Távozik a Konamitól az új Castlevaniák producere

  • Írta: fojesz
  • 2014. augusztus 29.
  • Homo Nobilis
Link másolása
Dave Cox tizenhét éve dolgozott a Konaminál, ő volt a producere többek között a Castlevania: Lords of Shadow-sorozatnak is. Az imént bejelentette, hogy elhagyja a kiadót, új kihívásokat keres.

Miután Koji Igarashi bejelentette, hogy távozik a Konamitól, egy másik Castlevania-producer, konkrétan a Lords of Shadow-sorozatért felelős Dave Cox is arról számolt be a Twitterén, hogy elhagyja a céget.

Cox tizenhét évet húzott le a Konaminál, mind a kiadónak, mind a Castlevania-csapatnak (főleg ugye a MercurySteamnek) megköszönte a közös munkát. Mint mondta, most egy kicsit pihenni fog, utána új kihívásokat keres, új projektbe vág bele.

Emlékeztetőül: a Castlevania: Lords of Shadow 2 fejlesztése nem ment simán, állítólag ezért is lett középszerű a játék.

14.
14.
hadzsime
#9: Nem tudom, hogy jó blogra gondolok-e, de ha igen akkor abban valami olyasmit írt, hogy egy mmo-ban odaadta a haverjának az összegyűjtött cuccait és később követelte őket vissza, de nem kapta meg dolgait mert de a haverja már eladományozta azokat, mire ő írt egy nagy terjedelmű blogot arról, hogy a magyarok hogyan viselkednek a netes játékokban, amire nem mindenki reagált jól. A haverja, akinek a dolgait adta, pedig leírta, hogy hogyan is történt valójában a dolog, hogy nem csak úgy ellopta (képekkel igazolva),hanem azt úgy kapta meg, hogy emberünk már nem játszik többet. Erre nagy vita lett és komment karatézés tört ki. Utána már csak azt láttam, hogy a blog részleg tele van emberük által készített üres blogokkal, amiknek a címe "..." volt, így használhatatlanná téve a blog részleget. Gondolom ezért bannolták, ha bannolták.
13.
13.
kopic
#10: Én megakartam nézni, de már 404-es hibát kaptam.
12.
12.
TeddySnow
Úgy tűnik egyedül vagyok ezzel, de nekem nagyon tetszett a második rész. Kellemes szórakozást nyújtott, jó a harcrendszer, van benne kihívás és kellően hosszú.
DaemonX: ha teheted próbáld ki a teljes játékot, a demo és a kritikák ellenére lehet, hogy tetszeni fog.
11.
11.
BandiSecurity86
Az elso reszt minden story szereto jatekosnak kotelezo vegigtolni szerintem.Elozo generacioban ott volt nalam a top 3 jatekban.2.resz minden teren csalodas nalam is sajnos......
10.
10.
Gora
Én csak a második részt jatszotattam végig az elment de nem azt kaptam amire vártam sajnos. De maga a történet és a játék világa na meg a grafika nekem a Lords of Shadow sagaban nagyon tetszett.
9.
9.
XStormsniperX
#3: Praet valószínüleg bannolták. Már nem elérhetö a profilja... Valaki tudja amúgy, hogy mi hangzott el abban a blogban, ami ennyire felzaklatta öt? Nem voltam ott, amikor ez történt...
1.
1.
KőbányaKispest
Cristiano:

De kár, megy, siket neki sok.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...