Battlefield: Hardline - Xboxon is lesz bétatesztelés

  • Írta: fojesz
  • 2014. június 17.
  • Hír
Link másolása
Ha minden igaz, a Battlefield: Hardline egy korai változata Xboxokon is elérhető lesz majd, azt azonban még nem árulták el a játék készítői, hogy erre mikor számíthatunk. PC-n és PS4-en már lehet tesztelni.

Noha PC-n és PS4-en már fut a Battlefield: Hardline bétatesztje, a DICE fejese, Karl-Magnus Troedsson szerint az xboxosoknak sem kell attól tartaniuk, hogy kimaradnának a mókából: mint az OXM-nek elmondta, mindegyik platformon ki lehet majd próbálni a játékot a megjelenés előtt, ahogy az is biztos, hogy Xboxra más tartalommal jön a tesztlehetőség.

Troedsson még a múlt héten fejtette ki, hogy soha nem csináltak még olyat, hogy ennyire korán a beengedték volna a játékosokat a Battlefield szervereire. Most azért döntöttek így, mert szeretnék hallani a rajongók visszajelzéseit, és amúgy is ki akarnak próbálni néhány dolgot a háttérben - már akkor hozzátette, hogy indítanának még ehhez hasonló teszteket.

Évenként új Battlefield? Ugyan már!

Noha a Battlefield 4 csak tavaly jelent meg, és idén már érkezik is a sorozat új része, az EA Studios fejese, Patrick Söderlund szerint nem igaz az, hogy évenként jelentkező sorozatot csináltak volna a Battlefieldből.

Mint mondta, Karl-Magnus Troedsson és Steve Papoutsis, a Visceral Games fejese három évvel ezelőtt találkoztak, és akkor rukkoltak elő a Hardline ötletével, amire egyébként a DICE munkatársai már a 2000-es évek elején gondoltak. Söderlund szerint tehát épp azért jön idén is egy Battlefield, mert hagyják, hogy a stúdióik azt csinálják, amit szeretnének, és ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy a jövőben minden évben kapnánk egy új Battlefieldet.

13.
13.
_Botika_
#11: Megjött a válasz!!!
Még egyszer nagyon köszönöm!! :)
12.
12.
_Botika_
#11: Kösz a segítséget ,elküldtem az email-t remélem válaszolni is fognak. Nagyon köszönöm. :)
11.
11.
ilor14
10.
10.
_Botika_
#9: Magyarul írjam vagy angolul az Email-t? (Bocs ,hogy sokat kérdezek ,de eddig nem volt semmi ilyen problémám az EA-val). :)
9.
9.
ilor14
#8: Bocsi,hogy nem válaszoltam, Origin PC-t aztán Topic: Demo/Beta, Tell us something-hez írj valamit,hogy mi a bajod, Next, E-mail me és írj egy kicsike levelet,hogy nem kaptál béta kódot és szeretnél :)
7.
7.
_Botika_
#5: És azon bellül mit válasszak .
6.
6.
Cristiano
jól sikerült Beta tetszik
5.
5.
ilor14
#2 , #4 Írjatok egy levelet itt! https://help.ea.com/en/contact-us/new/?product=battlefield-hardline
Tegnap délben írtam és fél órán belül jött is az e-mail,hogy beválasztottak béta teszternek :)
4.
4.
pstomi
10-én regisztráltam, azóta kb még 20-szor. írtam nekik 3-szor levelet, semmi válasz, semmi email. Elmehetnek a picsába...
3.
3.
hahota
Nem lesz gázáremelés!
2.
2.
_Botika_
10.-én regisztráltam PC-én azóta nem jött válasz...
1.
1.
kazuma1989
360on is lesz bèta?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...