Morpheus-stúdiót nyitott a Sony

  • Írta: fojesz
  • 2015. május 18.
  • Hír
Link másolása
Ahogy az Oculus, úgy a Sony sem bízza a véletlenre a Project Morpheus játékfelhozatalát, és külön fejlesztőstúdiót nyitott a VR-szemüveg kedvéért. A csapat egyelőre elég hiányos, most toborozzák a szakembereket hozzá.

Jövőre érkezik a Project Morpheus is, így nem véletlen, hogy a Sony VR-szemüvege körül is elkezdtek felpörögni az események: a minap például azt tudtuk meg, hogy a cég egy olyan fejlesztőstúdiót nyitott Angliában, amelyik kizárólag Morpheus-játékokkal foglalkozik majd.

Az egyelőre North West Studióként emlegetett csapat (ebben a régióban működik a brigád ugyanis) még igen hiányos, de legalább a számtalan kapcsolódó álláshirdetésből egy kicsit többet is megtudtunk a Sony terveiről.

Eszerint a Sony célja, hogy egy kicsi, de tapasztalt stúdiót rakjon össze, és a csapat első játéka még bőven az előkészületeknél tart. Még az sincs eldöntve, hogy milyen motort használjanak végül (igaz, az álláshirdetések szerint az Unreal Engine jó esélyekkel indul), annyi tűnik biztosnak, hogy a srácok olyan játékkal kísérleteznek, aminek az alapjátékmenete szórakoztató, és számtalan újrajátszást tartogat a játékosok számára.

A Sony részéről egyébként az is elvárás, hogy a játék végül magas framerate-tel fusson, az ezzel kapcsolatos céljait mondjuk már korábban is hangoztatta a cég. Fontos továbbá, hogy a játék látványvilága különleges legyen, mindezt nyilván az adott hardveres keretek között kell elérni.

Shuhei Yoshida, a Sony Worldwide Studios elnöke egyébként korábban azt ígérte, hogy az idei E3-on mutatnak Morpheus-játékokat is.

9.
9.
lacinho01
elég nehéz elhinni ezt a 120hz meg min 60 fps-t vr-ban.
ahoz nagyon gyenge a ps4
8.
8.
Sede
Jaaaaj gyerekek ne agonizáljunk már csak jöjjön már ki ez a cucc.:D:D Szerintetek lesz ilyen mintaverzió kirakva media marktba vagy valami üzletbe, hogy lehessen rajta tolni?
7.
7.
Chrysh
Ha lesz Morpheus-stúdió, akkor majd lehet tőlük rendelni kék és piros tablettát? (dabumm-tssss)
2.
2.
Spectrum
A kettő nem zárja ki egymást. Ez belső stúdió lesz, hogy a külsősök mit csinálnak az AAA-s játékaikkal, az más lapra tartozik.
1.
1.
Henry82
Most akkor AAA játékoknak lesz PM támogatásuk, vagy az angliai stúdió fogja szalagon gyártani az állatsimogatós és tengeralatti kagylógyűjtős játéokat?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...