Warcraft-film - részletesen a szereplőkről

Link másolása
A Warcraft-film 2016-os premierje még fájóan távol van, de az idei BlizzConon kaptunk némi információt a szereplőgárdáról. Végre megtudtuk, kiket is fognak alakítani a színészek.

A Warcraft-film forgatása már tavasszal befejeződött, ám a CGI-munkálatok tovább folynak. Emiatt - és a Star Wars 7-nek köszönhetően - a film csak 2016 tavaszán kerül a mozikba, így nem érdemes még a jegyfoglaláson gondolkodni.

A BlizzCon alkalmából azonban megtudtunk pár részletet a filmről: a Warcraft-történelem elején vesszük majd fel a történet fonalát, így az univerzumban kevésbé jártasak is megértik a sztorit. Duncan Jones rendező a Szövetség és a Horda történetét is a vászonra viszi, így biztosak lehetünk benne, hogy a Blizzardhoz méltó epikus jeleneteket láthatunk majd.

Emellett kiderült, hogy kiket is fognak alakítani a tavaly bejelentett színészek. A két főszereplőt, Lothart és Durotant Travis Fimmel és Toby Kebbell fogja játszani.

A Szövetség oldalán Ben Fostert Medivhként fogjuk majd viszontlátni, King Lane szerepét pedig Dominic Cooper kapta. Ben Schnetzer Khadgart, míg Ruth Negga Lady Tariát fogja játszani; a félig ork, félig draenei Garonát Paula Patton alakítja majd.

A Horda oldalán Daniel Wu játssza Gul'dant, Clancy Brownt pedig Blackhand szerepében láthatjuk majd. Az ork hadurat, Orgrimet Rob Kazinsky fogja a vászonra vinni motion capture segítségével.

A film 2016 március kerül majd mozikba. 

12.
12.
Perseus84
Sztem nem lesz epikus. Fail-lesz. Kis koltsegvetesu film
11.
11.
Extol
Ennek epikusnak kell lennie
10.
10.
toriell
8.
8.
Simonus18
Úgy tűnik Kebbell-nek bejönnek a motion capture-os szerepek
7.
7.
Dark_Temptation
szegeden az árkádban azon belül a media marktban láttam a wings of libertyt 4-5 ezer körül.
6.
6.
Harkat
#5: Egy cikkel odébb. :D
5.
5.
Harkat
És szerintetek fog még lejjebb menni az ára a Starcraft részeknek? Vagy ha kijön, lesz ilyen olcsó és jó akció, hogy 3 az egyben?
3.
3.
Bred
Aki Lothar-t játssza nem ő van a vikingek című sorozatban is?
2.
2.
Stack
a poszterek megvoltak?
http://www.imdb.com/title/tt0803096/?ref_=ttmd_md_nm
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...