A Razer veheti meg az Ouyát

  • Írta: zoenn
  • 2015. június 11.
  • Pletyka
Link másolása
Áprilisban kaptuk a hírt, miszerint eladásra kínálják az androidos mikrokonzolt, hiszen a sikeres Kickstarter-kampány és a különböző befektetőktől kapott pénz ellenére sem fut jól az Ouya szekere. A Razer lehet a vevő.

Két hónappal ezelőtt még úgy tűnt, hogy komoly bajban van az Ouya gyártója. A kiszivárgott belső levelezés szerint rohamléptékben növekszik az adóssága és ha a cég nem talál vevőt rövid időn belül, menthetetlenül csődbe jut. Talán mégsem?

A CNET névtelen forrásra hivatkozva írja, hogy a minőségi PC-s perifériáiról híres Razer vásárolhatja fel az androidos mikrokonzol tulajdonosát. A megállapodást még nem véglegesítették, az érintettek jelenleg azt vitatják meg, hogy miként lehetne az Ouya személyzetét beleolvasztani a Razer csapatába

Az Ouya valódi sikersztorinak indult. A gyártó 2012-ben 8,5 millió dollárt kalapozott össze az androidos konzolra, amely az egyik legnagyobb siker volt a Kickstarter történetében. A nyílt forráskódú kütyü hamar felkeltette a média figyelmét, de csak késve, 2013 nyarán landolt a boltokban 99 dolláros áron - langyos kritikai fogadtatás mellett. Nem véletlen, hogy nem fogyott jól.

A premier előtt a cég kapott még 15 millió dollár kockázati tőkét, majd 2015 elején további 10 milliót a kínai Alibabától, de ez sem mentette meg az Ouyát.

4.
4.
Azert bukott meg.
-Mert vagy nem ertenek hozza.
-Mert leszartak es az egesz igazabol arrol szolt hogy lehuzzanak embereket.
Egy wii szintet siman ki lehetett volna hozni
Jo 2d ugribugrik, mario, sonic, anyamkinja eladta volna.
2.
2.
Lorthirash
a razer minden csak nem minőség xD
1.
1.
mestermagyar
Az olcsókonzolgyártót felveszi a razer. Biztos hogy 10 dolcsis razer androidokat fognak osztogatni...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...