukta mint az ég. Igazán jó konzol lehetett volna - már ha a Sony nem szarja telibe. Amúgy jó ötletnek tartom, mivel kapcsolódik a két gép egymáshoz, így hát korrekt áron hozzájuthat bárki a PSVhez is
79.
79.
p3ti
#73: Nekem meg azt meséld el, miért nem használsz vesszőket?
77.
77.
Yami
#75: Eléggé úgy is érzem magam... Amikor a 3DS árát csökkentette a Nintendo akkor azon tulajok akik még teljes áron vették a gépet kaptak ingyen játékot kárpótlásul.
A Vita tulajok meg egy nagy büdös lóf*szt kapnak az arcukba meg ígéreteket, hogy eljön még a kánaán.
A legjobb kézikonzolnak tartom a Vita-t de elkeserít mennyire inkompentesen áll hozzá a Sony.
76.
76.
Yami
#73: Na mesélj, kiscsillag, mitől "felhasználóbarátibb" a Sony?
75.
75.
simon 555
#55: Már most is akkor átverve érezheted magad mert bárhol hozzád vágnak egy VITA-t 200 dollárért memkártyával + játékkal:D
72.
72.
spikee576
71.
71.
jszili32
Szoval ha veszek egy nagy darab szart, akkor megkapom a kisebb szart is mellé olcsóbban.
Hát ez remek.
70.
70.
Mortician
#69: Háh, #66 akart lenni. :)
68.
68.
poseidon17
minnél több az fps annál jobb.. én a ps4-től minimum 60 fps-t várnék
66.
66.
spikee576
Piros pont a Sonynak,és még így is olcsóbb mint az xboxone.Főhet a feje a Microfosnak..............figyeljétek meg ennek hatására majd az ms is ad ki vmi bónusz csomagot az alapgéphez egy igazi zsarnok cég az Ms nemmás igazi fos,inkább maradna a pc-nél nemkellett volna bepofátlankodnia a konzoliparba csak megszégyenítette azt.
65.
65.
Jared
Hát örülnék neki mert akkor így venném :)
64.
64.
kopic
OFF:
http://www.gamer365.hu/show-article.php?id=20897&news&November%205-%E9n%20j%F6het%20az%20Xbox%20One
57.
57.
Pasallusz
én csak attól félek , hogy nálunk majd nem lesz ilyen pakk csak az USA-ban, de ha lesz megveszem én is :)
56.
56.
MoRT2195
Ha ez igaz, akkor biztos egy ilyen csomagban veszem meg a PS4-et. Ez a csomag gyakorlatilag kihagyhatatlan annak, aki egy PS4-et akar venni. Persze csak ha valóban ilyen áron jön... 600-700 dollárért már inkább maradok a sima PS4-nél, de 500 dollárért? Csak a divatot tudom követni:
SHUT UP AND TAKE MY MONEY! :)
55.
55.
Yami
Ha tényleg lesz ilyen csomag akkor kicsit becsapva fogom érezni magam, hogy velem még kipengetették a 350$-os teljes vételárat a Vita-ért. Ugyanakkor annak viszont örülnék, hogy ezáltal terjedne a platform és több jó játékot készítenének rá.

#37: Te fogalmaztál általánosan, nem kövezheted meg őket mert nem találták ki, hogy te mire is gondoltál.

#42: Az a túlzás, hogy csak kicsit titulálod rossznak. A PSN mint online szolgáltatás egy szoftveres katasztrófa ezt mindenki látja aki már használta és itt nem arról van szó, hogy te Pistikével pont-pont kapcsolatban játszol. Én a helyedben abban reménykednék, hogy a PS4-hez megcsinálják rendesen és nem a szarért fognak még pénzt is kérni.

#44: Pont ugyanazért, drága barátom, amiért a PS-esek is ott verik a nyáluk minden Xboxos hírnél.

#47: A PS3 nem bukott meg, csak a Sony bukta el a piacvezető szerepet.

#51: Teljesen igazad van, igenis látható különbség van a 30 meg a 60 fps között, de az igazság az, hogyha stabil a framerate akkor mind a kettő ugyanúgy megfelel. Ennek ellenére én is jobban preferálom ha 60fps-en futnak a játékok.
50.
50.
Yanez
Akkor egy PSV így csak 100 dolcsiba "fáj". Tetszetős ajánlat! Szerencsére már van nékem olyanom .)
49.
49.
laptopos
NEM BÍÍÍRTA A KŐŐŐDÖT ÉS MOST ULTIMATE RAGELEK NEM ÉRDEKELTEEEK!!! WÁÁÁÁ SUPER SAIYAN MEGA HIPER MEGMONDOMAFRANKÓTCSAKAZÉRTIS RÉÉÉÉÉÉDZSS!!!
46.
46.
xSHx
Az a legjobb konzol az, ami az egyénnek jó! Mindenki maga tudja mit akar venni és miért! Én több okból preferálom a PS4-et. Számomra sokkal jobb exkluzív címek(a Halo és a GoW hidegen hagy, mondjuk a Forzát és a Quantum Break-et hiányolnám, bár az utóbbiról azt se tudjuk mi fán terem), fejlődött kontroller, és inkább szponzorálom Japánt mint az USA-t :-)
És ha ez a hír igaz, tehát, hogy Vitás verzió is lesz, plusz 1 pirospont a Sony-nak!
Jó vétel lenne, ez nem Vitás! Vagy mégis Vitás? :-)
44.
44.
RangerFox
Csak azt nem értem hogy egy PS-es hírhez miért kell oda jönniük az Xboxosoknak.... -.- Amúgy nem biztos hogy jobb a PS4... Aki már több mint egy havi normál fizuért vesz egy játékgépet annak már mindegy az a 25k... Amúgy az exkluzívok döntenek majd hogy ki milyen konzolt vesz. Aki meg csak multiplatfom játékokkal játszik és szereti a platformer játékokat annak meg elég feleannyiért egy WiiU. Elég legyen már ebből a konzolháborúból!!!
41.
41.
karneol81
Örüljetek(jünk) hogy egyáltalán megtehetjük, hogy ps3-on, wii(u)-n vagy box360-on játszhatunk. És hogy választhatunk nemsokára két új konzol közül. Egyesek mennyire nem tudnak értékelni semmit. Szomorú, de ezt látom. Máshol kenyér sincs az asztalon..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...