Left 4 Dead 3-ról pletykálnak

  • Írta: fojesz
  • 2013. augusztus 6.
  • Pletyka
Link másolása
Úgy tűnik, a Valve számára csak addig tart a titkolózás, míg be nem enged valakit a falai közé: egy, a fejlesztőcég irodájában készített fotó tanúsága szerint készül a Left 4 Dead 3, méghozzá a Source 2 motorral.

A Reddit Dota 2-közössége látogatóban járt a Valve-nál, a fejlesztőcég irodáját körbe is fotózták a srácok. Szerencsénkre! A képeken ugyanis nemcsak asztalok, számítógépek és kiürült kólás üvegek láthatók, de a Valve fejlesztési changelogját is sikerült lekapni:

Mindez azért is érdekes, mert azon egyebek mellett egy L4D3 kódnevű projekt is látható, ami jó eséllyel a Left 4 Dead 3-at takarja:

A fotó tanúsága szerint a játék a Source 2 motort használja, ennek létezését egyébként maga Gabe Newell is megerősítette egy hasonló stúdiólátogatás alkalmával. Köszi, Cuppak!

16.
16.
dBLOOD
Ezúttal a Left 4 Dead 2 kiadatlan DLC-it ollózzák össze. :D
15.
15.
eximmice
Hát a 2 is fantasztikusra sikerült...nemrég vettem meg és iszonyatosan jó,szívesen látnék egy 3.-at :)
14.
14.
kopic
Half-Life 3-rol is pletykalhatnanak.:(
13.
13.
Skyer
#11: Gabe még mindig jobb vállalatvezető, mint bármelyik nagyokos jelenleg az iparban.
11.
11.
PrimYaz00
majd mindjárt jön a hír, hogy megsértődtek és törlik az egész projektet :D régen a half-life 3-ál is kiszivárgott néhány kép, rögtön abba is hagyták, kidobhatnák már azt az elhízott disznót a valve-tól, mert lucas-ál csak használt, már jön 1 új film + játék...
http://www.youtube.com/watch?v=eBljDBA28vs lehet tényleg ez lesz a sorrend :D
10.
10.
Birkazoli
#6: Az első rész csak a 2. résszel együtt kaptak egy új kampányt a The Sacrifice-t, de az 1. rész nem kapta meg az összes kampányt a 2. részből. (Ez a mondat komplett hülyén hangzik:D)
9.
9.
PrimYaz00
#8: majd akkor vidd ki, ha kijön a 3. része :) mert addig csak gondolkozhatsz azon, hogy ki is az a g-man, meg hogy mit akar
8.
8.
mestermagyar
#7: Hát én a black mesa keretében játszottam végig, és átmentem aztán hl2-re. Nem értettem, miért ilyen halál unalmas NEKEM. Csomót kell autózni, meg "hajózni", meg is untam. Öcsém is pont így vélekedik erről. Abba is hagytam, mert láttam, az a hajós úgyis folytatódott volna még 30 percig. Eleve az is, hogy a gravity gun a black mesa után olyan rohadt érdekesnek hatott.
7.
7.
Tücsök112
#4: Half-Life 2 unalmas volt az egyhez képest?akkor szerintem veled valami nem kóser...
amúgy az új HL is a Source 2-t fogja használni...egyértelmű...kiadnának megint egy olyan HL-t amiben Source 1 van az csak égetés lenne meg elavultság...
6.
6.
mestermagyar
#5: Én úgy vettem észre, hogy az 1. részbe is belerakták a 2. rész mapjeit, és fordítva. Elég puszipajtások lette a végére.
5.
5.
markoci555
jól van, de remélem kicsit mást adnak ki, mármint ha igaz ez a hír, tehát ne ugyan azt mint az előző 2 rész, rugaszkodjanak el kicsit vagy ilyesmi, persze az kockázatos, mert nem biztos hogy szereti majd a nép, az eddigiek meg úgy is jók voltak, miért ne azt...
4.
4.
mestermagyar
Jó is, a half life 2 úgyis unalmas volt az 1-hez képest, az l4d2-öt meg IMÁDOM.
3.
3.
BrendOoN
#1: Valahogy hirtelen nekem is ez jutott eszembe :D
2.
2.
Left 4 dead? Na nemá'.
Source 2 motor-t nagyon várom. De jobb lenne egy Half-LIfe 3-ba.
1.
1.
KZ912
Esélytelen, a Valve nem csinál semmiből sem 3. részt.. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...