GC 2013: Már a Gran Turismo 7-et emlegetik

  • Írta: fojesz
  • 2013. augusztus 23.
  • Hír
Link másolása
Kazunori Yamauchi, a Polyphony Digital atyaúristene a Gran Turismo 6 esetleges PS4-es változatáról kezdett el beszélni, majd közben kifejtette, az akár Gran Turismo 7 is lehet végül.

A Polyphony Digital vezérigazgatója, Kazunori Yamauchi arról beszélt a Gamescomon (megint), hogy bár a Gran Turismo 6 PS3-exkluzív játék, fejben már elképzelték a PS4-es verziót is belőle. Yamauchi leszögezte: ha ez el is készül - és miért ne készülne -, sokáig tarthatnak a munkálatai.

Annyira sokáig, hogy az is elképzelhető, hogy a játékot már nem Gran Turismo 6-nak, hanem Gran Turismo 7-nek fogják hívni, függetlenül attól, hogy sikerül-e átemelni az autóverseny koncepcióját a next-gen változatba.

És bár úgy tűnhet, Yamauchi csak a levegőbe beszél, emlékezzünk vissza arra, hogy annak idején a mester még a Gran Turismo 5 megjelenése előtt kezdte el emlegetni a Gran Turismo 6-ot. És mi lett belőle? December 6-án már itt is a folytatás!

5.
5.
Angelwing
PS5-re ki is hozzák a GT7-et,őket ismerve
4.
4.
UrbyG
Nem baj ha nem sietik el, de mire PS4-et viszek (ami még nem most lesz) nem bánnám ha már lenne egy GT is rajta! :) De ez a legnagyobb baja a Polyphony Digitalnak, hogy jó előre elkezdenek beszélni mindenről és közben még neki se kezdtek... a GT 5-öt is túl hamar jelentették be a végén meg nem győzték kimagyarázni magukat miért nem készült még el a játék...
3.
3.
Sid3481
Jobb lenne az éppen aktuális részre koncentrálni!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...