Ma még ingyenes az ArmA: Cold War Assault

  • Írta: zoenn
  • 2014. május 18.
  • Hír
Link másolása
Tizenöt éves a cseh Bohemia Interactive, s ennek alkalmából a fejlesztők ingyen elérhetővé tették az első játékukat, a 2001-ben megjelent Operation Flashpointot, amely mostanság ArmA: Cold War Assault címen fut.

A cseh Bohemia Interactive a héten ünnepli fennállásának tizenötödik évfordulóját, és ennek apropóján alapos leárazásokkal kaphatóak a stúdió játékai. Nem maradunk ajándék nélkül sem: a csehek első játékát, a 2001-ben megjelent ArmA: Cold War Assaultot hétfőig ingyen tölthetjük le, s utána örökre a miénk marad. A taktikai FPS annak idején Operation Flashpoint néven futott, igazi klasszikussal van dolgunk.


Ma még térítésmentesen próbálhatjuk ki az ArmA 3-at is, hozzáférhetünk a játék összes tartalmához, kivéve a kampány második és harmadik epizódjához. Ha utána is meg akarjuk tartani a stúdió tavaly megjelent shooterét, akkor 40 százalék kedvezménnyel vásárolhatjuk meg.

Az akció még nem ér véget, 15 százalékkal olcsóbban vehetjük meg a DayZ-t és a Take on Marsot, melyek jelenleg early access státuszban vannak.

Ha netán van egy olyan ArmA 2 példányod, amelyet nem a Steamen vásároltál meg, akkor annak CD-kulcsát immáron a Valve rendszerében is aktiválhatod.

8.
8.
mojohnny
Isten éltesse őket! :) Emlékszem, amikor megjelent az Operation Flashpoint 2001-ben, akkor nagyon szám volt a több négyzet kilométeres területével, a többféle egységgel és a realisztikus harcokkal. Sokat is szenvedtem vele, de miután megcsináltam egy küldetést, mindig jó érzés töltött el, hogy igen, ezt is megcsináltam. Most az Arma II-vel játszok, de a kampány utolsó küldetése eléggé kifog rajtam, de azért sem adom fel és azt is meg fogom csinálni. :)
7.
7.
_Botika_
A Cold War Assaultot még nem telepítettem.Mennyien vannak a szervereken?
6.
6.
Extol
DE azt gondoltam az arma stratégia, nem FPS lehet megérné kipróbálni
5.
5.
Extol
Én hozzá is rendeltem a fiókomhoz egyből
3.
3.
mestermagyar
ÁÁÁ szóval cseszett rövid lett a kampány, és ezt be is vallják.
2.
2.
_Botika_
PcGuru-ban volt egyszer ArmA ll ,már aktiválom is. :)
1.
1.
Cristiano
milyen régi játék ez omg
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...