Vin Diesel egy harmadik Riddick-játékot szeretne

  • Írta: zoenn
  • 2013. szeptember 11.
  • Videó
Link másolása
A színész ismét beállt a Tigon Studios mögé, hiszen határozott tervei vannak egy új videojáték-adaptációról. Diesel ismét a Starbreeze csapatnak szavazna bizalmat a harmadik játék elkészítése kapcsán.

Vin Diesel nem hagyja parlagon saját videojátékos cégét, a Tigon Studiost, elvégre egy harmadik Riddick-játékot szeretne nyélbe ütni. A színész két különálló interjút adott a withScreencrushnak és az IGN-nek, ahol elárulta, hogy fejlesztést újból a svéd Starbreeze Studiosra bízná.

A The Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay-jel kezdődő szériát mind a játékosok, mind a kritikusok örömmel fogadták, pluszban a mitológiát is felfrissítették, anélkül, hogy "több tízmillió dollárt" költöttek volna egy új filmre.

De milyen is lenne a harmadik Riddick-játék? Dieselnek már határozott koncepciója van: alapvetően egy MMO-ról lenne szó, ahol a zsoldosokat irányíthatunk, s más játékosokkal kereskedhetünk.

Diesel szerint a játékok "kevésbé költségesek", mint a filmek (ami persze nem teljesen helyénvaló, lásd a Grand Theft Auto V példáját), s arra tökéletesen megfelelnek, hogy kibővítsék az univerzumot.

Az új Riddick-film egyébként már a mozikban van, az első hétvégén 18,7 millió dollárral nyitott.

15.
15.
IceColdKillah
Én az Assault on Dark Athena-t nem nevezném különálló játéknak, elvégre pont a Butcher Bay történetét követi, és kb 4-5 óra alatt könnyedén ki lehetett pörgetni... Szvsz az inkább egy "expansion" mintsem egy rendes különálló játék.
Ettől függetlenül nekem nagyon tetszik a Riddick franchise, sőt Vin Diesel a kedvenc színészem. Kíváncsian várom hogy milyen lesz! :)
14.
14.
LtK
A 2 film nekem bejött. A 2 játék viszont nem volt több egy átlagos FPS-nél számomra. Ennek ellenére viszont érdekelne egy 3. rész, és a film mindenképp megnézendő =D
13.
13.
Freed
Ne mááár!Most tényleg megcsinálták ugyan azt a filmet még egyszer??? :-(...amúgy maga a játék nagyon tetszett anno.
11.
11.
Raatkainen
A Riddick játékot már be kéne szerezni!
10.
10.
Dreadlox
#9: az első játék nagyon jó volt, volt benne kis rpg, kis lopakodás hentelés, a másodikat még nem volt szerencsém játszani
9.
9.
Ecneb
#8: A filmek is és a játékok is tetszettek nekem! Csak azt remélem, hogy nem film adaptáció lesz, hanem valami köztes feldolgozás, mint az első rész!
8.
8.
Dízel
ááá a Escape from Butcher Bay mennyire jó game volt!! hihetetlen élvezetes volt és izgalmas! azzal pedig nem értek egyet h. a 2. rész nem tetszett volna sokmindenkinek. nagyon jó film volt az is!
7.
7.
Dreadlox
#3: hát kicsit komplexebb sztorival meg valami normális kihívással jobb lenne, meg ott van egy futurisztikus univerzum és nem hiszem el hogy ne mlehetne sokmindenre építeni vennék példának a mass effectet vagy bármelyik komolyabb sci-fi filmet
6.
6.
Panda HUN
A hajdanában xboxra kijött Riddick játékot imádtam, akkoriban - szerintem - grafikai csoda volt. A játékmenet is nagyon szórakoztató volt.
A filmekről: nem igazán tudom melyik volt az első és második, de a necromonger-es rész nagyon jó volt, talán mert túlnyomó részt NEM Diesel "szinészi-játékára" épített...
5.
5.
Ecneb
#4: Najó, de azért ugyanazt megcsinálni szerintem vicc...
4.
4.
simon 555
#3: Nem véletlenül lett olyan mint az első rész, mivel a másodikat mindenki utálta...
3.
3.
Ecneb
#2: Köszönöm! Megnéztem tegnap a harmadik részt és hatalmasat csalódtam benne. Az első rész teljes másolata volt és csak minimálisan volt a második részhez kötve. Ha egyszer lesz negyedik rész, remélem azt már összekötik rendesen!
2.
2.
Dreadlox
mi meg egy értelmes Vin Diesel filmet kérünk!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...