Elrajtolt az új Humble Bundle

  • Írta: fojesz
  • 2014. augusztus 20.
  • Hír
Link másolása
Itt van az új Humbe Bundle, az akció szervezői ezúttal egy újabb Jumbo csomaggal készültek az érdeklődőknek. Ez azt jelenti, hogy nagyon kevés pénzért olyan játékokat kapsz, ami amúgy nagyon sokba kerülne.

Az alább felsorolt játékok amúgy 210 dollárba kerülnének, itt viszont legfeljebb 15 dollárból megúszhatod az egészet. Az akció még két hétig tart.

A magyar fejlesztésű The Incredible Adventures of Van Helsing: Complete Packért és a Galactic Civilizations II: Ultimate Editionért legalább 1 dollárt kell fizetned, és bár ehhez a csomaghoz jár a Deadlight is, utóbbiból nemcsak steames, de DRM-mentes verzió is elérhető - ezért pedig tényleg annyit fizetsz, amennyit akarsz.

Ha befizetések átlagán felüli összeget utalsz (ez a cikk megírásakor 6,06 dollár), a Terraria, a The King of Fighters XIII: Steam Edition és a Crusader Kings II üti a markodat három DLC társaságában, 15 dollárért pedig az Age of Empires: Legacy Bundle is a tiéd lehet. A lista később bővülni fog természetesen.

Szokás szerint a befizetett pénzt kedvedre oszthatod szét a készítők, az akció szervezői és különböző jótékonysági szervezetek között.

6.
6.
kryszisz
Az ilyen jó kis ajánlatokkal miért nem várnak őszig, mikor már van rá pénzem?:D #masszívönsajnálat
5.
5.
Necreon
Ez egy igen erős csomag megint... kár hogy már mindene megvan, kivéve a King of Fighters-t, ami érdekel, de nem a Street Fighter mellett....
4.
4.
markoci555
Lelkiismeret furdalásom van, hogy magyar játékot 200 Ft-ért veszek... pontosabban 200/3. Megvárom milyen játékokat dobnak még hozzá, aztán lehet, hogy befizetem az átlagot.
3.
3.
grieves13
Hát ha nem lenne meg a Van Helsing meg a Deadlight, akkor tuti vétel lenne... :D
2.
2.
PaprikaJancsi
Nagyon jó kis ajánlatok, bár olyan tropa a gépem állapota, hogy inkább kihagyom :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...