Frissítve: Életjelet adott magáról a Just Cause 3

  • Írta: fojesz
  • 2014. április 25.
  • Pletyka
Link másolása
Méghozzá egy új domain formájában, ami persze jelenthet izgalmas fejleményeket és kevésbé érdekeseket is, de többen máris E3-as bejelentést és 2015-ös megjelenést vizionálnak miatta.

A Just Cause 3 felől készültéről jóformán a második rész megjelenése óta pletykálnak és beszélnek, az Avalanche Studios viszont azóta sem akarta bejelenteni a játékot - ellenben egy Mad Max-adaptáció fejlesztését bevállalta.

Ha viszont minden jól megy, hamarosan hallani fogunk a Just Cause felől is, legalábbis árulkodó, hogy a héten a Square Enix beregisztrálta a justcause3game.com domaint, pontosabban nem ő, hanem a neki ilyen ügyekben eljáró CSC Corporate Domains. Ez alapján többen arra tippelnek, hogy az E3-on mutathatják be a játékot.

Természetesen a domain önmagában nem lehet beszédes (a Square már a Just Cause 4-hez is foglalt címeket), azonban bőven akad még olyan jel, ami arra utal, hogy gőzerővel készül a Just Cause 3. Tavaly az Avalanche Costa Ricában járt, a fejlesztőcég alapítójának LinkedIn-profiljában pedig a mai napig az olvasható, hogy 2015-re egy next-gen, sandbox akciójátékot fejlesztenek a Square Enixnek. Nahát.

Update! A már emlegetett Avalanche-alapító, Christofer Sundberg tudja, hogyan kell teaselni: nemrég azt írta a Twitterén, hogy "hamarosan rendkívül izgalmas dolgokat mutatnak be". Remélhetőleg nem az új Mad Max-trailerre gondolt.

9.
9.
Stranger
#7: Igen, a multiplayer modot tudom. De pl. a FrankBlack által linkelt oldalon is látszik, hogy elég limitált lehetőségek vannak. Végtelen lőszer, élet, grapple módok, gyorsabb sprint, más járművezetés és egyéb apróságok.
Ebbe a játékba jobb lett volna ha több tartalmat lehet kreálni mint a Skyrim-be, Far Cry 3-ba, stb...
De ha ilyen is van, nem szóltam. xd
8.
8.
mestermagyar
#4: Nekem meg pont az ellentéte, amit elmondtál. A túlszínezett grafika meg még szép is. :D

Nincs/nem volt ezeknek pénzük erre, Hogy minden sarkon legyen egy énekelő csöves 200 különféle zenével emberenként. A másik dolog meg, hogy a just cause 2 mapje az elder scrolls első 2 részének kivételével mindennél hatalmasabb. Egyszerűen lehetetlen ekora pályát csakúgy betölteni, ahhoz akkora pénzösszeg kéne, mintha GTA-t gyártanál.
7.
7.
mestermagyar
#5: Ember hol élsz te? :D Szarrámoddolták, még ha nem is a legszínvonalasabbak a modok. Az multiplayer is egy mod volt, amit hivatalosan a játék részévé tettek.
6.
6.
FrankBlack
#5: +1. Amúgy hogy érted, hogy nem lehet moddolni?

http://www.justcause2mods.com/

Jó, talán nincs olyan sok mod hozzá, mint a Skyrim-hez, vagy a GTA-hoz, de azért vannak modok.
5.
5.
Stranger
#4: Túlszínezett grafika? Problem solved:
https://www.youtube.com/watch?v=8coaFmP2iC0

Amúgy szerintem minden jó volt a játékban, csak a küldetések sikerültek gyengére. Na meg azért lehetett volna benne több tartalom. Kár, hogy nem lehet moddolni a játékot.
4.
4.
SP4C3F0X
El lehet szórakozni a Just Cause részekkel, de nekem kicsit gagyinak tűntek. Semmilyen hangulatú élettelen városok, túlszínezett grafika, rossz járműfizika, gagyi járművek jellemezték.
3.
3.
Cristiano
#1: A Mad Max az csak jövőre jön szte3m
1.
1.
FrankBlack
Remélem jön majd, és jó lesz :) A Mad Max-adaptációra is kíváncsi leszek.

A Just Cause 2-vel meg a mai napig is sokat játszom, nagyon nagy kedvencem :) Legutóbb pont előző hétvégén, húsvétkor játszottam vele vagy 5-6-8-fene se tudja hány órát :)) Úgy repül az idő (is), amikor játszom vele :) Meg ugye a sok repülő, helikopter, ami benne van :))
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...