Blogajánló: Tanévkezdés

  • Írta: Scoo
  • 2013. szeptember 2.
  • Hír
Link másolása
Kedves diákok! Most, így a Himnusz meghallgatása után örömmel köszöntünk benneteket újból a Gamekapocs virtuális falai között. Most, hogy vége a nyárnak, dolgos hétköznapok várnak ránk!

A végzős gamereink már tudják, hogy az uborkaszezon elmúltával milyen sok játékot kell majd végigvinni, de kezdő, noob ifjaink se bátortalanodjanak el, hiszen sok új kaland, barátság vár rájuk! Ma talán még kezdők vagytok, de pár év múlva már talán ti fogjátok multiplayerben eltángálni a nagy öregeket. Persze nem fog semmi se az öletekbe hullani. Dolgozni, gyakorolni kell, de tantestületünk idén is mindent meg fog tenni, hogy jól érezzétek magatokat és, hogy minél több tudást szerezzetek.

Most pedig hallgassátok meg ünnepi előadásunkat!

  • Splinter Cell: Blacklist: Ki az? Hátulról öl és három zöld szeme van? Sam Fisher, kedvenc ügynökünk visszatér, hogy megmentse Amerikát. ApexShow összecsapott a Mérnökökkel. Vajon hogy tetszett neki? „Egy élvezetes és igazi, tökéletesen vegyített akció-lopakodós játék lett a Blacklist, ami visszatért a gyökerekhez és egyben megtartotta új irányvonalát is.”
  • Rayman Legends: Bloggereink a héten új, friss címek tesztjeivel kényeztettek el minket. A jelenlegi konzolgeneráció egyik legjobb platformjátéka is folytatást kapott. Vajon megéri emiatt félredobni a Splinter Cell-t? DarkLord szerint igen. „ Aki szereti a pörgős játékokat és a kihívást és nem idegbeteg, annak ajánlom bátran a játékot, hisz egy minőségi darabot kaptunk.”
  • LEGO - ahonnan kezdődött: Valószínű, nem lesz olyan hét, amikor ne születne egy-egy ma már retronak számító játékról teszt. Szerencsére, mivel ha játszottál vele, akkor örömmel emlékszel rá vissza, ha viszont valamiért kimaradt egy korszakalkotó játék, akkor tudhatod, hogy mit kell bepótolnod. RetecH ezúttal a mai is méltán népszerű LEGO-sorozat első darabjait mutatja be nekünk. „A negatívumoknak az ellenére az emberek imádták a játékot. Ennek oka egyszerű: a játék leköt.”
  • VVVave interjú: Egy nemrég alakult játékfejlesztő csapat vezetőjét interjúvolta meg crydan1, és nem volt rest megkérdezni tőlük milyen játék az Aterra.
  • Dicsőségszakadék: Uraharának minden bizonnyal elgurult a gyógyszere, de amíg ilyen színvonalon írja kisregényeit, mi bizony jót vigyorgunk rajta. Főhősére egy békásmegyeri ivó WC-jén tör rá a felismerés. „Csak saját felelősségre!”


Köszönjük az előadást, tapsoljuk meg őket! Én pedig köszönöm szépen a figyelmet! Sikerekben gazdag új gamerévet évet kívánok mindenkinek!

Most pedig hallgassuk meg a Szózatot.

27.
27.
Guppi
#26: Kanye will proud, bro.
25.
25.
QuartoDestra4
#24: nem, azon pergettem a szaromat hogy bélabá nem solid snake szilárd kígyójáról vagy hasonló kocka dolgokról írt hanem tényleges irodalmi remeket és így fícsörölve lett. ez lehetőségekkel kecsegtet számomra is.
csak írni kéne
baz.
24.
24.
Scoo
#23: Bárki bekerülhet. Sose azt nézem ki az író.
23.
23.
QuartoDestra4
bélabá
bekerült
húdebazmeg.
talán a végén visszajövök írni
22.
22.
adriano28
hahaha leszophattok nekem mindennap 4-5 órám van :D jó ez 12.év ;)
21.
21.
kopic
#3: Hat az szivas !:D Nekem meg holnap nulladik ora tesi.:S
20.
20.
sutgab
#5: Ott nem lehet, csak szaros szakkörökön résztvenni.
19.
19.
Gamerdavid
Gart mindenkinek aki bekerült.
18.
18.
Norbiii
17.
17.
SLi
16.
16.
RetecH
#15: Bocs, ezt a 11. kommentre akartam válaszolni.
Én is hálát adok az égnek, hogy ezt megúsztam xD
15.
15.
EBR2000
#13: Tudom. Úgy ahogy tabaly a heti 5 tesit, ezt is most kezdik bevezetni...
Csak az iskolájukban előzetesen kellett kérvényezni hogy majd elengedhessék. Ma mondták hogy mi lesz... Elvileg elengedték.

Dontrip: Akkor mi meg megúsztuk! :D
Éljen!
14.
14.
KeXxX
#4: hahahahahahahaha cumii :DDDD
Jó kis ajánló, én már lemészároltam a mérnököket, és a Rayman is tényleg nagyon jó lett!
13.
13.
RetecH
Grat mindenkinek!
#4: Nyugi, nem fogsz belehalni a nyolcadikos tananyagba, pláne a félév után :)
#7: Ez az első év, hogy kötelező az egész napos suli.
12.
12.
nero66
#4: Elkérhetnek, nem? Én unokaöcsém ki van kérve fél évre. Vagy esetleg a szüleid úgy vannak vele, hogy addig se a gép előtt ülsz? :) :D

Jó a szöveg. Érettségi kemény lesz a jövőben megjelenő jobbnál-jobb játékok mellett... :DD
11.
11.
Dontrip
#7: Én is épphogy :D Asszem pont tavaly vezették be, amikor elkerültem gimibe. :D
10.
10.
EBR2000
Ja! És grat a bloggereknek!
9.
9.
kronaut
Az Aterra Kickstartere:
http://www.kickstarter.com/projects/1608554263/aterra
A VVVaVe csapat Facebook oldala:
https://www.facebook.com/VVVaVe
8.
8.
Yanez
7.
7.
EBR2000
#4: Tudod magad igazoltatni... Ismerősömnek a tesóját olyan indokkal engedik el mindig hogy szülői felügyelettel otthontanul... Ezt en hala megúsztam! :D
6.
6.
randall13
#4: Jajj te szegény, mert aztán 8-ban olyan marha kemény a tananyag -.-
5.
5.
_Tappancs_
4.
4.
sutgab
Én nyolcadikos vagyok, mindennap 16:00-ig BENT KELL tartózkodnom az iskolában KÖTELEZŐEN, aztán mehetek haza tanulni.
3.
3.
Jared
huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu hogy *********************************************************************************** mi az hogy minden nap 9 órám van hogy rohadjanak meg bocs de ezt le kellett írnom
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...