Blogajánló: ArmA, Max Payne és God of War

  • Írta: Scoo
  • 2013. augusztus 16.
  • Hír
Link másolása
Megkésve bár, de törve nem, itt van újra a blogajánló. A legutóbbi jelentkezésünk óta rengeteg blog született, ráadásul a legtöbbjük nyugodt szívvel ajánlható lehetne. Ennek ellenére megpróbáljuk megkeresni a legjobbakat.

Szerencsére egyre több a bloggerinánk is, így a hölgyeké az elsőbbség!

  • Arma II: Biztos sokan csodálkoztok, de Natee.Black nem a konyhában üti el az időt, hanem a legkomolyabb lövöldében, az Arma II-ben alázza a fiúkat. „Mondhatni, hogy ez részben logikai, és türelmi játék is, ami nem kevés odafigyelést igényel. Olyasmi, mint egy szűz lány.”
  • Gyermekkorom Játéka: Újabb "hölgyünk" se a The Sims-et nevezte meg kedvencének, hanem jó ízlésről téve tanúbizonyságot, a The Simpsons: Hit & Run-t mutatta be nekünk. „Az egész játék amolyan „GTA-paródiaszerű” alkotás, sandbox játékmenetével egyértelműen a nagysikerű sorozatra hajaz.”
  • A kalandjátékok tündöklése és bukása: DarkLord elmerült a kalandok világába és rögtön két blogot is írt róluk. Az elsőben arról siránkozik, hogyan váltak egyre könnyebbé ezek a játékok, míg a másodikban a régi Kaland Játék Kockázat könyvekbe lapoz bele. „Régen, mikor még az olvasás volt a "trendi", és nem a gép előtt ücsörögtek az emberek, két ész összeállt és megalkotott valami maradandót a mi kis világunkban, amit magyar ember csak lapozgatós könyv néven ismer.”
  • God of War Chains of Olympus: A Kratos főszereplésével készült játékok nem hiába a Sony gépeinek a húzó címei, de vajon a PSP-verzió is kiválóra sikerült? ViktorG megadja a választ. „Ha nem God of War lenne a neve, gondolkodás nélkül megadnám rá a maximálisan megadható pontszámot.”
  • Max Payne 3: Ki ne emlékezne Payne New York-i bosszúhadjáratára? Talán elég sokan, mivel az első két rész már nagyon rég volt. Egy ilyen régi, kultikus játéksorozat folytatása bizony sok helyen elbukhat. Irasalgor elmeséli, hogy a Rockstar hogyan boldogult a feladattal. „Igényes, felnőtt tartalomban bővelkedő produktumról van szó, amely jó példa arra, miként is kellene a játékiparnak kinéznie 2012-ben.”
  • Kunio Kun Nekketsu Soccer: Solid Snake1984 egy fura, focis játékról írt pár nosztalgikus sort. Elérzékenyülve gondol vissza arra milyen volt anno ninja rúgással megszerezni az ellentől a labdát. „Amolyan „Rúgd a bőrt, meg az embert, ahol éred”- stílus.”
  • Leviatán: Ennyi játék után olvassunk is pár sort. Giga321 egy alternatív világban játszódó steampunk könyvet mutat be nekünk. „A Leviatán egy igazán könnyed szórakoztató pörgő kis olvasmány tele izgalmas jelenetekkel és remek fő és mellékszereplőkkel.”


Ennyi lett volna a mostani blogajánló. Legközelebb két hét múlva, egy újabb nagyobb merítéssel jelentkezünk!

11.
11.
adam07
Gratulálok mindenkinek és külön gratulálnék G MESTERNEK ismét nagyot alkotott. zeus voltam pá!
10.
10.
Yanez
Gratulálok bloggerek! Ez már első osztályos felhozatal (persze eddig is az volt)!

SupahUbuntu: Akkor áll a szombat este, bébi? Csumi!
9.
9.
ViktorG
Gratulálok azoknak akik bekerültek! Ja, meg természetesen köszönöm, hogy bekerültem. :D
8.
8.
giga321
Whoa. Köszi, hogy bekerülhettem. Kösz, kösz. Többieknek is grat grat.
6.
6.
Norbiii
Gratulálok Scoonak, és azoknak akik bekerültek. Én most nem voltam aktív blogolás terén, de látom, hogy nagyon sok nagyszerű, és állatira jó blog született, így nem is bánom. Jók voltatok ismét! :)
5.
5.
Joker606
#3: Jah keménykedik a csajszi, aztán nem meri felvállalni :D
4.
4.
EBR2000
#3: Persze.... :D
Hiszi a piszi!
3.
3.
Mielőtt valaki félreértené, nem vagyok lány.
2.
2.
Jaj, hát az a SupahUbuntu gyerek meg sem érdemelte a bejutást. Túldicsérte a játékot, meg gyengén fogalmazott.
A többieknek Gratula! Még DarkLord blogjához nem volt szerencsém, de bepótlom majd.
( és köszönöm, nem mellesleg)
1.
1.
EBR2000
Garat mindenkinek! Megint jó lett a blogajánló is, meg a hét is erős lett!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...