Motorcycle Club - a motoros bandák mindennapjai

  • Írta: zoenn
  • 2015. január 19.
  • Videó
Link másolása
A Kylotonn Games motorversenye olyan, mint a Driveclub kétkerekűekkel: a játékosok bandákba rendeződhetnek, különféle kihívásokat teljesíthetnek és így tovább. A Motorcycle Club a hónap végén landol konzolokon.

PC-n már tavaly novemberben napvilágot látott a Motorcycle Club, a BigBen kiadásában elkészült motorverseny, ami többnyire negatív kritikákat kapott a játékosoktól. Nos, a Kylotonn alkotása a hónap végén Xbox 360-ra, Xbox One-ra, PS3-ra és PS4-re is megjelenik - reméljük, a fejlesztők összekapják magukat a konzolos premierre.

Pedig a Motorcycle Club témája nem is rossz: lényegében a Driveclub motoros megfelelőjével van dolgunk, ahol különféle bandákba rendeződhetünk és versenyezhetünk a rivális csapatokkal. 22 licencelt kétkerekű kapott helyet a programban 125 köbcentistől 2000-esig, három kategóriában: Superbike, Roadster és Custom - mindegyikük testre szabható.

A Tournament módban 40 kihívás és 20 változatos pálya áll rendelkezésünkre, az online mód 4 játékost támogat.

Ez mind szép és jó, csak tudjátok, azok a fránya részletek...

9.
9.
Ruga
A youtube-os videók alapján nem véletlen, hogy nem lett sikeres, 250 km/h-nál ugyanannyi frame van mint 100 km/h-nál, azaz 0 sebességérzet csak visító négyhengeres hang.. Ez tényleg egy fos.. :D
8.
8.
godach
#7: Nem teljesen szimulátor-ra gondoltam a Milestonesnél. Nekem ezek a félszimulátor cuccok jönnek be. Nem vagyok motorversenyző, illetve nem is szeretnék megtanulni motorozni, csak azért hogy játsszak egy jót.
Így van ez repülős és autós stuffoknál is.
Ezért is szeretik az emberek a Forza, GT, Grid1 hármast. Mert úgy érzed valós, holott köze sincs hozzá.
Ez tetszett nekem a Moto Racer 3-ban is. Ez meg villogó nyilakkal gyorsít. Van akinek bejön, de egy semi-racing motoros játéknak igazán örülnék már.
Talán a TDU-ban volt utoljára normálisabban megoldva a MR3 óta.
7.
7.
tjames
Egy motoros játék sosem lesz HC, mindig is Arcade marad. Motorozom (tam)... egy motort az egész testeddel irányítod, nem úgy mint egy kocsit, ahol van kormány meg váltó, pedálok és slussz (leegyszerűsítve). Egy motoros játékon (hacsak nem játéktermi szimulátorról beszélünk ,ha egyáltalán van ilyen) nem is lehet sosem megoldani a szimulátorosságát se billentyűzettel, se joyyal. Ezt kicsit a játék védelmében mondom, persze úgy, hogy abszolúte nem tudom milyen. Az a videóból is látszik hogy nagyon árkád... Nem is szabad többet várni tőle.
6.
6.
godach
#5: Sokakkal ellentétben, nekem a kamera állás és irányítás is bejövős abból amit a Milestone csinál, tehát én is szavazok egy pontot a Ride-ra.
5.
5.
crytek
Talán majd a hamarosan megjelenő Ride végre értelmes motoros cucc lesz! Ez egy hulladék.
4.
4.
DON GONDOCS
Dehát ezmár tavaly megjelent nem? Released 3 Dec 2014 (psn store)
3.
3.
valti61
EZMI?
Egy próbát megér szerintetek?
1.
1.
godach
Nahát. Nem is hallottam róla. Érdekesnek tűnt az első trailerig. Aztán nagyon arcade-osnak láttam. Kicsit a forgalom is hiányzik nekem. Bár egy bemutató miatt nem akarom értékelni. Próbálta egyébként valaki?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...