Elrajtolt a Humble Square Enix Bundle

  • Írta: fojesz
  • 2014. július 23.
  • Hír
Link másolása
A 2K Games után a Square Enix kapja a főszerepet a Humble Bundle-ben, akár tizenhat játékot is bezsebelhetsz, ha elegendő pénzt fizetsz ki - persze szokás szerint ez csak rajtad múlik.

Elrajtolt a legfrissebb Humble Bundle, amiben a főszerepet a Square Enix játékai kapják. Az akció során szokás szerint annyit fizetsz, amennyit szeretnél, és azt is eldöntheted, hogy a pénzeden milyen arányban osztozzon a bundle kiadója, a Square Enix és a két jótékonysági szervezet, amelyek most kedvezményezettek.

Ha legalább 1 dollárt fizetsz, a Daikatana, a Thief Gold, a Mini Ninjas, az Anachronox és a Hitman első két része lehet a tiéd, az átlagon felüli befizetésért (ez a cikk megírásakor valamivel több mint 8 dollár) pedig a Deus Ex: The Fall, a Deus Ex: Invisible War, a Hitman Absolution, a Nosgoth Veteran Pack és a Battlestations: Midway is a gyűjteményed része lesz. A legfelső, 15 dolláros sávba a Deus Ex: Human Revolution - Director's Cut, a Just Cause 2, a Lara Croft and the Guardian of Light, a Deus Ex: Game of the Year Edition és a Kane & Lynch 2: Dog Days került be.

Noha a csomag már így is bőséges, később még bővül természetesen. A játékok egyébként egy-két kivétellel Windows-exkluzívak, a Steamen aktiválhatók.

Az akció augusztus 5-ig tart.

4.
4.
Aergeorth
Asszem az előző után ez is best buy. Bár ha humble, akkor 95 % hogy best buy.
1.
1.
PaprikaJancsi
Xboxon meg a Nordic sale, ha valakit érdekel :)
Mellesleg elég jó ki bundle.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...