Brit toplista: tarolt a Fallout 4

  • Írta: fojesz
  • 2015. november 16.
  • Toplista
Link másolása
Nem meglepő módon a Fallout 4 vitte el a múlt hetet a briteknél, és ezzel maga mögé utasította a legutóbbi aranyérmest, a Call of Duty: Black Ops III-at. Az új Tomb Raider lemaradt a dobogóról.

Az élen nyitott a Fallout 4 a brit játékeladási toplistán, a Fallout: New Vegas első heti teljesítményére 213 százalékkal vert rá az új játék. Az erős kezdés persze nem meglepő, a Bethesda is erre számított, mikor világszerte 12 millió kópiát küldött ki a boltokba, és a Steam rekordja is erről árulkodik.

A héten két fontosabb újoncunk volt még, azonban egyik sem csípte meg a dobogót. A Rise of the Tomb Raider a negyedik helyen kezdett, ami egy ilyen sűrű mezőnyben egyáltalán nem rossz eredmény egy platform-exkluzívtól: a toplistát összeállító GFK szerint egyébként az eladások 15 százalékát az Xbox 360-as változat tette ki.

A StarCraft II: Legacy of the Void eközben csak a huszonharmadik helyen kezdett, de ez az adat is magyarázatra szorul: a toplista nem számlálja a digitális eladásokat, márpedig az új StarCraft esetében jó eséllyel online történt a legtöbb vásárlás.

  1. Fallout 4
  2. Call of Duty: Black Ops III
  3. FIFA 16
  4. Rise of the Tomb Raider
  5. Minecraft: Story Mode
  6. Need for Speed
  7. Football Manager 2016
  8. LEGO Dimensions
  9. Assassin's Creed: Syndicate
  10. Halo 5: Guardians
  11. WWE 2K16
  12. Grand Theft Auto V
  13. LEGO Jurassic World
  14. Minecraft: Xbox Edition
  15. Call of Duty: Ghosts
  16. Guitar Hero Live
  17. Disney Infinity 3.0
  18. Minecraft: PlayStation Edition
  19. Gears of War: Ultimate Edition
  20. Skylanders: SuperChargers
45.
45.
delphijos
#44: Mondjuk én sem értem hogy 2015 végén minek egy olyan "toplista" amiben nincsenek benne az online vásárlás. Persze kicsit sarkos a példa, de mintha olyan tv nézési statisztikát dobnának ki, amiben nincs benne a kábeltv, csak a földi sugárzás.
44.
44.
Már bocsánat, de a Starcraft egy PC exkluzív cím, ráadásul az angoloknál a 92%-a a PC eladásoknak digitálisan történik. Ezt ők saját maguk állították, nem én találtam ki.
A Fallout 4-ről meg annyit, hogy az első három nap digitálisan 1.87 millió ment el, amiből 1.2 millio a PC ! Szóval ezen a listán úgy nyert, hogy ebben benne sincs kvázi a PC-s eladott példányok nagy többsége !

Részinformációk, megtévesztés, kamu, felesleges lista ... :DDD
42.
42.
Arsenal4ever
#40: gondolom ez konzol esetében esélytelen...:D kár pedig ha így jött volna ki tuti megvettem volna...bugok ellenére is és még a graf se érdekelne annyira. Nálam ezért tarol a W3 és még az AC is az F4 előtt.
41.
41.
br1Koo
#40: Nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar neki is állnak :D
40.
40.
tabobona
https://medium.com/@fallout4hun
38.
38.
delphijos
Elöljáróban megjegyzem, se játéknál, se filmnél nem befolyásol mások véleménye, Játszom vele, megnézem, és csak ez számít. Nem is olvastam eddig se tesztet, se kritikát. Most olvastam csak el a Gamer365 tesztet, és mintha én írtam volna. Ez egy jó 7 pontos játék. Nem rosszabb, de nem is jobb. ( Magánvélemény, nem zavar különösebben ha nem ért velem egyett valaki )
37.
37.
br1Koo
Azok szapulják a játékot általában, akik nem tudnak vele játszani és vérzik a szemük.. Ezekre már szavakat sem kéne pazarolni. A Fallout 4 fasza, titeket meg sajnállak.
36.
36.
Paint
Mi az, hogy Rise of the Tomb Raider nincs a TOP 3-ban. Utálatos FIFA 16......> :-(
31.
31.
kopic
http://www.gamer365.hu/show-article.php?id=1720&article&[Teszt]%20Fallout%204
22.
22.
PiszkosFred
#20: De ami neked nem tetszik, az persze szar, mi? Ez am a korrekt hozzaallas, haha. Ezek szerint te is ugyanolyan ostoba vagy, mint akikkel hadakozol. Egyik 0 pontot ad, a masik 10 pontot ad - ne vicceljunk mar kerem, egyik sem allja meg a helyet, ovodas hiszti ez egy szep nagy virtualis homokozoban.
Az a baj, hogy mar cseppet sem szorakoztato minden egyes szajbatekert cikknel ezt olvasni...
17.
17.
Gykrizsi
#15: Hát bóklászni szeretek, de nem 19k-ért cserébe.
15.
15.
sasncore
#10: Igen, igénytelen az animáció. Fallout 3 +hd pack + retard pack a párbeszédekhez. Fura, a történet nem jön át a hangulat miatt (lelketlen az egész). Aki szeret bóklászni, és vasazni mint a varjak, annak jó lesz.
14.
14.
Arian
Kipróbáltam a Fallout 4 virágbolti verzióját, mert nagyon kétségek közt voltam, hogy megvegyem-e, vagy sem, de ezt egyértelműen passzolom.
13.
13.
Gykrizsi
#12: ign.hu olvastam tesztet, és az közel sem ilyen jó színben állítja be a játékot, és a kommentelők is nagy számban egyetértettek vele.
12.
12.
Gykrizsi
#11: Hát igen, a user score árulkodó, a lefizetett külföldi teszteknek meg az MGSV óta nem hiszek (95 pont, na persze).
11.
11.
tundrish
#10: Még nem próbáltam, de ez alapján azt hiszem pénzköltés előtt inkább kipróbálom:
http://www.metacritic.com/game/pc/fallout-4
10.
10.
Gykrizsi
Már nem azért, de honnan veszitek mennyit adtak el? Három olyan cím van elötte, ami simán visz egy hetet, adtól még teljesíthetet jól.
A Fallout 4 is a hype vitte el, nem olvastam róla sok jót, vagyis majd csak jövőre, olcsóbban szerzem be. Valaki játszott vele, mi a véleményetek? Tényleg szar a konzolos, sokat butult, unalmasabb? Az animációk még mindig szarok? A F3imádtam, de azt hallottam, teljesen ugyan az lett.
8.
8.
kopic
Jó, még ott van az USA, mint legfőbb piac, de ott sem fog túl jól szerepelni szerintem.
7.
7.
kopic
Mondta pár ember, hogy TR-ből nem sok fog elmenni és ez be is bizonyosodott.:S

Mirror: Sztem nem emiatt, hanem hogy a MS a lehető legrosszabbkor adta ki, CoD, Fallout 4, SW BF előtt nem sokkal és ilyen kaliberű multiplatos címek mellett egy exkluzívnak csekély esélye van. Október elején-közepén kellett volna kihozni.
6.
6.
Perseus84
Ez is csak a marketingnak koszonheto. Briteknel meg a buszokon is jatekplakatok vannak reklamozva. Nalunk hol latsz ilyet
2.
2.
Yanez
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...