Agent 47 - ki lép Paul Walker helyébe?

  • Írta: fojesz
  • 2014. január 10.
  • Cooltúra
Link másolása
Mint tudjuk, készül az új Hitman-film, azonban a főszerepet az a Paul Walker kapta volna, aki tavaly év végén elhunyt autóbalesetben. A projekt bajban volt, de sikerült új színészt keríteni a 47-es ügynök szerepére.

Lapértesülések szerint a Homeland sztárja, Rupert Friend alakítja majd a 47-es ügynököt az új Hitman-filmben, az Agent 47-ben. A szerepet az a Paul Walker kapta eredetileg, aki tavaly meghalt autóbalesetben, és miután az ő elkötelezettsége állítólag sokat számított abban, hogy a mozi egyáltalán elkészülhessen, sokáig kérdéses volt, hogy elindulhat-e a februári rajttal tervezett forgatás.

A rebootról tavaly februárban hallottunk először, ekkor már összeállt a stáb nagy része. Az adaptáció producereinek többsége már az előző film munkálataiban is közreműködött, Chuck Gordon (Die Hard 1, Die Hard 2, Hitman, Waterworld), Adrian Askarieh (Hitman, Kane & Lynch) és Daniel Alter (Hitman, Kane & Lynch) is visszatérnek, egyedül Alex Youngnak (A Good Day to Die Hard, Predators, The A-Team) nincs köze a címhez.

A rendezést az eddig leginkább reklámokkal foglalkozó Aleksander Bach kapta, a forgatókönyvet az A Good Day to Die Hardról ismert Skip Woods és Michael Finch írta.

39.
39.
Wolverine
#35: Abszolút, és őt ismerve elég hitelesen is tudná eljátszani. A filmet pedig rendezhetné Ridley Scott és akkor talán kapnánk egy nagyszabású valamire való Hitman filmet, amire a rajongók is azt mondanák, hogy igen ez felidézte bennem a régi hangulatot és világot...de ahogy látom ez az egész megint csak a pénzről szól, kevésből sokat előtermelni...
37.
37.
DigitalEye
Nyilván azért keresnek ilyen szépfiúkat, hogy eladható legyen a film.
Szarnak ezek magasról a rajongókra, egyrészről, másrészről meg szarnak a Hitman-szériára is. Látják benne a jó üzletet - hozzá teszem, hogy nagyon rosszul teszik, mert az első rész is bukás volt. Bár persze, lehet, hogy megéri a stúdiónak, hogy leforgattat egy alacsony költségvetésű harmadrangú akciófilmet, aztán keres rajta némi zsebpénzt, nem tudom.
35.
35.
Dontrip
Szerintem Michael Fassbender jól mutatna Hitmanként.
34.
34.
piskóta
33.
33.
elvan a gyerek ha jatszik
#32: nagyon rá vagy gerjedve arra a tolószékre xDD
32.
32.
piskóta
#31: Na, ő már sokkal inkább alkalmasabb lenne. Vagy x-professzor mégis csak :)
31.
31.
elvan a gyerek ha jatszik
#28: Azért hoztam fel ezt a figurát http://wallsbot.com/wp-content/uploads/2013/12/Breaking-Bad-Walter-White-HD-Wallpaper.jpg elég érzéketlen arca van, korban is majdnem stimmel, csak fel kell szednie pár kilót és kicsit sportosabbá kell gyúrni. Utána egy szimbolikus öltöny, meg egy szimbolikus vonalkód és mehet is.
29.
29.
taurenshamanlvl60
#28: jaj nem nem
hitnem 47 nem tolószékes és pláne nem mutálódott
28.
28.
piskóta
Szerintem a 47-es ügynök legyen az a kopasz, tolószékes fickó az x-men-ből. A viccet félre téve, mind tévedtek, ha azt hiszitek, hogy Statham vagy akár Willis jó választás lenne. Erre a szerepre olyan ember kell, aki ha mosolyt erőltet az arcára a frászt hozza az emberre és az említett két színész nem ilyen. De, ha ilyen piperkőc szépfiúkat raknak erre a szerepre, attól csak néhány tinilány bugyija lesz nedves, a film meg redves. ( csak a rím kedvéért )
27.
27.
taurenshamanlvl60
#4: nagyon jó
dani devitolo tökéletes lenne, csak kicsit nőnie kell még
26.
26.
kristof97
#25: De ha már mindenképp film, akkor Jason Statham jó választás lenne, de Vin Diesellel sem lenne gondom, mármint karakterként mindkettőre rá lehetne húzni a Hitman szerepet. De a Szállítóban is csak a vonalkód hiányzott a tarkójáról, és mehetett volna a film forgatására. :D
25.
25.
kristof97
Tegye fel magának mindenki a kérdést: Mit is várunk egy játékból készült filmtől? Szerintem semmit, mert eddig nem láthattunk normális próbálkozást (a Price of Persia elvileg nézhető volt). Amikben én bízok az az AC film (az animációs film jó volt) és a World of Warcraft film, mert mindkettőért az eredeti kiadó felel. Én szívesen megnéznék egy God of War filmet, de az Uncharted és a Gears of War is jó alapanyag lenne szerintem. De a Hitmenből egyébként minek film? Egy olyan játéknál, ahol nem az a fontos, hogy milyen jó a sztori és a karakterek, hanem, hogy milyen jó a pályatervezés és a játékmenet, az szerintem nem kifejezetten alkalmas filmes alapanyagnak (ettől függetlenül lehetne belőle nézhető filmet csinálni).
24.
24.
KeXxX
#16: Tobey? Számomra ő mindig is a pókember marad.
23.
23.
Wolverine
Ez talán egy halvány fokkal jobb mint Timothy, mert sokkal inkább hideg tekintetű, de még mindig messze áll a játékbeli karaktertől..Hitman egy magas, eléggé karakteres arcú, oroszos beütésű fazon és az hagyján hogy ez sem áll túl közel hozzá, de hogy Paul Walker-t akarták eredetileg az már vicc kategória komolyan, aki alapvetően egy kedves arcú, csajok kedvence fazon volt...
Ha már ennyire die hard, akkor rakják be Bruce Willis-t aztán kész, ő majd hozza a formát csak egy öltöny kell rá aztán mehet a móka..
22.
22.
Drazhar
Persze, lehet a színészen is rugózni, de az utolsó sor igazából az utolsó reményt is elpusztította, hogy ez a Hitman film talán jó lehet.
"a forgatókönyvet az A Good Day to Die Hardról ismert Skip Woods és Michael Finch írta"
21.
21.
elvan a gyerek ha jatszik
Jason Statham, vagy akár Vin Diesel is jó lenne Hitmannek (külsőre). De akkor meg megint lazíthatnának a forgatókönyv írók, mert azt hiszik majd hogy a puszta jelenlétük az ilyen kaliberű színészeknek elviszi a hátukon a filmet. Pedig a történet a karakterrel együtt lesz menő, nem külön külön.
20.
20.
elvan a gyerek ha jatszik
Az első Hitman film azért volt rossz mert:
- Timothy Olyphant ugyan jó kondiban volt, és kopasz is volt, de nagyon kölyökképű volt a szerephez.

- A forgatókönyvírónak rá kellett volna b@szni a kezére kalapáccsal, mert sikerült elcseszni a filmet fölösleges romantikus szállal. (amit az se mentett meg hogy a törölt jelenetekben, alternatív befejezésként lelövik a csajt és Timothy hoppon marad)

- Szektás vallási baromság lett az ügynökségből.

- Kardos halál rituálék Hitman-ek között? WTF?

- az egyetlen akihez egy kicsit közel került 47 az az összekötője, Diana. Nem pedig egy neve nincs ukrán prosti.
19.
19.
akifourteen
Timothy nem valalta a folytatast ?
16.
16.
Bagwell
Akkor már miért nem Tobey Maguire lesz a Hitman? Kár hogy nem normális, a karakterhez hasonló embert keresnek, pedig kurva jó filmet lehetne csinálni de így...
15.
15.
Sid3481
#8: +1. Számomra is érthetetlen, hogy miért nem őt választották. Nála jobb karaktert el sem tudnák képzelni a szerepre. Az első rész is szánalmas volt, azzal a suttyó gyerekkel.
14.
14.
névtelenség
David Bateson az igazi 47-es. :P
13.
13.
Matt8888
Paul Walker lett volna ? Hát az lol. Rupert jobb választás szerintem.
12.
12.
goblinfing
Paul Walker mint 47-es LOL...
11.
11.
Giggsy
Egyébként az igénytelenség már akkor látszott annál a filmnél, mikor a szökevény gyerekes jelenetet egy az egyben megvásárolták. Egy képkockát sem forgattak le, hanem megvették a Dark Angel nyitó képsorát (a vonalkódok helyzetéből is látszik)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...