Júniusban jön a Vaják: Tűzkeresztség

  • Írta: Shifty
  • 2015. május 12.
  • Érdekesség
Link másolása
A PlayON jóvoltából folytatódik a The Witcher világában játszódó Vaják-regényfolyam. A kötet következő része, a Tűzkeresztség most júniusban kerül a könyvesboltokba, és Geralt és Ciri kalandos történetét viszi tovább.

Az utolsó kívánság, A végzet kardja, a Tündevér és A megvetési ideje után, a sorban immár az ötödik Vaják-könyv is megvásárolható lesz a magyar könyvesboltokban. A Tűzkeresztség című kötet folytatja Geralt és Ciri kalandos történetét, a hazai megjelenés pedig 2015. június 10-én lesz esedékes.

Röviden a sztoriról:

"A vaják-saga következő kötete. A megvetés idejének közvetlen folytatása. A lengyel szerző ismét elröpíti az olvasót a szláv mítoszok és a valóság ihlette fantáziavilágába, ahol a tét nem csupán egy szörnyvadász vagy egy kislány élete, de az Északi Királyságok sorsa is. Ríviai Geralt a thaneddi puccs után Brokilonban lábadozik. Egy világ választja el Ciritől, a Meglepetés Gyermektől, akit pedig állítólag neki rendelt a sors – a lányt ugyanis Nilfgaardban látták utoljára. A vaják tehát hosszú és veszélyes útra indul a driádok földjéről a háború sújtotta vidéken keresztül, de nem marad sokáig egyedül: ahogy közeledik úti céljához, egyre többen csatlakoznak hozzá… E furcsa kompánia végül egy olyan konfliktusba csöppen, melyet csak véres küzdelmek árán élhetnek túl."


6.
6.
f3anor
Hát, nekem már volt szerencsém hozzá, igaz, az angol kalózfordítás hagyott maga után némi kívánnívalót. Attól függetlenül ez azt hiszem, instant get lesz :)
5.
5.
LaliK
Kicsit off, de hol érdemes megvenni az összes többi könyvet? :)
4.
4.
EBR2000
Már nagyon vártam ezt a hírt! Egy hete olvastam ki az utolsó könyvet és hát eléggé folytatásért kiáltó vége lett...
Amúgy megérkeztek a Witcher 3 első tesztjei!
3.
3.
Gykrizsi
Király, nagyon várom. Remélem nem lesz több szünet, és mind megjelenik.
2.
2.
JcGross
EZAZ! Ennyire nem vártam még könyvet! Annyiszor rákerestem már de sehol semmi információt nem találtam róla hogy mikor jön, vagy jön-e egyáltalán. Ennek most nagyon örülök. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...