Már a mobilok képét is streamelhetjük Xbox One-ra

  • Írta: zoenn
  • 2015. április 30.
  • Hír
Link másolása
A Microsoft tegnap elérhetővé tette a Wireless Display alkalmazást az Xbox One Preview-program résztvevői számára. A programmal a mobilunk képét streamelhetjük az Xbox One-ra, és utána a tévénk képernyőjére.

A nagyközönségnek még várnia kell a Wireless Display appra, a Preview-program résztvevői azonban már lecsaphattak rá a Microsoft jóvoltából.


A Miracast technológiára épülő alkalmazás lehetővé teszi, hogy az androidos telefonunk, tabletünk, Windows 8.1-et vagy Windows 10-et futtató PC-nk képét közvetlenül átvihessük az Xbox One-ra. Ez rendívül hasznos lehet, ha mobilos vagy PC-s játékkal szeretnénk játszani nagy képernyőn.

Az első tapasztalatok alapján az input lag sem vészes, kellemesen játszható a legtöbb mobiljáték, noha olykor hanghibába ütköztek a fejlesztők.

Androdos és iOS-es alkalmazások Windows 10-en?

A redmondi vállalat a tegnapi Build Conference-en hintette el, hogy androidos és iOS-es alkalmazásokat szeretne viszontlátni Windows 10 alatt.

Az ötlet roppant egyszerű: a készítők számára olyan fejlesztői környezetet biztosítanának, amivel a meglévő alkalmazásokat írhatnák át közvetlenül Windowsra. A végtermék akár webes környezetben is futtatható lenne.

4.
4.
zozo76hun
a franc se jatszana kis szar tablagepen ha a 120-as tv-n nyomathatom.
3.
3.
Ez azért keményen odaba.z!!
https://www.youtube.com/watch?t=206&v=hglZb5CWzNQ
2.
2.
rappit
Hát ennek aztán sok értelme van. Biztos majd a flappy bird, vagy egyéb idióta telefonos alkalmazással akarok TV-n játszani nem? :D Az nVidia már tud telóra streamelni gépes játékot, na az már valami. 10 colos táblagépen az ágyból GTA V-özni kontrollerrel szerintem sokkal élvezetesebb, mint a tv-n angry birds-ezni vagy akármi.
1.
1.
PaprikaJancsi
Apple Ipad Minivel akkor nem lehet majd ! :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...