E3 2006: Sonic Wild Fire csak Wii-re

  • Írta: fojesz
  • 2006. május 10.
  • Bejelentés
Link másolása
A Sega bejelentette, hogy mindenki kedvenc szuperhőse, Sonic egy újabb játék keretében csak Nintendo Wii-n szerepel majd - a project a Wild Fire munkanevet viseli.


A Sega bejelentette, hogy mindenki kedvenc szuperhőse, Sonic egy újabb játék keretében csak Nintendo Wii-n szerepel majd - a project a Wild Fire munkanevet viseli. A Sonic-játékoknak már 1991 óta ugyanolyan a játékmenete - az emberek mégsem unják meg. Ily módon készül a PS3-as Sonic the Hedgehog mellett a Sonic Wild Fire, mely természetesen az újító Wii-kontrollerrel irányítható majd.

Az új epizódban Sonic kissé újraírja az "1001 éjszaka meséit", hiszen ezúttal keleten kalandozik majd pálmafák, sivatagok, oázisok és egyéb arab kultúrához kötődő tárgyak között. A bejelentés szerint Sonic új mozdulatokat tud majd bemutatni, s a készítők elmondása alapján az új kontollerrel játszi könnyedséggel irányíthatjuk majd hiperaktív sündisznónkat. Az egyjátékos mód mellett több minijáték keretében küzdhetünk meg barátaink ellen, a tervek szerint legközelebb 2007-ben.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...