Betett a Ubisoftnak a Watch Dogs csúszása

  • Írta: fojesz
  • 2013. október 17.
  • Biznisz
Link másolása
Az elmúlt napokban bejelentett csúszások, és az, hogy a Ubisoft a korábban becsültnél rosszabb eredményre számít a pénzügyi év végére, alaposan betettek a cégnek: masszívan esett a részvényárfolyam is.

Alaposan megsínylette a Ubisoft részvényárfolyama az elmúlt napok híreit, a cég papírjai a tegnapi nap végén 8 dollár 19 centet értek, ami 26 százalékos esést jelent. Ennyire alacsonyan idén áprilisban tanyázott az árfolyam legutóbb.

A kiadó két nappal ezelőtt jelentette be, hogy a Watch Dogs nem jelenik meg november 22-én, hanem csak a következő pénzügyi évének elején, 2014 áprilisában vagy májusában érkezik. Csúszik a The Crew is: az autóverseny 2014 közepén várható. A Ubisoft az aktuális pénzügyi évét valószínűleg veszteséggel zárja majd, amihez az is hozzájárult, hogy az új Splinter Cell és a Rayman Legends nem hozta a várt eladási számokat.

21.
21.
Ecneb
#20: Nem fogja, nem ez az első, hogy random hülyeségeket beszél össze vissza. Ha picit is érdekelné ez a cikk, akkor befogta volna a száját az első kommentre, ami leírta, hogy hülyeséget ír, de ő csak folytatja és folytatja és teljesen hidegen hagyja, hogy már vagy 5 ember próbálja leállítani, mert BAROMSÁGOT ÍR!
18.
18.
csinálnak még 2 assassins szutykot, aztán jó lesz :D
5.
5.
Dezseee
#3 Vitatkozzunk miután kijött,ne így látatlanban,koszi
4.
4.
crashpipi
http://www.gamers.hu/elveszitheti-egyik-legjobban-vart-kezdocimet-playstation-4-csak-jovore-erkezhet-driveclub

Áááááá!!! :/// A baj nem kicsit a PS4 körül... :( :S
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...