Bayonetta 2 - fél óra gameplay

  • Írta: zoenn
  • 2014. január 10.
  • Videó
Link másolása
Habár az alábbi demó ismerős lehet a rajongók számára, hiszen a build körbejárta a világot ilyen-olyan kiállításokon, viszont teljes egészében csak most mutatkozik meg előttünk. A boszorkány őrültebb, mint valaha.

Alighanem a Nintendo Wii U legjobban várt hack 'n' slashe a Bayonetta 2, persze csak a third party kínálatból mazsolázva. A bájos boszorkány legújabb démonirtása csak a kiotóiak konzolján teszi tiszteletét valamikor az idén.

Ha kíváncsi vagy némi gameplayre, csekkold az alábbi videót:

12.
12.
p3ti
#2: Sosem lett volna 2. része a játéknak ha a Nintendo nem veszi meg a címet. Szóval szinte kizárt hogy más platformra is jöjjön a game
11.
11.
Qmoul
Az első része az egyik kedvencem volt Boxon. Először tényleg átláthatatlannak tűnhet a játékmenet, de idővel hozzászoksz a játék kaotikusságához és utána már visz magával.
Egy technikai megjegyzés, tulajdonképpen ez nem egy fél órás gameplay, hanem csak 15 perces.
10.
10.
zola2000
#2: Már kerestek, mivel a fejlesztést a nintendo fizette hogy csak wiiura legyen Bayo2, amennyit wiiun eladnak az a haszon.
9.
9.
kristof97
A videó készítőjének nem szóltak, hogy youtube-ra nem lehet 60fps-el videót feltölteni? Elég zavaró a videó, mert olyan 25fps-t láttam kb. a mozgások alapján, bár lehet, hogy volt az 20 is (de lehet, hogy nem a játék futott szarul, hanem a videokamera volt egy izé, na, értitek). De a játék lehet, hogy jó lesz, csak a videóból nem jött át. Inkább ilyen átláthatatlannak titulálnám ez alapján, mint az előttem szóló.
7.
7.
Solid Snake1984
Sztem annyira nem nagy durranás.
5.
5.
rossitibi
#4: Nekem is ez volt a bajom az első résszel! Nagyon durva sok...Átláthatatlan! Folyamatosan azt kerestem,hogy hol vagyok!
4.
4.
ArrowCross
Az a háttér zaj basszus, így is részeg vagyok most szülinapom alkalmából, de ez már nagyon durva.
3.
3.
DON GONDOCS
Reméljük azért kap majd portot más platformokra, ha egy év késéssel is.
2.
2.
Raizen21
Ha akarnak is vele pénzt keresni tuti nem marad WiiU ex.
Az első részét szerettem biztos ez is fasza lesz
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...