Sniper Elite: Zombie Army Trilogy bejelentés

  • Írta: Shifty
  • 2015. január 8.
  • Érdekesség
Link másolása
Formálisan is bemutatkozott a Sniper Elite V2 mellékágának, a Zombie Army-nak az egy ideje már tervezgetett gyűjteményes kiadása, ami a már megjelent első két rész mellett a harmadik felvonást is tartalmazni fogja.

Tavaly márciusban arról szóltak a hírek, hogy az egészen idáig PC-exkluzív Sniper Elite V2 spin-off, a Sniper Elite: Nazi Zombie Army valamikor konzolokon is kipróbálható lesz. Nos, a bejelentésre a mai napon kerített sort a játékért felelős Rebellion csapata, akik megerősítették, "2015 elején" érkezik a Sniper Elite: Zombie Army Trilogy, PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, dobozos és letölthető változatban.

A csomag tartalmazni fogja a már megjelent első két részt, valamint bemutatkozik a széria harmadik epizódja is. A három különböző kampány mindegyike öt küldetést fog tartalmazni, s mindegyik a démonok sújtotta, romos, kihalt Németországban fog játszódni. Kapunk öt horde térképet, amelyeken egyedül vagy akár 2-4 fős online kooperatív módban is szembenézhetünk az élőhalottakkal.

A főhős ezúttal is Karl Fairburne lesz, de bemutatkozik további hét szereplő is, amelyek közül négy női karakter lesz. Összesen 25 ikonikus fegyver és csapda segítségével vadászhatunk majd az olyan ellenfelekre, mint az élőhalott szuperkatona, a páncélozott csontvázak, zombi mesterlövészek és a láncfűrészes elit egységek. Pazar látványra számíthatunk, köszönhetően az 1080p támogatásnak.

8.
8.
Sznfctm
Néha nagyon kéne az az edit gomb. :P
7.
7.
Sznfctm
#3: Köszi! :)

Az első nekem kimaradt, a másodikba meg simán bele lehetett tolni pár tucat órát coopban ezzel a néhány pályával is. Ha nem árazzák túl, egy kis coop marhulásra simán megéri majd szerintem.

Egyetlen hátulütője per pill a szavatossági idő: a 2. rész multijához egy évvel a megjelenés után már csak nagy mázlival lehetett játékosokat találni, pedig az agyatlan hent kategóriában szinte utolérhetetlen élmény. ;)
6.
6.
atesz89
Jó hogy elküldtem nektek a hírt, így ti voltatok az elsők akik írnak róla.
5.
5.
godach
#4: Ezek szerint a 3. résszel együtt lesz 15 küldetés ;)
4.
4.
Shifty
#3: Javítottam. Köszi, hogy szóltatok!
3.
3.
godach
#2: Nazi Army 1
Chapter 1: Village of The Dead
Chapter 2: Cathedral of Resurrection
Chapter 3: Labyrinth of Death
Chapter 4: Library of Evil
Chapter 5: Subway to Hell & Ending

Nazi Army 2
Chapter 1: Purgatory
Chapter 2: Gateway To Hell
Chapter 3: Crucible Of Evil
Chapter 4: Terminal
Chapter 5: Tower Of Hellfire

De lehet lebontva értik, és úgy meglehet a 15 :)
2.
2.
Sznfctm
Kis utánaszámolással, meg a trailerből is kiderül, hogy a játék tartalmaz majd pár új mindent, pl pályákat az első két részhez (mert pl a második rész sosem volt 15 küldi, de talán még 10 se). Amekkora agyatlanság volt, annyira sok időt bele lehetett ölni multiban ... várós! ;)
1.
1.
godach
Az első része az nagyon komoly volt. Nem is zombiapokalipszist, hanem inkább valami okkult világvégére emlékeztetett. Talán, ilyennek képzelném el a poklot.
Nem tudom, de ilyen ábrázolással még nem találkoztam, remek megvalósítás.
A Köd és az abból előtörő zombik a zenével együtt párosulva, pedig mintha egy Romero filmből pattantak volna elő.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...