Októberben külön is megvásárolhatjuk a Kinectet

  • Írta: zoenn
  • 2014. augusztus 28.
  • Hardver
Link másolása
Mármint az Xbox One-os mozgásérzékelős szenzort. A Microsoft bejelentette, hogy október elején landol a boltokban a standalone Kinect, amelyhez jár egy Dance Central: Spotlight is, hogy legyen mivel játszani.

Amikor a gyártó úgy döntött, hogy Kinect nélkül is a boltokba küldi az Xbox One-t, megígérte, hogy a szenzort külön is megvásárolhatjuk a jövőben, ha mégsem szeretnénk lemondani a mozgásérzékelős játékokról. Tény, hogy a konzol eladásainak jót tett a Kinect nélküli, olcsóbb modell megjelenése, hiszen júniusban az Egyesült Államokban kétszer annyi masina ment el, mint korábban - hozzátennénk, az Xbox-részleg a legutóbbi negyedévben, így sem szerepelt valami fényesen.

A lényeg viszont az, hogy október 7-től vásárolhatjuk meg külön az Xbox One-os Kinectet 149,99 dollárért. A csomagban a szenzor mellett helyet kap a Dance Central: Spotlight (amely szeptember 2-án érkezik 9,99 dollárért) is. A táncjátékban alapból tíz zeneszámra rophatjuk, de némi pénzmagért további nótákat vehetünk hozzá.

Összehasonlításképp leírjuk, hogy a múlt hónapban megjelent, második generációs Kinect for Windows 199,99 dollárba fáj.

Az év végi hajrában a Microsoft három új konzolcsomagot is kiad majd.

13.
13.
jó rendben, de akkor mért csak $100-al csökkent az x1 ára ? :)))
10.
10.
DON GONDOCS
#8: Demég lehet. Mondjuk még nemjönnek a nagy címek nem tervezek XO-t vásárolni.
9.
9.
supair
#4: Hangvezérlés: Nyelvbeállítástól függően.Ha jó az angol kiejtésed simán és gyorsan mozoghatsz a felületen úgy,hogy nem érsz semmihez.Még az avatarod testreszabását,vagy egy játék letöltését is csinálhatod a storeból csak hanggal.
A kamera kifinomult százszor érzékenyebb elődjénél.Twich közvetítésnél is használhatod.Való igaz játékok még szinte nulla de hála az égnek nem csak dísz a gépem mellett.
Külső HDD.Megjött a frissítés.Követelmény:250 GB vagy annál nagyobb tárhelyű és 3.0-ás legyen. Filmet nézhetsz róla képek, megosztások,játékok,ja és uraim kétkedők meg hívők mkv támogatás!!!! Hehehhe...
8.
8.
KeXxX
#6: Minek ha nincs XO-d?
7.
7.
DON GONDOCS
És külön elis adhatjuk? :)
5.
5.
bane
#4: jahh és a sima gesztus(integetésre gondolok) mennyire működik és a menüben lehet-e használni? és ha jól tudom Xbox one támogatja a külső HDD-ket és azoknak a tartalmát szóval filmek, zenék(esetleg kalóz) minden mehet róla?(és ezekben a menükben is megy a hang és gesztus vezérlés?
4.
4.
bane
Akinek van Kinectes Xbox One-ja az írna ide vagy egy privát üzenetet, hogy mire lehet használni? Azt tudom, hogy hangvezérlés, gesztus vezérlés, skype, de azon belül! A hangvezérlésre találtam már videót - Record that; Xbox on; xbox turn off;join the ...; share; watch tv; snap..; hang out -az elég érdekes és jónak is tűnik, de ezt mennyire lehet kihasználni? (a véleményetek érdekelne) és még annyi, hogy az XboxOne alkalmazásaiból mennyi érhető el itthon? keresgéltem már, de nem nagyon találtam ilyen cikket vagy akármit.
Konzol vásárlás előtt álok. Szóval írhatnátok olyan privát üzeneteket amik arról szólnak hogy szerintetek megéri-e.(nem csak anynival elintézve, hogy igen, megéri!) :)

3.
3.
majomember
150 dollár, lol :D 150 dollár egy darab kőért? Nem baj, ez kell a proliknak.
2.
2.
godach
Sokakkal ellentétben, nem vetem meg ezt a konect dolgot. Bár én sem ugrálok előtte, sok helyen ahol beüzemeltem kipróbáltam és nem egy rossz dolog lenne. A gyerekek önfeledten ugrándoztak előtte. Öröm volt nézni. Sajnos az igazság az, hogy egy értékelhető játékot nem láttam még eddig rá. Ha egyszer eljutok odáig, hogy One-t veszek, akkor biztosan kinectel teszem majd, már csak a gyerekek miatt is. Addig pedig talán beszerzek egyet a 360-hoz. A PC-st elég drágának találom, de talán több érdekes játék lesz majd rá, ha egyszer beindúlnak a fejlesztések.
Személy szerint nem temetem, de kezdetleges dolog ez még.
1.
1.
PaprikaJancsi
Ha lesz rá legalább egy értékelhető alkotás, talán meg is éri megvenni :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...