E3 2014: Ubisoft-sajtókonferencia - LIVEBLOG

  • Írta: fojesz
  • 2014. június 10.
  • Bejelentés
Link másolása
Nincs sajtókonferencia GK-s liveblog nélkül, a Ubisoft műsorát is töretlen lelkesedéssel kommentáljuk végig és összegezzük nektek. Éjfélkor kezdünk, addig lehet enni-inni, tippelni a bejelentések kapcsán!

01:00 - És ezzel vége is a shownak, köszönjük a figyelmet!

00:59 - Az utolsó arcot éppen megússzuk, vágás: ez a Rainbows Six: Siege! Visszatért! 

00:56 - Próbálnak kifelé nyomulni, de nincsenek egyszerű helyzetben, ellenfeleik jobb pozícióba kerültek, és egy óvatlan pillanatban át is veszik a túszt. A ház már romokban, szerencsére emberelőnyben vannak. Az egyik arc mintha elrohant volna a konyha felé, de inkább hagyják annyiban: a túsz a legfontosabb, a másik két fegyveres pedig befészkelte magát a pincében vele. Ismét több oldalról támadnak: egy ember fentről, a többiek lent robbantják be magukat.

00:53 - Az biztos, hogy ingame demót látunk, méghozzá a prealfa verzió multiplayer módjából. Két csapat harcol egymással, az egyik egy betörő brigád: elbarikádozzák magukat egy házban, túszt ejtetettek, a másik csapat egy kis robottal kémlel körbe, nyilván ők a jófiúk. Helikopterrel érkeznek a ház tetejére, több oldalról hatolnak be, közben folyamatosan kommunikálnak egymással. Lelőnek, akit tudnak, ki is mentenék a túszt, de az életben maradt rosszarcúak rájuk rontanak.

00:51 - Most pedig Yves Guillemot, a Ubisoft vezérigazgatója érkezik a színpadra. Köszönetet mond minden rajongónak, gratulál a Ubisoft csapatnak a konferenciáért. Plusz egy játékot szeretne bemutatni. Mi lehet az?

00:48 - Valiant Hearts: The Great War kerül szóba az első világháború 100 éves évfordulója kapcsán, trailert is mutatnak az egyébként június 25-én megjelenő játékban. A látvány nagyon megnyerő, de mondjuk a UbiArt Framework motort már ezerszer dicsértük.

00:45 - Még egy kör demó: a poén kedvéért az egyik amerikai és az egyik francia fejlesztőjüket eresztik egymásnak fekvőtámaszversenyben. Különböző súlyokat (tankot, bálnát, márványszobrot) kell kinyomniuk - a végén nyilván az győz, aki több fekvőt nyom.

00:41 - Bemutatkozik a Shape Up, egy új fitneszjáték, amit egyébként már délután bejelentett a kiadó. A játék kizárólag Xbox One-ra érkezik, és a fitneszjátékok új korszakaként emlegetik: a lényeg, hogy mivel "az edzés unalmas", a különböző feladatokat izgalmas minijátékokká alakítják át. A hangulat abszolút játéktermi, még jópofának is nevezném: a demóban például step aerobicot Guitar Hero-szerű játékká változtatták, egész poénnak tűnik.

00:37 - Egy öregembertől kapja a fülest, merre ment a leendő áldozat, haladunk tovább, ennek hála szemügyre vehetünk némi parkourozást is. A célpont a kivégzéseknél szónokol, nem vágunk át a tömegen, nem hívjuk fel magunkra a figyelmet: inkább körbemegyünk, megkerülünk mindenkit és a guillotine tetejéről ugrunk a nyakába. Szép találat!

00:32 - Október 28-án jön a játék, most pedig gameplay demó jön - ezúttal egyetlen orgyilkossal a fedélzeten, akinek a feladata, hogy megölje Xavier századost. Az atmoszférát kiválóan építették fel a Ubisoftnál: a tömeg a szokásosnál is aktívabb, ami ugye a francia forradalom miatt nem meglepő, körülöttünk minden él, pörögnek az események - még egy tolvajlásnak is a szemtanúi vagyunk. A látvány egészen döbbenetes, a várost sokkal részletesebben dolgozták ki. Közben hősünk kitartóan lopakodik a célpontja felé, fedezékből fedezékbe bújva halad előre, és csak azt öli meg, akit feltétlenül muszáj.

00:27 - Assassin's Creed: Unity: a játék kreatív igazgatója, Alex Amancio érkezik a színpadra. CG-trailert látunk ismét, madártávlatból nézünk körbe a tizennyolcadik századi Párizsban - a végén a játék főhősei is feltűnnek, érdekes, hogy a kooperatív mód miatt eddig nem is nagyon emelték ki, hogy ki lesz a játék valódi főszereplője. Az előzetes mindenesetre hangulatos, úgy tűnik, idén ezekre feküdt rá legjobban a Ubisoft.

00:24 - Színpadon Julian Gerighty kreatív igazgató, ő beszél most a játékról, és az abban rejlő lehetőségekről. Az E3-on négy demót állítanak ki állítása szerint, illetve bejelentette, hogy lehet jelentkezni a játék zárt bétatesztelésére. A The Crew november 11-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

00:21 - Most pedig a The Crew következik, előzetest látunk belőle - az alapokat ismerjük, MMO-játékmenet, a teljes USA-val, részletes testreszabási lehetőségekkel és egyetlen töltéssel. Az új trailer, bár gameplay jeleneteket tartalmaz, ezek annyira fel vannak gyorsítva, hogy inkább a kedvcsinálásé a főszerep, kiderül, mennyire változatos terepeken, autókkal róhatjuk majd az utakat. Feltéve, ha épp az úton csapatjuk.

00:15 - The Division, a játék producere, Petter Mannerfelt beszél a játékról, azt ígéri, megmutatják, hogyan változott meg New York abból a városból, amit mi ismerünk, azzá a várossá, amit a játékban fogunk megismerni. Azt a trailert vetítik, aminek a teaserét már láthattuk korábban: a várost elérő fertőzés nyomán fokozatosan épül le a környezetünk, és bár az emberek hangját halljuk, a tetteik nyomát látjuk, őket egészen addig nem, míg egy Division-ügynök fel nem tűnik a színen. Mellbevágós kedvcsináló, nagyon meggyőző!

00:11 - A színpadon Jason Altman, a sorozat producere, aki a Just Dance Now alkalmazást mutatja be.

00:09 - Erre jön a Just Dance 2015 bejelentés - hát nem pont erre számítottunk... Élőszereplős trailert kapunk, az ígéretek szerint a főszerepet az alkotás és a megosztás kapja majd az új részben, illetve lesz egy "közösségi remix" nevű fícsör - bármit is jelentsen ez. Megjelenés októberben.

00:06 - És megérkezett a színpadra a kivételesen magas Aisha Tyler, aki azt ígéri, hogy bár "nagy" címmel indítottak, de ennél csak "nagyobbak" jönnek. Alig várjuk!

00:05 - Velünk feltűnően kedves, egy partira invitál minket, szelfizik velünk. A háttérben felcsendül a Should I Stay or Should I Go, amivel véget is ér a kedvcsináló. Óriási WTF, de érdekes volt: a fejlesztők szerint a játék első öt percét láttuk.

00:01 - A Ubisoft egyből belecsap a lecsóba, a Far Cry 4 van terítéken, méghozzá rögtön egy gameplay demóval. A Himalája Kyrat régiója felé tartunk egy kisbuszon zötykölődve, a határon megállítanak bennünket az őrök. Valami nem kóser, hamar lövöldözés kezdődik - mi a kevés túlélő között leszünk, az őrök foglyul ejtenek minket. Hamarosan megérkezik a játék főgonosza, aki legalább akkora pszichopata, mint az előző epizódé: kisbicskával esik neki az egyik őrnek, amiért ekkora perpatvart csináltak.

00:00 - És kezdünk!

23:54 - Vicces bevezető a kezdés előtt, a biztonsági szabályokat bemondó jóembert a vérnyulak szakítják félbe, az ő ökörködésüket nézhetjük egy pár perc erejéig.

23:50 - Itt vagytok még? Tíz perc múlva kezdünk, ne menjetek messzire! Addig is a streamen már megy a pre-show, jó szórakozást hozzá!

(A jó hír az, hogy a Ubisoft már két casual bejelentést is elsütött a nap folyamán, így jó eséllyel ezekből kevesebb lesz a következő órákban. Reméljük, ébren vagytok még, egy Ubisoft-konferenciát nem alszik csak úgy át az ember!)

Itt nézheted élőben a műsort!

26.
26.
En szeretek jatsznai es fejleszto is vagyok. de olyan higan leszarom ezt az egesz parasztvakitast mint a szel.
Nem jottel ra, hogy ez egy kirakat ahool csili-van az uveg mogott aztan beljebb meg egy szemettelep?
Azt amit itt latsz velejtesd el.
Nem tom hanyszor kell meg megszivassak a jonepet, hogy raebredjen mi a stajsz.
25.
25.
Hunszi
A rainbow six nagyon jónak tűnik, csak egy baj van evvel az 5v5el...hogy soha nem lesz ilyen hangulatos egy meccs, mert mindenki csak futkorászni s hentelni fog. Ez a baj a legtöbb multis címmel, ami ilyen lassabb játékmenetet igényelne...mindenki ront be s eresszed, percek alatt lefognak járni a meccsek. Jobb esetben tényleg 4 haveroddal tolod s akkor elértek valami ilyesmit, de ilyen rácsatlakozok egy szerverre idegenekkel abból csak egy nagy összevissza lövöldözés lesz...sajnos :/
24.
24.
dzsiádzsó
Far Cry 4 jó, Assasin Creed elmegy még, a Crew nem lenne idétlen még tetszene is, a Division odabszarint elég csúnyán bárminek, végén meg egy Rainbow, nem is rossz ahhoz képest 3x rebootolták. Ubi szépen kinőtte magát.
23.
23.
gorbesz
#20: nekem is az jutott eszembe. LAN-os korszak :DD akar jo is lehet ez a game. ilyen rombolassal van lehetoseg boven
22.
22.
simon 555
Ubisoft megint megcsinálta:)
Eddig ők viszik a prímet. Sonynak valami nagyon durvát kell véghez vinnie, hogy ezt leverjék.
21.
21.
Szelenas
és most jön a 2 óra várakozás, már most álmos vagyok
20.
20.
Ra1D3n
#19: Komolyan mondom, első gondolatom az volt, hogy mi ez, valami SWAT folytatás? Aztán eszembe jutott, hogy a SWAT játékokat másik csapat csinálja, és nem is az UBISOFT-nál tudtommal :)
19.
19.
Ra1D3n
Ez a Rainbow six kifejezetten fasza volt! :)
18.
18.
Yanez
#17: Elég jó mókának néz ki ez az új!
17.
17.
DON GONDOCS
Raibow six, kicsit szíven ütött. Régen mekkora jó játék volt.
16.
16.
Norbiii
Na jó éjt mindenkinek, sziasztok. :)
15.
15.
Norbiii
#14: Élőben szinte sosem követtem figyelemmel az ilyen konferenciákat, minek maradjak fent, majd utólag átolvasok mindent, nekem ennyi bőven elég. Most se követem egyiket sem, csak néha-néha beleolvasok, és megpillantottam ezt a mondatot. :) A Nintendoét várom, de szerintem csak utólag fogok értesülni. Na lassan tényleg mek aludni. xd
14.
14.
turi
#13: A nintendo csak ma este lesz :D aludj inkább :)
Én fogalmam sincs h húzom ki a sonyt is :O
13.
13.
Norbiii
"Erre jön a Just Dance 2015 bejelentés - hát nem pont erre számítottunk..."

XDD
12.
12.
giga321
5:15-kor kelek de kit érdekel? E3 van.
11.
11.
Cristiano
10.
10.
DON GONDOCS
Farcry 4 ez így kezdésnek erős ilyen legyen végig.
9.
9.
gorbesz
#7: lesz meglepetes PS-re, elegge arulkodik ha megnezitek az IGN-en az E3 schedulet, 5-6 "playstation game" van:D
8.
8.
kari92
#6: Nem... :) Elötte egy energiaital,aztán arbeit :)
7.
7.
Holnap melo, de ki nem szarja le, E3 van :-) bar eddig meg nem hidaltam le semmirol, jonnek a tisztesseges folytatasok, na de majd most! Es hajnalban a sony! :-)
6.
6.
gorbesz
#5: thats the spirit. a meloban meg var a kavegep, nem ?:)
5.
5.
kari92
#2: Ezt telibe találtad,én holnap nem dolgozom... Majd szerdán :) De ha dolgoznék akkor is végignézném a konferenciákat live stream-en,mert évente csak 1x van E3 ;)
4.
4.
Dr. Zaius
Zsír! Megint tele leszünk játékokkal, amiket a megjelenés előtt 1-2 hónappal eltolnak és visszabutítanak grafikailag...
3.
3.
gorbesz
#1: fenn egeszen reggelig. eljen az ejszakas muszak :) micsoda izgalmaknak nezunk elebe.
2.
2.
névtelenség
#1: Vagy veled ellentétben holnap dolgozni fog és nem verni a blattot déli 12-kor...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...