Frissítve: Hamarosan jön a Gears of War-kollekció?

  • Írta: fojesz
  • 2015. március 19.
  • Pletyka
Link másolása
A pletykák szerint a Microsoft az idei évben is előrukkolna egy méretesebb játékkollekcióval, ezúttal a Gears of War-sorozat kapná meg a maga gyűjteményét. Ideális felvezetés lenne az új rész érkezése előtt.

Mint tudjátok, a Microsoft tavaly januárban megvette a Gears of War jogait, és a viszonylag frissen alapított stúdiójára, a Black Tuskra bízta a sorozatot: ők hegesztik most az Xbox One-ra készülő folytatást.

Hogy mikor látunk ebből valamit, az persze kérdéses, de ne aggódjunk: ahogy a Halo esetében, úgy az új Gears of Warnál sem fogja a cég a véletlenre bízni a teaselést, és pont ezért képzelhető el simán, hogy a Gears is megkapja a maga Halo: The Master Chief Collectionjét - amiről egyébként pont most kezdtek el pletykálni.

Az X-Rays belsős forrásokból szerzett infói szerint a Gears of War Collection az idei E3-on fog bemutatkozni, méghozzá egy gameplay demó társaságában, és ha minden jól megy, még 2015-ben a boltokba kerül. Szintén ez a forrás szellőztette meg azt is, hogy a csomagot nem a Black Tusk, hanem egy másik stúdió fogja összerakni, és a benne szereplő - egyelőre meg nem nevezett - részeket 1080p-s felbontásban, 60 fps mellett szeretné tálalni.

Ezek után már csak hab a tortán, hogy Phil Spencer, az Xbox atyaúristene is teaselte picit a csomagot. Nála egy rajongó konkrétan arra kérdezett rá, hogy lesz-e ilyen gyűjtemény, mire ő a szokásos "sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudom" formula kíséretében azt válaszolta, hogy érdemes lesz odafigyelni rájuk...

Frissítve! Közben a fentebb említett Black Tusk producere cáfolta a híreszteléseket, hogy Gears of War-kollekció érkezne. Ennek ellenére nem kell szomorkodni, mivel az állítása szerint az E3-ra így is készülnek valamilyen Gears-projecttel.

14.
14.
Uborka2
Kíváncsi vagyok hogy Cliffy B. Nélkül mit alkotnak remélem túl szárnyalja a 2. Rész színvonalát és hangulatát.
13.
13.
Falcon
ez is egy olyan kamu hír mint a modern warfare kollekció
12.
12.
Buggy
Nekem semmi problémám nincs a remasteredekkel, főleg, hogy én boxról váltottam PS4-re. Így olyan játékokkal is tudok játszani, amik exkluzivitásuk miatt kimaradtak, mint Last of US vagy Uncharted. Én például az utóbbiból is örülnék egy ilyen csomagnak vagy a God of Warból. Valószínűleg kell is, hogy olyan játékosok is kedvet kapjanak egy két nagy franchise-hoz, akiknek nem volt alkalmuk játszani velük.
11.
11.
Blueberry
"1080p+60fps a cél" más fél év után még nem esett le nekik hogy nem bírja a gép?
10.
10.
crytek
Jöhetne valami Dx12-es UE4-es csoda belőle pc-re is!
9.
9.
dcba
En a 3dik reszt imadtam nagyon es a masodik nem jott be annyira, de ha ez is kijon collectionba, akkor lassan el is adhatom a 360-at, mivel a Halo es a Gow miatt tartottam csak meg.
8.
8.
kopic
#6: *Lenne tökéletes kiadni.
7.
7.
kopic
#5: a trilógiából nálam abszolút a 2 volt a favorit, amibe vagy 200 órát tuti beleöltem (kampány összes fokozaton, multit is botok ellen játszottam csomót, ami rohadt nagy fun volt). Az 1.része nekem nem igazán jött be, a 3-ik rész multija meg nem volt oan élvezetes.
Igen, ezzel én is így vagyok.:S Rohadtul nem tudom, hogy mit tudnának kitalálni az új részre.:/ Szval eléggé aggódok, hogy mi lesz...
6.
6.
kopic
Az 1.rész évfordulójára, vagyis 2016 november 7.
5.
5.
tupaccc
4. mondanod se kell, en rongyosra jatszottam az osszes reszt, foleg a 2. reszbe pakoltam bell tobb 100orat.
Kicsit mondjuk felemas erzeseim vannak mindket verzioval - mert hd, csak grafikaban adna ujat, a folytatast meg nem tudom hogy akarjak megoldani. Hisz a ket fo karakter storyjat, es veluk egyutt a haborut lezartak. Mi lesz akkor? Egy ujabb elozmeny? Vagy egy atgondolt reboot? El nem tudom kepzelni...
4.
4.
kopic
#1: Jövőre, vagy 2017-ben jönni fog az új GeoW.

tupaccc: Pont ez az a játék, amely megérdemelné a Gyűjteményt.

Egyébként ha tényleg elkészül, akkor nem hiszem, hogy még indén megjelenne, mivel már éppen elég XO exk. fog érkezni év végén: Halo 5, FM6, Fable Legend, RotTR...
3.
3.
tupaccc
Faraszto kezd tenyleg lenni, hogy 1-2eves jatekok hd collection, remastered, definitive edition korat eljuk.
A gow folytatasnak mar kesz kellene lennie, de hat kell az idot huzni ilyesmikkel.
Amugy az osszes resz multija kiraly volt, erdekelni fog, hogy azt hogyan oldjak meg - kiveszik azt teluesen, vagy mukodni fog az osszes, vagy osszegurjak egy multiva?
2.
2.
Neo1989
Nekem megvan az összes szal nem szorulok rá, de kösz MS :)
Am 4-nek én is örülnék már.
1.
1.
strike19
Gears of War 4-nek jobban örültem volna vagy egy új résznek.
Egyre szégyenebb ez a generáció remastered collection tömkelege.
Jó néha jöhet ilyen is de inkább a generáció közepén dobnák be ,hogy ha nostalgizásra vágyok.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...