A PS4-et is irányíthatjuk a Sony Xperia Z3-mal

  • Írta: zoenn
  • 2014. szeptember 4.
  • Hardver
Link másolása
Az IFA-n bejelentett új Sony Xperia Z3 telefonokon és tableteken is elérhető lesz a Remote Play funkció, azaz a PS Vitához hasonlóan a mobileszközünk kijelzőjére küldhetjük a PS4 képét és rácsatlakoztathatjuk a DualShock 4-et is.

A Sony új Xperia Z3-as sorozatú androidos telefonjain és tabletjein PS4-es játékokkal is nyomulhatunk a Remote Play funkció révén, amivel eddig csak PS Vitán találkoztunk.

Az ősszel érkező Sony Xperia Z3-at, Z3 Compactot és Z3 Tablet Compactot felvértezik majd a Remote Play fícsörrel is, így egy szimpla Wi-Fi kapcsolaton keresztül streamelhetjük a PS4-es játékok képét a mobileszközünk képernyőjére. A szolgáltatás kizárólag az Xperia készülékeken érhető majd el.

A GCM10 Game Control Mount nevű kiegészítővel a konzol DualShock 4 kontrollerét is csatlakoztathatjuk az Xperia Z3-hoz.

Természetesen a telefon vagy a tablet második képernyőként is használható a PS4-hez, azaz követhetjük a PSN-es barátaink teljesítményét, kommunikálhatunk velük és játékokat vásárolhatunk a Store-ból a PlayStation App segítségével.

15.
15.
rossitibi
14.
14.
johnny500
Nyissátok meg a képet és lapozzatok jobbra. Nem semmi :)
13.
13.
rossitibi
#9: Ez ku..va jó :) Jót röhögtem! :) Nem is rossz ötlet! :D
12.
12.
cannondale
#8: Fogyasztói társadalom:)
11.
11.
Norbiii
#10: függőségi..bocsánat.
10.
10.
Norbiii
#6: Oké értem én, de ha gémer szeretne lenni, akkor gondolom nincs akkora függősi állapotban, hogy ne tudna várni, egy-két órát, hogy kockulhasson. :)
9.
9.
randall13
#1: Ki ne szeretne szarás közben PS4-ezni?
8.
8.
br1Koo
hogy a jóistenbe van már z3? még csak most jelent meg a z2
7.
7.
Blueberry
És 2 kizárja egymást ?
6.
6.
xSHx
#1: Ennek akkor van értelme ha van egy csaj akivel eggyütt élsz és ő az Éjjel nappal Budapestet(és egyébb szarokat) akarja nézni, te viszont gémelni szeretnél.
5.
5.
stuie
#1 Ennek kérlek az az értelme SZÁMOMRA, ha lefekvés előtt akarok játszani, nem kell a nappalimban ülni, hanem a hálóban fekve is játszhatok mobilról.
Galaxy s3-am van, pedig egy ilyen lehetőség androidon nekem nagyon tetszene.
2.
2.
Blueberry
Én elsz@rakod vele ;) mármint a z3-mon,a vita nem izgat
1.
1.
Nem értem ennek mi értelme van. Nyilván otthon az ember hülye lenne ezt használni a TV helyett, de szerintem úton se fogja senki a zsebéből előkapni mellé a kontrollert. Akkor már Vita.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...