Megvan a Warcraft-film szereplőgárdája

  • Írta: zoenn
  • 2013. december 5.
  • Cooltúra
Link másolása
Összeállt a Warcraft-mozi szereplőgárdája, megijedni nem kell, találkozunk valódi tehetségekkel is a 2016-ban megjelenő alkotásban. Ben Foster, Travis Fimmel, Paula Patton már aláírt a produkcióhoz.

A Slashfilm cikke szerint a Legendary és az Universal Pictures bejelentette a Warcraft-film szereplőit. Akik már biztosan helyet kapnak a produkcióban: Ben Foster (The Messenger, 3:10 To Yuma, X-Men: The Last Stand, Six Feet Under); Travis Fimmel (Vikings); Paula Patton (Mission: Impossible – Ghost Protocol, Precious, Hitch); Toby Kebbell (Wrath of the Titans, War Horse, The Sorcerer’s Apprentice, Prince of Persia: The Sands of Time, Dawn of the Planet of the Apes); és Rob Kazinsky (True Blood, EastEnders, Pacific Rim).

Ben Foster

Hozzájuk csatlakozhat még Dominic Cooper, de ő még nem írt alá, bár a tárgyalások már a végső fázisban vannak. Az úriembert az Amerika Kapitányból ismerhetjük.

Rebesgették még Colin Farrell nevét is, aki még a forgatókönyvet is elolvasta, de mégsem szerepel a listán.

A rendező, Duncan Jones kicsit átírta Charles Leavitt szkriptjét, míg a stúdiók megerősítették, hogy a forgatás januárban kezdődik Vancouverben.

A producerekre is fény derült: Charles Roven, Thomas Tull, Jon Jashni és Alex Gartner működik közre a filmben, míg az executive producerek Stuart Fenegan, Jillian Share, Brent O’Connor, valamint a a blizzardos Mike Morhaime és Paul Sams lesznek, míg a co-produceri szerepkört szintén a játék fejlesztőihez tartozó Chris Metzen, Rob Pardo és Nick Carpenter vállalta magára.

47.
47.
darkfate222
Háááát ha sikerül a Film akkor nagy lesz a kasza de ha nem akkor fölös volt a pénz kidobás,Bár énszerintem itt a WOW és a WARCRAFT GAME funosok fogják a a Film végkifejletét meghatározni,Ő rajtuk fog múlni a Film sikere avagy Bukása :)Én inkább PC és formába csináltam volna meg KB 10-20 részben 2 órás változatban.Mert ugye tudni illik,hogy a WARCARFT nem éppen rövid kis Történetű valami.Nah mind Rábízom másra :)
46.
46.
drakecsaj
Travis Fimmel jo valasztas, a Vikingsben jol alakit, annak mar varom a 2. evadat :)
45.
45.
Elyas
44.:Hagyjuk már há azok meg kicsodák? :D

Nah majd 1év múlva meglátjuk mi is lesz ebből.
44.
44.
Giggsy
#42: Tehát Gravity, igen... Aminek egy Sandra Bullock és egy George Clooney volt a főszereplője.
43.
43.
Borington
#34: Én is nagyon remélem.
42.
42.
Histikirly
#41: Ez így hülyeség, vannak olyan filmek, mint pl. a Gravity aminek nem volt semmi előzménye (könyv, játék, bármi), ez által "rajongótábora" sem, mégis a jó marketinggel, meg látvánnyal iszonyat nagy bevételt tudhat magáénak.
Warcraft film meg szerintem lesz olyan látványos meg marketinggel bíró mint a Gravity, pluszba ott van a ~10 millió körüli rajongó tábor. Persze láttunk idén is nagy bukásokat ez majd eldől.
41.
41.
Giggsy
#40: 10-12 millió ember, meg legyen még úgy 4-5 millió egyéb néző, aki nem ismeri a szériát. Az úgy mondjuk 17 millió néző, de legyünk elnézőek, jöjjön össze a 20 millió. Az még mindig bukás. Még ha 10 dolláros jegyárral számolunk is (ami eléggé elszállt szám) ez akkor is csak 200 milliós bevétel, miközben valószínűleg csak a gyártási költség lesz ennyi (és a 200 milliónak nem az egésze megy a stúdiónak, szerződéstől függően két, vagy három hét után már a jegybevétel nagy része a mozihálózatoknál marad.)
40.
40.
Elyas
Értem már hogy érted jogos amit mondasz és igaz is amit mondasz. Tény hogy vannak olyan idióták akik csak azért nem néznek meg egy filmet mert nem ismerik a neveket.

De ettől még nem biztos h bukás lesz a film mert akik valaha Warcraftoztak vagy Wow oztak azokn
szerintem be fognak ülni a filmre legalábbis 60-70% biztos ami olyan 10-12 millió ember lehet
38.
38.
Giggsy
#35: Úgy látom a szövegértési problémák kezdenek itt elharapózni. Én nem mondtam, hogy rossz film lesz, azt sem, hogy ÉN SZEMÉLY SZERINT a sztárok miatt nézek meg egy filmet. De attól még az a realitás, amit én mondok. Soha nem volt még nagy költségvetésű film, ami ennyire réteg alapokon készítve ilyen ismeretlen színészekkel siker lett volna. Minőségtől függetlenül. Tényleg ennyire nehéz ezt felfogni? És itt az, hogy az emberek mittudomén húsz százalékát hidegen hagyja a sztárok jelenléte, még nem jelenti azt, hogy a fennmaradó rész számára nem döntő tényező az, hogy ismerik-e a filmben szereplő színészeket.

#37: nem az volt a kérdés, hogy az említett filmeket a színészek miatt nézte-e meg bárki, hanem az, hogy ismertek voltak-e, márpedig azok voltak. Itt viszont egyedül Ben Fosterre lehet ezt ráfogni, de ő sem az a kategória, aki valaha elvitt akár csak egy kisebb filmet is a hátán.
35.
35.
Pain
#27: Ne legyél már ennyire beszűkült. Most komolyan nagy sztár színészek kellenek minden filmbe? Sztem pont jó választás, hogy kevésbé ismertek játszanak majd, esetleg a jövőben a jobbak ezzel előtérbe kerülhetnek más produktumoknál is.
34.
34.
Lorthirash
Egyébként nem fogják hagyni a blizzesek hogy ez a film szar legyen ebbe biztos vagyok.
33.
33.
Lorthirash
Hát én egy szinész nevét se tudom a mai világból mert leszrm..... nem ez alapján fogom megítélni a filmet.Szerintem ez lényegtelen.
32.
32.
Lorthirash
Hát még jó hogy nem a WoW-al kezdik egyből a történetet. az úgy értelmetlen lenne
31.
31.
dBLOOD
Fenébe, Reméltem hogy Channing Tatum és Kristen Stewart szerepelni fog benne...
30.
30.
Giggsy
#28: Jason Statham, oké, de azért a Ravasz az Agy... esetében ne felejtsük el, hogy egy kis költségvetésű európai filmről beszélünk. Se digitális trükkökre, se hatalmas díszletekre, vagy drága jelmezekre nem volt hozzá szükség. A Warcraft film azonban egy fantasynak készül, márpedig ott mindezekre szükség lesz. Kőkemény százmilliós nagyságrendű költségvetésű film, amit szinte teljességgel ismeretlen "ezt a figurát már láttuk valahol, nem?" szintű színészekkel töltenek meg. Ezt így nem lehet. Egy blockbuster esetében nem. Nekik gyorsan kell robbantani, nagyot. Az a fajta befutási ciklus, amit például a Ravasz, az Agy... produkált (közepes siker a mozikban, szétterjedő ismertség a videón megjelenés után), náluk nem játszik. Ennek az az egyszerű oka, hogy a nézők visszajelzései hiába viszik be a többi nézőt, ehhez kell egy kis idő, hogy beinduljon, viszont mire az megtörténik, már eltelik annyi idő, hogy a bevételek nagyrésze onnantól már nem a stúdió zsebébe folyik, hanem marad a moziknál.

És továbbra is félreértsz. Én nem a színészek képességeit írtam le, hanem azt mondtam, hogy egy ideje benne vannak az iparban, mégsem futottak még be egyáltalán. Ennek a tehetséghez nincs köze, viszont ettől még tény, hogy névről a nézők 95 százalékának fingja nincs arról, hogy kik ők. Márpedig ha van egy százmillió feletti költségvetésű filmed, akkor nem akarod azt, hogy mikor ketten állnak a mozi előtt, és azon tűnődnek, hogy az új Ryan Gosling filmet nézzék meg, vagy a Warcraft-ot, amiből senkit sem ismernek, akkor az előbbi mellett tegyék le a voksukat. Egyszerűen az emberekben van egy ilyen reflex, hogy ha egy stáblistán nincs olyan név, akit valamennyire kötni tudnak valahova, akkor azt a filmet dobják is, mindegy milyen. Így járt a John Carter is, ami egy közepesnél jobb film volt, mégis elhasalt, mert az akinek a nevére építették volna, kizárólag a FNL rajongók számára volt ismert. És vannak olyanok, akik hiába lesznek ismertek, a nevük nem vonzó az emberek számára. Ilyen például Casey Affleck. Jó színész? Igen. Ismert? Igen. Rátenné bárki egy százmilliós film terhét a vállaira? Nem.
És azt sem mondtam, hogy a Warcraft mozi rossz film lesz. De attól még fix, hogy bukta, ha nem szereznek be valami ismert nevet. Én legalábbis nem tudok egyetlen olyan példát sem hozni az elmúlt jó tíz évből, ahol egy nagy költségvetésű film, egy (mozi szempontból) szűk réteg által ismert alapanyagból, relatív ismeretlen rendezővel, és szinte noname színészekkel siker tudott lenni. Nem véletlenül nem próbálkoznak ilyesmivel a hozzáértők.
29.
29.
Elyas
27.: nah jah te láttad ezeket a filmeket... Én egyiket se láttam csak a tökéletes gyilkosságot és az sem maradt meg a fejemben. Mondom nagyon személyfüggő hogy ki melyik filmet látta vagy h ki kit tart felkapott színésznek. Tény ami tény se a Gyűrűk ura se ennek a filmnek a szereplőgárdája nem volt/lesz egy igazi AAA kategóriás sztárokkal tűzdelt film,de ennek ellenére a Gyűrűk ura az egyik kedvenc filmem holott mondom egy színész filmjét láttam előtte ami nem maradt meg. Lehet hogy ez is jó film lesz lehet hogy nem de ne ítéljük már el egy olyan filmet ami 1év múlva jelenik meg pusztán a szereplők miatt
miatt..
28.
28.
Elyas
26.:nah jah de ez csak attól függ hogy milyen filmeket láttál... Én pl láttam Bent Paulát és Tobyt is különböző filmekben... Nem ítélhetsz meg egy olyan filmet ami még meg sem jelent pusztán a szereplők miatt akiket azért írsz le mert nem láttád a filmjeiben.

Meg maga a név nemigen jelent semmit. Lehet hogy jól szerepelt egy olyan filmben ami nem volt olyan jó de ő speciel jó volt. Még láttam már olyan filmet aminek a szereplőgárdája brutál jó volt de maga a film egy szar.

Egyébként konkrét példa arra hogy ki járt még hasonló cipőben az Jason Statham. Ő a Ravasz az Agy és a két füstölgő puskacsővel robbant be a filmipar hála Guy Ritchie nek aki szintén csak a szárnyait bontogatta ugyanis ez az egyik első filmje volt.
25.
25.
Elyas
A gyűrűk ura előtt ezek a színészek nagyrészt pont annyira voltak ismerték mint a Warcraft szereplőgárdája. Egyébként nem volt hétköznapi dolog az h valaki ismerte a gyűrűk ura regényeket csak aki szerette a fantasy könyveket. A Warcraftot v legalábbis a Wowot mindenki ismeri ha csak felületesen is ha egy kicsit is mozog a játékok világában.
23.
23.
Giggsy
#16: Gyűrűk ura? Elijah Wood, Ian McKellen, Christoper Lee, Liv Tyler, Viggo Mortensen... most pedig légyszi mutass egy nevet a WoW film listájáról, aki akárcsak közel annyira ismert, mint a fentiek voltak a Gyűrűk Ura előtt. Arról már nem is beszélve, hogy a nyugati világban a Gyűrűk ura kábé mindenki előtt ismert történet volt, míg a Warcraft az 100%-ban a hardcore játékosok világa.
22.
22.
Jee, Paula Patton miatt érdemes lesz megnézni :)

http://www.hdwallpapersdj.com/wp-content/uploads/2013/10/Paula-Patton2.jpg
21.
21.
Solid Snake1984
20.
20.
Elyas
Egyetértek az előttem szólóval + én várom a filmet mivel imádom a Warcraft világát és a WIII át :)
19.
19.
lackosor6
#18: Persze, hogy megosztja majd őket, mivel kvára nem lesz köze a WoW-hoz. Pont itt a GK-on volt egy hír, miszerint a film az emberek és orkok háborúja alatt játszódik majd. Ennek spec. örülök! :)
A nagy rendezőkről meg annyit, hogy a Man of Steelt az agyonsztárolt Sack Snyder rendezte, Nolan meg producerkedett és egy oltári nagy nulla az a film. Kb. ennyit ér a név...
18.
18.
PAtr0n
#17: Igen, mert az ő közreműködésével tuti siker lenne :D
Amúgy tipikusan olyan film lesz szerintem, ami a WoW-os játékosokat nagyon megosztja majd, aki meg laikus a WoW világában, annak akár tetszhet is. Minden esetre nem szabad úgy hozzáállni, hogy mennyi köze lesz a WC-hez. Mármint nem a budihoz, mert ahhoz lehet közelebb áll majd :D
17.
17.
BadSector
#12: A listát elnézve egy ember neve még hiányzik innen... Uwe Boll.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...