GC 2013: Jön a Diablo III: Reaper of Souls?

  • Írta: fojesz
  • 2013. augusztus 14.
  • Teaser
Link másolása
Egy hét múlva kezdődik a Gamescom, amire már azért is érdemes lesz odafigyelni, mert Diablo III-as bejelentéssel készül rá a Blizzard. Egy most fellőtt teaser oldal szerint új kiegészítőről lehet szó.

Teaser site-ot lőtt fel a Blizzard, a weboldal egyértelműen a Diablo III-hoz köthető, és talán azt is segít kikövetkeztetni, hogy milyen bejelentéssel készül a fejlesztőcég a jövő heti Gamescomra.

Nos, úgy néz ki, hogy egy Diablo III-kiegészítőével. A szájt Tyrael könyvét idézi ("Death, at last, shall spread its wings over all."), a fejlécben pedig a Reaper of Souls címet olvashatjuk, ami alapján jó eséllyel Diablo III: Reaper of Souls néven mutatkozhat majd be a játék régóta ígért kiegészítőlemeze.

A Blizzard nem titkolja, hogy a Diablo III-mal kapcsolatban jelent majd be valamit Kölnben, azonban eddig az is benne volt a pakliban, hogy esetleg a szeptember 3-án megjelenő konzolos Diablo III-ról lesz szó.

És mi az a The Dark Below?

Ezzel párhuzamosan egy másik Blizzard-pletyka is szárnyra kapott, a csapat levédette ugyanis a The Dark Below címet.

A regisztráció szerint az elnevezést egy dobozosan és letölthető formában egyaránt megjelenő játékhoz használhatná a Blizzard, és a találgatások szerint egészen konkrétan a World of Warcraft új kiegészítőjének alcíméről lehet szó, a Dark Below ugyanis egy démonok lakta hely a Warcraft világában...

32.
32.
Necreon
31.
31.
p3ti
Jó lenne, már rohadtuk meguntam az alap 3. részt
27.
27.
kula zoli, legjobb karakter volt :-)
26.
26.
lackosor6
Kíváncsi leszek mit mutat be a Blizzard, bár a D3 annyira nem izgat!
Már bocs, de ha Leah teste elégett, akkor kit érdekel a lelke?? :P
25.
25.
#16: ahá, értem. meg ZoltÁn Kulle! ő is visszajött :) és... más nem jut eszembe :D kíváncsi vagyok, lesz-e megint Leah.
23.
23.
Elyas
Új WoW kieg? Remélem összekapjàk magukat rendesen és megcsinàljàk a legfaszàbb isntàkt á legfaszàbb cuccokkal és a vilàg legjobb PvP mapjait... Ezt vàrom már BC óta...
22.
22.
Necreon
#21: Óóó hogy a francért nincs itt edit gomb még ennyi év után sem. Szerintem a sztori a következő lesz (vanilla D3 SPOILER ALERT):

Ugyebár Adria árulásával Diablo a többi Prime Evil lelkét beolvasztva magába übererős lett, és megszállta Leah-t, akit Imperius ezért hamuvá égetett (neeeeeee én úgy szerettem :'( ) és kimászott belőle Diablo egy enyhén nevetséges nőies démoni testben ami valószínűleg Jay Wilson shemale perverzióinak digitális leképződése. Na már most amikor Diablo-t annak rendje s módja szerint megöljük most már nem is tudom hányadjára, a záró cinematic-ban a High Heavens tetejéről lehull a Földre (Sanctuary), és a levegőben porrá lesz - viszont a testéből előkerül a Black Soulstone ami ismeretlen helyre zuhan. Tekintve, hogy Adria megúszta az egészet és elsétált egy portálon át, 100% endboss vagy miniboss szerepet kap Act V-ben, és simán elképzelhető hogy a Black Soulstone-ból ahogy Diablo kiszabadult, úgy Leah lelke bezáródott oda. Már látom ahogy az D3 X záró képsoraiban angyalként látjuk viszont.
21.
21.
Necreon
#13: Diablo-t hányszor is öltük meg különféle módon?
20.
20.
pimpa25
#19: A loot 2.0 nekem is egyre gyanúsabb,h csak a kieggel fog érkezni,addig meg max kozmetika.Mondjuk ha ezt van pofájuk meglépni,akkor onnantól én is a Blizz bukásáért imádkozók táborát fogom erősíteni(amiből nem lesz semmi,mert a sok birka,mint pl én,úgyis rohannak majd a kiegért,"me'hogyazdejólesz" alapon),mert 1 évre odahagyni érdemi változás nélkül ezt a továbbra is félkész játékot azért nem illik egy ekkora fejlesztő céghez.
19.
19.
#17: Szerintem a PVP a kiegészítőbe lesz benne, mint újdonság, sőt nagyon úgy fest, hogy a Loot 2.0 is! Én nagyon várom már a kiegészítőt, mert szerintem még bőven lenne mit javítani az alapjátékon és hát a plusz tartalom is nagyon kéne már neki.
18.
18.
Ra1D3n
#17: Ha soha nem készülne el az aréna PvP akkor sem sírnék. Viszont az új tartalomnak nagyon örülök! :)
17.
17.
tommy93
Komolyan még az aréna PvP-t se adták ki és már új kiegészítőt akarnak kiadni?
16.
16.
Sun9us
#15: Elvileg, a Démonokat, és az Angyalokat, nem lehet elpusztítani, csak "haza" küldeni, vagy egy ideig parkolópályára tenni. (No meg ott a lélekköves játszadozás.) Leah teste elpusztult, de Ő ugye egy kicsit több volt, mint egy sima halandó, hisz tudjuk ki, kinek a lánya volt. Előbb, utóbb, biztos, hogy újra látni fogjuk.
15.
15.
#14: a testét igen, de a lelke talán még visszajön valahogy. egy csomó karakter feltámadt már ebben diablós a világban :)
14.
14.
#13: nem auriel, hanem imperius vagy hogy is hívják :)
videó is volt róla, szóval nem hiszem h leah visszajönne
13.
13.
#11: hát most nem azért, de a csajt kb szétégette az auriel nevű főangyal... :D
12.
12.
Nando
#9: de ugye megígéred, hogy ha megcsinálják, s éppen d3-azni akarsz, akkor minden egyes alkalommal lecsatlakozol az internetről? :D

11.
11.
#7: szerintem is látjuk még Leah-t, valahogy ahhoz túlságosan is kidolgozott karakter, hogy "csak úgy" elvesszen a nemlétben. vagy éppen ezért lehet igazán tragikus? :)
10.
10.
Lorthirash
Kíváncsi vagyok már hogy tényleg ez lesz e a neve Új wow kiegnek
9.
9.
Ecneb
#8: Azért örülnék neki, mind1 köszönöm a választ!
8.
8.
Birkazoli
#5: Szerintem lehetetlen, hisz már lényegében stabilizálták az Online rendszert, akkor gondolván miért szednék ki belőle azt:/
7.
7.
Necreon
Remélem visszahozzák Leah-t. Szerintem simán ott él még a Black Soulstone-ban.
6.
6.
Shannaro
Akár egy Warcraft 4 is lehetne alcímmel ellátva ez a The Dark Below. Bírná a szervezetem.
5.
5.
Ecneb
Esély, hogy megcsinálják olyanra, mint 2, amihez nem kell állandó internet kapcsolat?
2.
2.
Giga0509
Végre már.Remélem új kiegészítő.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...